Peste 122.000 de infectări în 24 de ore în Marea Britanie, un nou record

J.P.
Internaţional / 25 decembrie 2021

Peste 122.000 de infectări în 24 de ore în Marea Britanie, un nou record

Marea Britanie, care se confruntă cu o răspândire fulgerătoare a variantei Omicron a noului coronavirus, a înregistrat vineri peste 122.000 de cazuri de COVID-19 într-un interval de 24 de ore, care reprezintă un nou record de la începutul pandemiei, informează AFP, citat de Digi24.

Această ţară, una dintre cele mai grav afectate de pandemie în Europa, a recenzat totodată 137 de decese asociate COVID-19 în ultimele 24 de ore - totalul a ajuns la 147.857 de decese -, precum şi 1.171 de spitalizări, un număr ce marchează o accelerare a internărilor, în contextul în care acest parametru, monitorizat cu mare atenţie, a rămas în mare parte neschimbat în perioada recentă.

Fiecare naţiune din componenţa Marii Britanii beneficiază de o competenţă proprie în ceea ce priveşte chestiunile sanitare. Pentru moment, Ţara Galilor, Irlanda de Nord şi Scoţia au anunţat înăspriri ale restricţiilor, care vor rămâne în vigoare şi după Crăciun.

Guvernul condus de Boris Johnson a preferat să amâne înăsprirea restricţiilor

În ceea ce priveşte Anglia, Guvernul condus de Boris Johnson a preferat să amâne înăsprirea restricţiilor, bazându-se în special pe studii care arată un risc de spitalizare mai mic cauzat de varianta Omicron în raport cu varianta Delta, care a fost dominantă până de curând.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Inca 5 doze pentru fiecare!!

    Doze de vaccin fara numar fara numar.. E clar ca vaccinul are efect invers in loc sa previna favorizeaza raspandirea virusului....

    1. Omicron este o noua tulpina a virusului a carei transmisibilitate este mai putin diminuata de protectia indusa prin vaccinare sau trecere prin boala. Acest fapt explica transmiterea respectiv procentele din tarile cu grad mare de vaccinare. Nevaccinatii nu au nici un avantaj in fata infectiei cu varianta Omicron.

      Au un sistem imunitar funcțional, capabil sa răspunda singur.

      Si atunci cum explici infectarile la nevaccinati?

    Circula englezii pe strazi fara numar,fara numar,fara masca ,nu au nicio treaba!Asa ca,autoritatile ar face bine sa nu ne mai strice sarbatorile,sa se uite in ograda lor fiindca ei sunt primii care nu respecta legile de orice fel!Ce indivizi sunt acesti politicieni romani,fara niciun Dumnezeu,fara tara,doar asa ne pot trata pe noi ca pe niste sclavi,ca si cand ar fi pe mosia lui ma-sa si a lui tac-su,altfel nu-mi pot explica comportamentul lor fata de popor.Cand vine vorba de ceva(ce nu le convine si ar trebui sa fie un exemplu) se dau ,,alesii poporului,,,adica sunt mai cu mot!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb