Plata dividendelor pe 2011 la SIF Banat-Crişana se va face din august

Paula Bulzan, Arad
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 29 mai 2012

Plata în numerar se va face la sediul SIF Banat-Crişana.

Plata în numerar se va face la sediul SIF Banat-Crişana.

Societatea de Investiţii Financiare Banat-Crişana S.A. (SIF Banat-Crişana) a anunţat, luni, modalităţile şi termenele de plată a dividendelor aprobate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGA) din 26 aprilie 2012.

Plata dividendelor se va efectua în termen de maximum 6 luni de la data AGA, prin mai multe modalităţi.

Acţionarii cu domiciliul în oraşele în care Poşta Româ-nă are oficii informatizate, îşi vor putea ridica dividendele, în numerar, de la oricare oficiu poştal informatizat din ţară. Acţionarii din zonele rurale vor putea ridica dividendele numai de la oficiul Poştei Române unde este arondată adresa cu care acţionarul este înregistrat în regis-trul acţionarilor ţinut de SC Depozitarul Central SA. Plata în numerar se va face începând cu data de 3 august, la ghişeele poştale, pentru acţionarii persoane fizice româ-ne cu deţineri între 50 şi 10.000 de acţiuni, care nu solicită plata prin transfer bancar până la data de 10 iulie 2012. Plata dividendelor se va face prin punerea la dispoziţie de către SIF Banat-Crişana a sumelor cuvenite, la ghişeele poştale din întreaga ţară, prin intermediul SC Depozitarul Central SA, în perioada 3 august - 30 noiem-brie 2012.

Plata prin transfer bancar, în conturi deschise la o bancă din România, se va face începând cu data de 3 august 2012, pentru toţi acţionarii persoane juridice şi pentru acţionarii persoane fizice cu deţineri peste 10.000 de acţiuni sau cei care, indiferent de deţinere, transmit solicitările şi documentele necesare pentru plata prin transfer bancar până la data de 10 iulie 2012.

Toate persoanele fizice sunt rugate să-şi reînnoiască cererile de plată prin transfer bancar utilizând formularul "Cerere de plată prin transfer bancar - persoane fizice", care împreună cu documentele solicitate pot fi depuse sau transmise la SIF Banat-Crişana.

Plata prin transfer bancar în conturile băncilor custode/SSIF prin intermediul SC Depozitarul Central SA, se va face tot începând cu data de 3 august 2012.

Plata în numerar la sediul SIF Banat-Crişana sau la sediile sucursalelor societăţii se va face pentru acţionarii persoane fizice cu deţineri sub 50 de acţiuni.

Pentru a putea solicita plata, acţionarii trebuie să prezinte un act de identitate în termen de valabilitate (buletin/carte de identitate pentru cetăţeni români sau paşaport pentru cetăţeni străini). Plata către împuterniciţi se va efectua numai în baza unei procuri speciale autentice (apostilată dacă procura este dată de un cetăţean străin) şi a actului de identitate al persoanei împuternicite.

În conformitate cu hotărârea adunării generale a acţionarilor, plata dividendelor se va realiza către acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor la data de 18 mai 2012, data de înregistrare aprobată. Valoarea brută a dividendului este de 0,10 lei/acţiune. Impozitul pe dividende aferent va fi reţinut la sursă în cotele legale prevăzute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb