PÂNĂ ÎN 2016 ING Asigurări de Viaţă va investi 7,3 milioane euro pentru loializarea consultanţilor

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 28 august 2012

"Avem consultanţi care sunt de 15 ani în companie, de la momentul înfiinţării, şi administrează în medie prime de asigurare anualizate de circa 18 milioane de lei", a afirmat Adrian Lupescu.

"Avem consultanţi care sunt de 15 ani în companie, de la momentul înfiinţării, şi administrează în medie prime de asigurare anualizate de circa 18 milioane de lei", a afirmat Adrian Lupescu.

ING Asigurări de Viaţă va investi, până în 2016, aproximativ 7,3 milioane de euro într-un program care vizează loializarea echipei de consultanţi financiari ai companiei, a declarat directorul financiar al asigurătorului, Adrian Lupescu. Denumit Partener 3.0, programul este în curs de implementare şi îi vizează pe cei 1.700 de consultanţi şi 200 de manageri ai companiei.

Programul va include cursuri de pregătire profesională şi beneficii oferite consultanţilor financiari, precum abonamente medicale, pensii şi asigurări de viaţă.

În ultimii trei ani ING Asigurări de Viaţă a investit 8,1 milioane de lei în cursuri de perfecţionare, fiecare consultant beneficiind de circa 15 zile de training anual.

"Rezultatele investiţiilor pe care le-am realizat de-a lungul timpului pentru profesionalizarea continuă a consultanţilor se văd în cifre: aproape o treime dintre consultanţi au o vechime de peste 10 ani în ING Asigurări de Viaţă. De asemenea, avem consultanţi care sunt de 15 ani în companie, de la momentul înfiinţării, şi administrează în medie prime de asigurare anualizate de circa 18 milioane de lei", a afirmat Lupescu, citat de Mediafax.

Compania arată că de la înfiinţare, în 1997, a plătit indemnizaţii pentru clienţii asiguraţi de 235 milioane de lei, aferente unui număr de 54.000 de contracte ajunse la maturitate.

"În acest an vor ajunge la maturitate circa 12.000 de contracte. În prima jumătate a anului compania a încheiat circa 16.000 de noi poliţe", a spus Lupescu.

ING Asigurări de Viaţă, parte a grupului olandez ING, este cea mai mare companie de profil de pe piaţa românească.

În prima parte a anului compania a subscris prime de 269,7 milioane de lei, în scădere cu 1,1% faţă de iunie 2011. ING Asigurări de Viaţă a raportat un profit brut de 6,9 milioane de lei, la jumătate faţă de perioada corespunzătoare din 2011, oficialii asigurătorului afirmând că rezultatul este în linie cu cel bugetat şi reflectă atât contextul economic dificil, cât şi un volum mai mare de investiţii efectuat în aceas-tă perioadă.

Principalii competitori ai companiei sunt BCR Asigurări de Viaţă, companie deţinută de asigurătorul austriac Vienna Insurance Group, şi Alico, controlată de grupul american MetLife.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb