Patria Credit IFN SA, membru în CA al European Microfinance Network

F.A.
Comunicate de presă / 5 iulie 2013

Patria Credit IFN anunţă alegerea şi numirea sa, de către Adunarea Generală a European Microfinance Network (EMN), ca membru al Consiliului de Administraţie al EMN, prin reprezentantul său, Bogdan Merfea, Director General în cadrul instituţiei financiare nebancare specializate în microfinanţare, potrivit unui comunicat de presă.

"Alegerea Patriei Credit, ca membru în Consiliul de Administraţie al EMN constituie confirmarea aprecierii de care se bucură aceasta, printre membrii European Microfinance Network şi obligă, în acelaşi timp, la continuarea implementării strategiei de dezvoltare axată pe susţinerea afacerilor mici şi foarte mici din România prin microfinanţare, activitate care să asigure accesul la servicii financiare unei clase de clientelă exclusă financiar şi geografic, cu acces limitat la creditare şi alte servicii financiare", a declarat Horia Manda, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Patria Credit IFN SA.

"În ultimii ani, microcreditarea, ca sursă de finanţare alternativă la creditele bancare, a cunoscut o promovare puternică la nivel european. Un avantaj important al microfinanţării este că, pe lângă serviciile financiare destinate microîntreprinzătorilor, aceasta asigură şi îndrumare, asistenţă tehnică şi are şi un impact social", a precizat Bogdan Merfea, Director General Patria Credit IFN SA.

EMN are ca obiectiv principal promovarea microfinanţării în Europa, microcreditarea fiind percepută în Europa ca un instrument de creştere economică şi coeziune socială, oferind persoanelor excluse serviciilor financiare formale, posibilitatea de a obţine microcredite, în scopul de a genera venituri prin angajarea în activităţi productive destinate extinderii afacerilor mici sau foarte mici.

Consiliul de Administraţie al EMN este format din şapte membri ce sunt aleşi dintre membrii activi ai EMN cu un mandat de trei ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb