Peste 500 de cazuri grave de COVID-19 în Israel, pentru prima dată după luna martie

G.B
Internaţional / 15 august 2021

Peste 500 de cazuri grave de COVID-19 în Israel, pentru prima dată după luna martie

Numărul cazurilor grave de COVID-19 din Israel a ajuns să fie de peste 500, astăzi, pentru prima dată după luna martie, în contextul propagării rapide a coronavirusului, relatează The Times of Israel, citată de G4media.

Ministerul israelian al Sănătăţii a anunţat că 524 de pacienţi sunt în stare gravă. Dintre ei, 84 sunt conectaţi la ventilatoare.

În total, în Israel 877 de oameni infectaţi cu coronavirus sunt în spital.

Rata cazurilor grave este mai mare la israelienii cu vârsta de peste 60 de ani care nu s-au vaccinat - 134,1 la 100.000 de oameni. La cei vaccinaţi, numărul este mult mai mic 20, iar la cei cărora li s-a făcut o doză, acesta este 35,5.

Ieri s-au raportat 4.145 de noi cazuri de coronavirus. De la miezul nopţii până acum s-au mai înregistrat peste 1.200 de noi cazuri.

Ieri, în Israel s-au testat 78.897 de persoane.

Israelul a devenit luna trecută prima ţară din lume care a început să le administreze a treia doză persoanelor de peste 60 de ani. Vineri, s-a început administrarea celei de-a treia doze şi celor de peste 50 de ani. Până duminică dimineaţa, au primit a treia doză 866.315 israelieni.

În total, peste 5,8 milioane de israelieni au primit cel puţin o doză de vaccin împotriva coronavirusului. Peste 5,4 milioane au primit două doze.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. CE BINE FACE VACCINUL!

    Și vaccinul ce zice?

    1. Vaccinul Zice exact ca in articol . Dar daca esti nefunctional, nu te ajuta :

      “ Rata cazurilor grave este mai mare la israelienii cu vârsta de peste 60 de ani care nu s-au vaccinat - 134,1 la 100.000 de oameni. La cei vaccinaţi, numărul este mult mai mic 20, iar la cei cărora li s-a făcut o doză, acesta este 35,5.” 

    Cele mai multe cazuri grave vor fi în cele mai vaccinate țări

    1. Zice expertul virolog Adrian…

    DRAGI ROMANI CE MAI AVEȚI DE SPUS. UITAȚI-VĂ LA EX ISRAEL CEA MAI VACCINAȚI TARA CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. CE V AM SPUS EU VOUĂ APROAPE ZI DE ZI. NU VA VACCINAȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. DE CE NU ÎNȚELEGEȚI DE CE NU A AJUTAT PRIMA OTRAVA, A DOUA. DE CE. PENTRU CA PRIN ACESTE OTRAVURI ANTICRIST TATĂL MINCIUNI VREA SA AIBĂ CONTROLUL ASUPRA OMENIRI. DE CE SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE, SFÂNTUL TRUP ȘI SÂNGE AI LUI HRISTOS MÂNTUITORUL NOSTRU NU INFECTEAZĂ ȘI NIMENI NU MOARE ȘI VA AVEA VIATA VEȘNICĂ. DE CE NU ÎNȚELEGEȚI O DATA. DE CE CREDEȚI ACESTI MUISTI, L. G. B.T.ISTI,SATANISTI,CRIM8NALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE, W. C. URILE PUBLICE ALE GAY LOR DE LA BRUXELLES, UNELTELE LUI ANTICRIST. DE CE AU ÎNGROPAT TARA ÎN DATORII ȘI NU VOR SA DEA ALOCAȚIILE DUBLE LA NEVINOVĂȚII COPII ȘI PENSIILE MĂRITE CU 40% LA SCHELETELE DE PENSIONARII. DE CE NE ȚIN BANII NOȘTRI DREPTURILE NOASTRE ȘI SALARIILE NI LE AU ÎNGHEȚAT DAR TOTUL ESTE MAI SCUMP DE LA O LUNA LA ALTA. DRAGI ROMANII NU VA OTRĂVIȚI (VACCINATI) CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. EI SUNT DISPERAȚI. AU PRIMIT ÎN PLIC ȘI NU ȘTIE CUM SA PĂCĂLEASCĂ LUMEA. DE CE VIN CU DISPERATE, MINCINOASE OFERTE TOMBOLE, LOTERII, UTILAJE AGRICOLE, BONURI DE MASA. NU A ȚINUT ȘI NU O SA TINA. ACUM LEA RĂMAS ZIARELE CASA ȘI TELEVIZIUNILE PUPINCURISTICE SA MINȚA ȘI

    SA ADUCĂ OSANALE ACESTUI VIRUS CONTROLAT DE CALCULATOR DIN LABORATORUL LUI ANTICRIST. SA FIM SERIOȘI LA ACEST VIRUS II ESTE FRICA S AU NU VINE DACĂ ACESTI CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE VIN CU OFERTE DISPERATE DE TOMBOLE, LOTERII, UTILAJE AGRICOLE, BONURI DE MASA. CITA DISPERARE PE SATANIȘTI DE LA GUVERNARE. GHINION. AU FOST 2 OTRAVURI ȘI SE FACE MARE RECLAMA LA A3 A OTRAVA.. DRAGI ROMANI ÎN 3 ANI ȘI JUMĂTATE EI AU PRIMIT ÎN PLIC CA SA PĂCĂLEASCĂ LUMEA ȘI SA SE OTRĂVEASCĂ CU CELE 7 OTRAVURI ALE LUI ANTICRIST. NU UITAȚI AU FOST 2 ȘI VOR MAI FI ÎNCĂ 5 OTRAVURI.. NU VA OTRĂVIȚI.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb