PNL:  Maior ar fi trebuit să-i spună lui Dragnea că un condamnat nu poate fi lider de partid

Mina Irina
Politică / 29 august 2016

Ambasadorul României la Washington, Geroge Maior, ar fi trebuit să-i transmită lui Liviu Dragnea că un condamnat definitiv nu poate fi lider de partid sau premier, susţin liberalii, adăugând că speră ca diplomatul să dea dovada unei organizări ireproşabile a votului din Diaspora la alegeri, potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei.

"Ne bucurăm pentru dnul Maior, care ne spune că nu doreşte să-şi încheie cariera de ambasador la Washington, dar ar face chiar dovadă de profesionalism dacă ar respinge jocul de imagine parşiv al preşedintelui condamnat al PSD. L-am sfătui ca în discuţiile sale < < private > > cu Liviu Dragnea să-i împărtăşească acestuia mai mult din valorile occidentale, poate în acest fel va înţelege şi preşedintele condamnat al PSD că într-o ţară cu astfel de valori nu şi-ar găsi rostul în fruntea unui partid", se arată în comunicat.

Liberalii mai spun că liderului PSD doreşte să dea impresia opiniei publice că este pro-occidental, însă comportamentul său trădează periodic abordări specifice estului, mai ales "prin nenumăratele încercări de obstrucţionare a justiţiei".

"În acest sens, credem că dnul Maior nu susţine în vreun fel ideea ca un condamnat definitiv să devină prim-ministru al României, chiar şi în discuţiile sale «private». Cu atât mai mult, să nu cauţioneze în calitate de ambasador folosirea numelui său în demersurile politice ale liderilor PSD, care clamează public sprijinul său", mai spun liberalii, potrivit sursei citate.

PNL adaugă că, în privinţa alegerilor parlamentare, speră ca Geroge Maior "să facă dovada organizării unui vot ireporşabil în Diaspora astfel încât românii din Statele Unite să nu întâmpine niciun obstacol în expimarea opţiunii lor politice".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb