PREMIERUL DE LA GRIVCO S-A ACTIVAT Iohannis e tot Ponta

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 19 februarie 2016

Iohannis e tot Ponta

În picioarele goale pe marmură, cu ciucurele scufiei pe-un ochi şi cu celălalt închis, Klaus Iohannis a ieşit din dormitor în miez de noapte, cu o lumânare în mână.

S-a îndreptat spre computerul lui Carmen, deschis la pagina de Facebook.

În raportul ofiţerului SPP, scrie: "Preşedintele şi-a căutat-o cu lumânarea".

Preşedintele României a acuzat acţiunea de evacuare a televiziunilor Antena de "abordare heirupistă a ANAF - cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă".

Instantaneu, fanii preşedintelui Klaus Iohannis au început să-şi şteargă "like"-urile, în ritm de 581 pe oră.

Cinci mii de mesaje dezămagite.

Dintre ele, citez doar unul: "E păcat că aţi ales parteneriatul celor care v-au dat în cap şi nu al celor care v-au pus preşedinte."

Televiziunile Antena, ale Trustului Intact, al lui Dan Voiculescu, l-au susţinut din răsputeri pe Victor Ponta, împotriva lui Klaus Iohannis, la alegerile prezidenţiale din 2014, dar aşa-zisa lor influenţă mediatică a fost pur şi simplu măturată de mobilizarea tineretului pe Facebook, împotriva lor şi a lui Ponta.

Ulterior, Klaus Iohannis s-a mândrit că-i cel mai popular politician de pe Facebook, în Europa.

Ulterior...

Da, este interesant de văzut ce s-a mai întâmplat, după alegeri, în acest trio - Ponta, Iohannis şi Antena TV.

Ponta a rămas să fie "doar prim ministru", dar, în această calitate, el deja promisese, în emisiune televizată, la Antena 3, că atât timp cât este el premier, nimeni nu va evacua televiziunile lui Voiculescu, din sediile care trebuie valorificate, în virtutea hotărârii judecătoreşti.

Iar Ponta s-a ţinut de cuvânt.

Pentru asta, mai întâi a încercat să-şi subordoneze direct ANAF-ul, dar trecerea lui Daniel Chiţoiu în barca ALDE a lui Călin Popescu Tăriceanu (care i-a rămas fidel lui Ponta), a făcut inutil efortul destructurării Guvernului României.

În timpul ăsta, Klaus Iohannis, deşi nu trebuia să-şi scurteze vreo condamnare la puşcărie, şi-a lansat două cărţi - "Primul pas" şi Pas cu pas".

În prima scrie: "În politică, dacă ai greşit, demisionezi, iar dacă ai de ales între a fi mârlan şi a câştiga, pe de o parte, şi a fi om corect şi a pierde, pe de altă parte, eu aleg corectitudinea".

Despre a doua, unele voci susţin că n-ar fi scris el cartea.

În orice caz, altceva n-a mai făcut.

În mod surprinzător, l-a lăsat pe Ponta în pace şi întrucât Ponta se ţinea de promisiunea făcută Antenelor lui Voiculescu, acestea şi-au văzut şi ele de treabă, liniştite, deşi cunoşteau hotărârea judecătorească.

Aici, intervine accidentul de la "Colectiv", care scoate în stradă aceiaşi tineri de pe Facebook, care l-au impus pe Iohannis, împotriva lui Ponta şi contra Antenelor.

Ei strigă: "Corupţia ucide!"

Ponta citise "Primul pas", aşa că demisionează.

Săracul Ponta!

Mai întâi, "Partidul Facebook" l-a umilit în faţa unui contracandidat care nu avea nici o şansă, iar, apoi, l-a mai şi dat afară cu tot cu Guvernul lui.

Vine Cioloş, cu un guvern de nevinovaţi în ale politicianismului.

Dar, odată cu asta, pe lângă incendiul de la "Colectiv", ia foc şi cazul Antenelor: scăpat din lanţul lui Ponta, ANAF îşi reintră în atribuţiile sale de executare a sentinţei asupra lui Voiculescu şi porneşte acţiunea de recuperare a pagubei de 60 de milioane de euro.

Restul îl cunoaşteţi.

Klaus Iohannis iese cu declaraţia: "Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă".

Ponta nu mai este, Iohannis îi ia locul.

Aha, abia acum ne amintim că Băsescu, în calitate de preşedinte, l-a respins pe Klaus Iohannis, care-i fusese propus drept premier, spunând că nu-l poate accepta pe "premierul de la Grivco".

Ei bine, "premierul de la Grivco" s-a activat.

Opinia Cititorului ( 132 )

  1. Superb articol. Inca o data felicitari.

    Iar domnul Iohannis din punctul meu de vedere are doua solutii: 1) demisia - nu o va face, pt ca va pierde financiar, singurul lucru care am constatat ca il intereseaza; 2) sa isi ceara scuze publice - nu va face acest lucru pt ca nu dispune de o educatie solida, numai oamenii educati si cu onoare pot recurge la acest gest.Din punctul meu de vedere, mesajele trimise sunt decredibilizare a justitiei si a institutiilor statului. Consider ca Romania nu mai are presedinte.Dupa cum a spus Obama a fi presedintele unei tari reprezinta o slujba serioasa, pt. Iohannis nu reprezinta decat o banala slujba administrativa, dupa care la final va ramane cu o casa de la statul roman, cu paza , birou, o pensie foarte buna. Si ce data nu il intereseaza justitia, institutiile statului , el si-a atins scopul material. 

    1. pe care l-ati considera demn a fi Presedintele Romaniei si veti constata cu stupoare ca nu prea aveti cu cine sa combateti. E senzational sa observi ca listarea BCR s-a dezumflat, implementarea IFRS la SIF si Fondul Proprietatea a fost amanata 8 ani, excluderea ASTRA de la prezentarea financiara in IFRS tergiversata atata timp cat a fost nevoie pentru a fi declarata in faliment. Si last but not least senzationalul IMPAIRMENT al OMV PETROM la active care au fost introduse in contabilitate la valori pentru care cotatia petrolului era aceeasi care este astazi..

    in decembrie 2011, exact atunci cand Jack Base Sparrow bagase spaima in comandorii Treichl si Roiss, la Bruxelles i-am urat ca ROMANII TREBUIE SA INTELEAGA CE PRESEDINTE AU. Prin scurta, brutala si fenomenala descriere ai realizat o succesiune de propozitii pe care lucratorii A3 vor incerca sa le valideze. Te rog insa ai grija sa nu te intalnesti cu Mircica pe strada, ca stii ca este violent. De asemenea epitete de genul IMBECIL, VIERME, JIGODIE te rog sa le pui in balans cu INTELEPT. Citind scrisoarea domnului Isarescu adresata dragului domn Draghi vei intelege ca intr o anumita masura si BNR a implementat in regim de urgenta "MAI ALES DUPA REUNIUNILE LA NIVEL INALT PE PLAN EUROPEAN DIN LUNA DECEMBRIE" exact contrariul a ceea ce se obligase domnul Treichl in 27.01.2012.

    a-l compara pe iohannis cu anticul koprol mi se pare foarte :retro". facem pariu , d-le make, ca antenele vor castiga "tot"? si stiti de ce? pen'ca spun eu. si inca fo' 10,5 milioane de suflete. basca, parlamentul, kovesi, avocatul poporului si, fiindca veni vorba, "toata floarea ce vestita a intregului apus"! am asa o senzatie de "deja vu" si nu ma refer la interpretarea sintagmei , ci la d-voastra! ati pus botu' gresit ! si nu de-acum.

    1. Cred ca le-a apus doarele.

      Poate cand iese cineva din racoare daca mai vrea sa activeze cateva conturi swiss; dar acestea sunt pure speculatii. 

    Klaus Iohannis, s-a transformat, dupa ce a dovedit ca este o biata sluga a lui Voiculescu in Clown IOHANNIS.

    " ...banale motive administrative."

    A dat cu bata in balta sau nu uita de unde a plecat? 

    Am considerat de la bun inceput ca va fi un presedinte intelept dar moale, speram insa sa-i ramana intelepciunea.

    Make, muriti-ar securitatea la intrare(știm care e adevărul, dar o spunem așa, de stil, ca să te simți încă în vână!), vezi că mutălăul a crescut pe facebook precum Făt Frumos! S-a dus naibii toată logica voastră desenată în beciul noii securități. Gâdea și gașca lui minusculă de propagandiști deja fac reprezentații cu boltă peste capetele voastre seci. Doare? Vai de voi. Sunteți din ce în ce mai jalnici, securiștilor mici!

    Oricum e remarcabil cum Voiculescu, având doar o mână de oameni, v-o trage zi de zi dpdv al audiențelor. Cred că tov. coldea e disperat! Să vezi că iar v-aliniază și vă dă rigle la palmă!  

    P.S. Make, așa cum te-am atenționati, formula corectă de adresare este:„Excelența Sa, Domnul Profesor Dan Voiculescu”. Dă-o-ncolo, puțin respect! Dpdv al gradelor e un Everest pe lângă tine! 

    1. Huh

      Dupa ce că ai re minte scurtă fiind capabil doar de o interjecție, mai e și repetitiv! Deh, armata de p(r)ostaci ai lui Make.

      P.S. Mai ții tu minte Make ce vremuri frumoase erau înainte? Cum dădea ea Elenuța interviuri în Bursa și tu-i asigurai inclusiv primii postaci? Ce vremuri, bre. Interviul intra pe persoană juridică și banii curgeau pe persoană fizică. Mai spun? 

      domn' profesor, domn, da' hot! Oricum e o greseala ca e in puscarie-cine stie ce golanii mai invata acolo,se stie ce scoala reprezinta puscaria.Sau ,poate ,ne trezim cu cine stie ce promotii scoase de domnul profesor

      N-am vazut nici un interviu cu Elenuta in Bursa, mincinosule.

      "...dar aşa-zisa lor influenţă mediatică a fost pur şi simplu măturată de mobilizarea tineretului pe Facebook..."

      Daca n-ai vazut interviu cu udrea, inseamna ca esti prost. Ia intreaba-l pe nake!

      Huh

    Antonescu mi-a placut. Dar parca au fortat nota cu el pana l-au mazilit.

    1. Pai nu Antonescu l-a inventat pe Iohannis, in laboratoarele de la Grivco?

    FRAIERILOR, ati fugit de ponta si ati dat de tac-su...eu zic ca putem fugi linistit din tara asta...ca sunt satul de regii ieftine si manipulari grosolane

    1. Nu, Ponta a fugit de noi si a venit taica-su.

    Procedură executării este o procedură dureroasă întotdeauna. Dl. Johanis incerca să facă pilulă doar mai puțin amară.este o sentință care urmează a fi pusă în executare, dispută între anaf și un debitor, care însă s-a încercat a fi transpusă în plan politic, caz în care se ajunge la un nivel periculos de inflamare. Johanis a refuzat să între în acest joc, siva repus discuția la palierul inițial. anaf - debitor. Bravo Johanis

    1. "...această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă".

      Iohannis s-a bagat intre lingaii lui Voiculescu, cu limba scoasa de-un cot, doar, doar i-o mai ramane si lui un colt de c.. de lins, ca era acoperit tot de parlamentari. 

      Actiunea ANAF este un exemplu clar in care sunt folosite organele statului in interes personal sau de grup, iar actiunea este cu siguranta heirupista. Confiscarea sediului de la Voiculescu nu insemna neaparat expulzarea antenelor din cladiri atata timp cat antenele si-au manifestat dorinta de a inchiria sau a cumpara. Acriunea abuziva a ANAF ne-ar lasa pe piata doar o presa mult mai periculoasa decat Antenele. Cand ma uit cu ce manie proletara infiereaza hotii de la realitatea sau ceilalti hoti de la B1 antenele, realizez ca se pune la cale un mare abuz. Comportamentul B1, Realitatea, EVZ, Romania libera etc este ceva concertat, asemanator cu cel din anii 50 de la instaurarea comunismului cand ultimile ramasite democratice trebuiau zdrobite in fata statului comunist. Acum, aceeasi democratie trebuie zdrobita pentru infaptuirea statului de drept. Daca este sa avem presa, daca nu putem avea presa onesta, atunci toti hotii din romania trebuie sa poata sa aiba portavoce iar Voiculescu sa se poata opune Paunestilor, Adamestilor, Gusilor etc. O trara doar cu Adamesti, Paunesti si Gusi ar fi o tara trista! Presedintele are dreptate 100% , interventia lui a fost oportuna, cinstita si corecta insa cohortele de securisti de pe Facebook incerca sa ii arate pisica.

      Cuuuuum?

      Ce tampenie lunga!

      Hitler trebuia mentinut, ca sa-l contrabalanseze pe Stalin! 

      De mult n-am mai auzit un cretinism atat de accentuat.

      Nici Iohannis nu-i in halul asta si parca nici Antena 3. 

      Uita-te in oglinda ! Pupa-i in cur pe Adamesti, Paunesti si Gusi si inchina-te in fata lui Becali. Aplauda zgomotos pe Banciu, invata din lectiile lui Moise Guran sau Turcescu si treieste fericit pana la adanci batraneti cu speranta ca vei mosteni si imparatia cerurilor. Mars inapoi in bezna cretinule!

      Ce-i? V-ati datseama de gafa?Prea tarziu.

    Ponta=Oprea=Basescu=Antonescu= Iohannis=politician.

    1. ...egal scarba.

      S-a pus contra curentului, facebook dupa alegeri parlamentare si daca Ciolos nu mai vrea.

    Libertatea presei nu e afectata de o executare silita!

    De la calitatea definitiva a hotararii judecatoresti de evacuare a A3 ce au pazit "organele statului"? Ponta le-a adormit si a incalcat legea impiedicand aplicarea Legii iar acum ne lamentam ca 5 zile nu ajung? 

    De cand "organele" nu si-au facut datoria dar, ca bugetari, si-au incasat salariile? 

    Despre ce este vorba? 

    De un exemplu in care unii bugetari nu-si fac datoria iar hotii din puscarie trag sforile! 

    Cum sa iesi din saracie cand un guvern e chemat sa raspunda de ce aplica Legea?

    In felul asta ne meritam saracia! 

    1. De acord cu tot, mai putin concluzia.

      De ce ne meritam saracia, cand am fost pusi sa alegem intre Ponta si Iohannis, care e tot Ponta? 

      Nu noi suntem cei care desemnam candidatii la presedintie.

      Corect

      Care hotarare de evacuare bre, nu exista asa ceva.

      N-auzi ca e lege?

    Acum pe bune... Make are un ziar care se numeste "Bursa" si e escrocat mai rau ca un copil exact pe bursa. Desigur doar întâmplarea face sa fie victima neajutoarata alaturi de doi ministri basisti. Poate ca de aia nici nu plange prea tare. Daca spune Sima tot ce stie? Mai bine il lasam o perioada sa mai scrie si el ceva impotriva adversarilor nostri. Coincidente nefericite ca insasi viata victimei de profesie. De unde sa priceapa el ce e cu executarea silita? Cum sa inteleaga el ca statul e deja proprietarul cladirilor confiscate? De ce nu incaseaza chirie? De ce nu le vinde daca are nevoie de bani? Chiar nu il intereseaza banii? Cum sa priceapa el ca aceste active se valorifica potrivit legii, si nu potrivit dorintei unor baieti care - intre doua tepe - isi mai dau si ei cu parerea? Da Mache. E foarte adevarat... Iohannis nu e din grupul care investea surplusul de bani prin Sima... de aia sunt toti din grupul vesel asa de opariti. Presedintele nu mai e de-al lor. De ce nu le spui cititorilor ca te-ai inselat când il sprijineai pe Iohannis? Ti-e teama ca or sa inteleaga si ei ca poate te inseli si acum ? Ca doar n-ar fi prima data. Sau poate nu te inseli... si se inseala doar cititorii. Ca si asta e posibil.

    1. Dar, de cand tii tu cu Iohannis?

      De când nu face jocurile ieftine ale unor grupuri de interese. Ca doar de aia e presedintele Romaniei sa nu se lase manipulat ca cititorii de presa de "specialitate"

      Nu doar dupa perdea.

      Ma doare ca raspund unuia care scrie imperativul lui a zice cu doi de "i"

      Acest xxx, fara sa vrea, ne arata ca nu exista limite in minciuna si nerusinarea Antena 3.

      La Antene tot cu xxx apari sau in Jurnalul N?

      Sper ca nu lucrezi privat s. 

      Si cand si-a dat seama Antena 3 ca Iohannis nu mai e retardat, sluga lui Merkel, cap de lemn, salam sasesc, toparlan, hot de case, vinzator de organe de copii, Klaus von Marlan, pederast evanghelic si impotent de ambe sexe?

    Absolut penibil. In alte domenii esti mai alfabetizat. Nu asta este gazetarie de Bursa.

    1. Articol exceptional, cu doua sulite peste orice a aparut astazi in mass-media.

      Exact asa ca tine, postac băsist! Prost, prost prost!

      Sikakakaka

      Helo nu esti la antene aici.

    Iohannis este un om slab. a cedat santajului presedintilor de banci care i-au scris impotriva legii darii in plata, a admis ca este sluga americanilor, contesta instante ale justitiei in litigiile imobiliare proprii si ia in deradere institutiile statului. un om slab, al carui singur merit a fost ca Ponta ii era contracandidat. si uite asa piere si mitul neamtului si ardeleanului pus pe treaba

    Analiza, chiar succinta, scoate la iveala faptul ca sub minciuna manipulatorie si ordinara se ascunde adevarul stralucitor.

    Tinind cont de faptul ca porcul ordinar Basescu a apelat in mod ticalos la romani: „Mă adresez vouă cu rugămintea să înţelegeţi că aveți obligația să faceţi un exerciţiu, un exerciţiu pe care vi-l cere preşedintele ales al românilor: Nu vă uitaţi timp de o săptămână la Antene! Vă asigur că, dacă faceți acest lucru, veți începe să vedeți România reală cu necazurile ei, cu problemele ei, cu nevoia ei de a avea o națiune solidară pentru atingerea obiectivelor ei” - ticalosul avea intentia sa ascunda astfel jaful facut de el si haita lui, miliarde de euro, necercetate de Justitie si nerecuperate de ANAF! -, acum cind vedem cursul povestii constatam cu stupoare ca daca n-a mers cu ”rugamintea”, ba dimpotriva, antenele au inflorit!, porcul ticalos a reusit, oricit ar fi de incredibil, sa puna in functiune arma nucleara pentru distrugerea antenelor. 

    Basistii razbunatori si spurcati nu se lasa, vor cu orice pret sa inchida antenele. Ca basistii anilor ’40-50, basistii porci si ticalosi de azi, urmasi convingatori ai basistilor de ieri, arunca oamenii din casele lor in strada. Evident, cu justificari marete. 

    Ce va face statul mafiot cu cladirile in discutie? Zice ca le va vinde. Ce-l impiedica sa le vinda acum antenelor sau altor tirgari? Este greu de crezut ca va gasi tirgarasi mai bun decit antenele. Dar ce conteaza asta cind scopu-i altul? 

    Apare clara concluzia ca si in acest caz scopul statului maret si zis de drept, dar de fapt mafiot si in slujba basistilor mafioti si spurcati, nu este sa vinda respectivele cladiri, ci urmind indemnul ticalosului razbunator, nenorocit si spurcat Basescu, Stapinul Sistemului Ticalosit, Regele Hotilor si Imparatul Mondialilor, sa distruga antenele. 

    Lamurit? Spurcatilor! 

    Spurcatilor, iata cum va baga mintile’n cap insasi Luluta: 

    "Confiscarea terenurilor si cladirilor care au apartinut Institutului de Cercetari Alimentare nu vizeaza posturile de televiziune ce i-au apartinut lui Dan Voiculescu", a spus Codruta Kovesi. 

    "Acestea NU au fost parte in dosar si sunt chiriase in cladirile companiei Grivco", a precizat sefa DNA. 

    "In cazul in care un imobil este preluat de un nou proprietar, exista posibilitatea ca noul proprietar sa prelungeasca contractul de inchiriere daca el nu este expirat sau nu a fost incalcat. Exista posibilitatea ca noul proprietar sa dispuna evacuarea chiriasilor, acest lucru va fi dispus de noul proprietar care este statul roman, nu va fi dispus de DNA", a mai precizat Codruta Kovesi. 

    Lamurit? Spurcatilor!

    1. Uite-te-n lege, Gadea!

      Sa cumpere antenele daca au bani daca nu paaaaaa la revedere.

      Tu ce faci, copy/paste si mai adaugi doua partzuri?

      Constat ca de o vreme basistilor spurcati nu le mai place nimic, nici Ciolos, nici Iohannis, iar clarificarile Lulutei - altadata, oricum ar fi fost, considerate izvor de adevar si fapte de stabilire a dreptatii - mai nou sunt considerate pur si simplu ”partzuri!”. Ce vremuri!

      Basistule spurcat si anonim, eu sunt popa, si am datoria de a-l face pe orice taran sa inteleaga ca distrugerea basismului spurcat si opresiv, fie el stravechi, vechi sau nou este o obligatie cetateneasca nobila. D’asta repet mereu si mereu. Am datoria de a face in asa fel ca lucrurile sa fie intelese. Asa ca, fiule, pocaieste-te! Du-te, pina nu-i prea tirziu!, la preotul bisericii tale sa te spovedesti, sa te cuminici, si sa te rogi din tot sufletul Bunului Dumnezeu sa te scoata din haul basismului ticalos si spurcat; persoana ta sa raspindeasca in lume iubire, pace, prietenie! 

      De la Jiji citire?

      * ACTUALIZARE 14:19

      DNA transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, că Laura Codruţa Kovesi nu a exprimat nici un punct de vedere privind modalitatea în care organele fiscale pun în executare decizia judecătorească privind sediul teleleviziunilor trustului Intact şi că procurorul şef a sesizat CSM să constate dacă neadevărurile difuzate sunt de natură să afecteze negativ opinia publică. 

      "În data de 18 februarie 2016, la emisiunea «Sinteza zilei» transmisă de postul de televiziune Antena 3, s-au formulat o serie de afirmaţii referitoare la punerea în executare, de către organele fiscale, a unei hotărâri judecătoreşti definitive, afirmații reduse la concluziile potrivit cărora ,«Kovesi dă dreptate Antena 3» şi «Şefa DNA recunoaşte că Antena 3 nu trebuie evacuată» - titluri care au apărut persistent pe ecran, pe parcursul emisiunii. 

      Cu referire la această împrejurare, procurorul șef al DNA nu a exprimat nici un punct de vedere privind modalitatea în care organele fiscale pun în executare o decizie judecătorească definitivă". 

      De asemenea, comunicatul DNA precizează: "Cu referire la afirmațiile anterior menționate, doamna Laura Codruţa Kovesi aduce la cunoștința opiniei publice că postul de televiziune Antena 3 nu i-a cerut nici un punct de vedere pe acest subiect". 

      Potrivit DNA, concluziile vehiculate în emisiunea Sinteza zilei din data de 18 februarie 2016 sunt neadevărate şi se bazează pe o serie de afirmaţii făcute în anul 2014, "scoase din context şi răstălmăcite cu scopul vădit de a induce în eroare opinia publică".  

      Totodată, procurorul șef Laura Codruța Kovesi reafirmă "cu fermitate" principiul potrivit căruia orice hotărâre judecătorească definitivă trebuie executată fără discuții şi subliniază că acesta este un principiu de bază al statului de drept, care consacră separația și echilibrul puterilor în stat.

      "Având în vedere că în emisiunea menţionată, realizatorul/moderatorul a acreditat ideea că procurorul şef al DNA, ca reprezentant al sistemului judiciar, este părtinitor în raport cu punerea în executare, de către organele fiscale, a respectivei hotărâri judecătoreşti definitive, doamna Laura Codruţa Kovesi a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii să constate dacă neadevărurile difuzate sunt de natură să afecteze negativ şi nejustificat opinia publică, în sensul de pune la îndoială autoritatea şi imparţialitatea autorităţii judiciare", precizează sursa citată. 

      Pai, daca Luluta a declarat cu dulcea-i si scumpa-i gurita ginduri emise de creierasu-i pretios:

      "Confiscarea terenurilor si cladirilor care au apartinut Institutului de Cercetari Alimentare nu vizeaza posturile de televiziune ce i-au apartinut lui Dan Voiculescu", a spus Codruta Kovesi. 

      "Acestea NU au fost parte in dosar si sunt chiriase in cladirile companiei Grivco", a precizat sefa DNA. 

      "In cazul in care un imobil este preluat de un nou proprietar, exista posibilitatea ca noul proprietar sa prelungeasca contractul de inchiriere daca el nu este expirat sau nu a fost incalcat. Exista posibilitatea ca noul proprietar sa dispuna evacuarea chiriasilor, acest lucru va fi dispus de noul proprietar care este statul roman, nu va fi dispus de DNA", a mai precizat Codruta Kovesi. 

      1.Care sunt neadevarurile difuzate? 

      2.Ce afirmatii sunt scoase din context si rastalmacite?

      Esti un absolut bou spalat 100% la creier!

      Habar n-ai sa raspunzi la intrebarile puse.

      Stai jos, [...]! 

    Make,

    1. Chiar crezi ca astia ai lui Ciolos sunt nevinovati in ale politicianismului ? 

    2. Chiar crezi ca paguba atinge suma de 60 mil euro ? Oricum SRI.ul s.a dus direct la Antene pt prejudiciu nu la ICA.

    3. Chiar crezi ca opiniile negative d p FB nu sunt un atac concertat de unii platiti fix pt asa ceva ? ... Nu ca mi ar fi simpatic Iohannis... Absolut deloc 

    1. Ati primit de la ANAF doar o notificare de evacuare voluntara, conform legii.

      Ce atata tambalau, nenorocitilor?!

    Iohannis a comis acum gafa de a se da de gol incomparabil mai repede decat a facut-o Basescu. Altminteri, Iohannis si Basescu sunt incarnari ale aceleeasi javre, folosite de aceiasi mafioti.

    Articolul lui Make nu se refera la Antene, decat contextual. El se refera la Klaus Iohannis. Este interesanta reactia de ura, la articol si la Make, a postacilor Antenelor, desi ei nu sunt vizati. Make e un maestru al farselor si i-a iesit si de data asta, pentru ca reactia asta de ura ii valideaza articolul. E un banc fizic. Funny!

    Voi chiar nu vă dați seama cât de stupizi sunteți ? La feminin ar suna altfel, dar nu pot scrie din respect pentru ziar...

    Cum își permite Cioloș să intervină în derularea unor proceduri legale ?  

    Cum își permite Johanis să intervină în desfășurarea unor proceduri legale ? 

    DNA, aviz abuz în serviciu ...! Și președintele e funcționar public, pe banii și pe votul nostru ! 

    Dacă Antenații sunt televiziuni, au ceva în plus față de mine, plătitor de impozite în România ??? Eu am primit anul trecut somație pentru greșala lor de idioți, care nu au observat plata făcută pentru partea soției de impozit, că s-au gândit ei să împartă la 2 (deși eu poate am alt regim matrimonial...). 

    Deci nu aveam nicio restanță la impozite și am primit somație! 

    Hoții de la Intact, cu 60 mil. EURO furate de Voiculescu sunt chemați la negocieri ??? 

    Alooo, joshanis, Cioloș, sunteți plătiți din impozitele noastre să ne apărați de hoți, nu să negociați cu ei ...! 

    SĂ VĂ FIE RUȘINE ! 

    Iar securiștii lui Voiculescu, la muncă nu la întins mâna, haimanalelor ! 

    HA, HA, HA - HAI MANALE !

    1. așa era titlul ...

      HĂ, HĂ HAI MANALE manipualtoare !

      Altceva nu știți să faceți. Marș la muncă, nu lafurat pe banii noștri! 

      Corect

      Extraordinara metamorfoza!

      Ziarul ce apara contribuabilul nenorocit de abuzurile statului de drept, a devenit aparatorul ANAF. Astept modificarea titlului, fiind vorba tot de institutii financiare. De luni schimbati titlul din "Bursa" in "Anaf executari silite". Iar la rubricile cu francii elvetieni, va rog consultati doar specialisti ARB, BNR, analisti bancari angajati la banci, nu de alta dar sa fie pe fata. Sau pastrati calendarul si extindeti-l, ca Hustler Romania nu mai apare si ar fi un segment de piata liber.

      Sorry, Make 

    Ca de obicei ,superb articol.Dar,sa nu uitam> presedintele este echidistant,aratand,in acest caz, ca nu este partizan.

    1. "abordare heirupistă a ANAF - cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă"

      da,asa este

    Cind ragusisem de atita strigat "Jos Iliescu!" prin meandrele domeniului public si cugetam intelept la gura calandrului la alternative, dintr-un mare joben cit burdihanul lui Bogdan Teodorescu a fost extras de urechi Emil Constantinescu. Pitigaiat, el se impauna adulatorilor ca-si cara apa pe scari in Pajura cu bidonul, detaliu biografic care l-a dus la Cotroceni. M-am intrebat, spre apoplectica iritare a interlocutorilor, de ce as vrea ca sef un om care isi cara singur recipientele, care n-a fost in stare sa plateasca, sa imbirlige, sa ameninte, sa determine sau sa imbrobodeasca pe altul sa i le care. Doar sintem o specie ierarhica si gregara si exista o haita de omega care sa se supuna unui alfa. Cum o sa conduca el o tara?!? N-a condus-o dar macar a vorbit frumos despre cum nu poate. Emil a fost un nefacator graitor. Cum istoria si pachitele sale sint repetabile iar declinul mai rapid ca progresul, atunci cind natia a avut nevoie de alta gaselnita exotica, la extragere a iesit Klaus. Care nici sa faca nu e in stare dar nici macar sa vorbeasca. Expresia "vorbeste gura fara el" e predestinata si evocatoare de Manolache, o eminenta nu la fel de cenusie ca materia cu aceeasi cromatica. Ce sens are sa cauti idei in cotcodaceala molcoma a cuiva care vorbeste vegetativ si articuleaza pentru ca trebuie?!?

    Imi amintesc cum acum ceva ani o colaboratoare de-a lui Make, aka Andreea Negru, invita cititorii Bursa intr-un articol pe placul vulgului - ca de obicei - la o mirobolanta greva fiscala. Poate ca unii fraieri au si fost calcati de ANAF ulterior. Acum specialistii in bursa au trecut fix de partea cealalta ca asa e când dezbati idei le dezbati cu clasa muncitoare. Succesuri! (Luati-o si pe eba cu voi ca s-a angajat undeva pe la stat si are timp sa se dea anonima pe aici.)

    In primul rand, as vrea sa remarc ca in discutiile noastre pe teme financiare era mult mai usor sa depistam postacii BVB-isti sau pe cei bancari!...Articolul asta te-a bagat intre cei ''Basisti'' si cei ''Antenisti'', care dupa cum observ sunt mult mai ''destoinici'' si aproape profesionalizati, impartiti eterogen pe divizii dezinformative, manipulative, incriminatoare, etc....si nu te vad foarte bine! :)))) Evident, nu te obosesti sa le raspunzi, nu le-ai face fata....si in general intelegem asta, dealtfel orice om normal nu le poate citi alegatiile decat cu scroll-down si repede.

    O corectie merita insa facuta, si este esentiala. Tapalaga o releva foarte bine zilele trecute si este esentiala, desi din perspectiva lui Klaus ar putea lesne intra tot la minore probleme administrative. Imobilele cu pricina au fost confiscate deja ''libere de orice sarcini'', adica fara contracte de inchiriere!!! Cladirile sunt ale statului si nu fac parte din cei 60 milioane, deci nu era vorba de executare silita ci de o notiificare de eliberare a spatiilor. Care cica mai fusese trimisa de vreo 6 luni!...Evident ca spatiile alea care sunt in proprietatea Statului nu primesc chirie de la Antene, evident ca orice oferta onesta le-ar face Fiscul ar fi refuzata pe motiv de ingradire a libertatii de exprimare...desi, dupa cum au zis aia de la fisc, acolo sunt sediile a vreo 40 de entitati ale Varanului, ca stie toata lumea cate firmulite si ONG-uri are sarpele.

    (Nu tin neaparat sa imi raspunzi la asta, oricum urmatoarele douazeci de emailuri vor incerca sa ma incadreze si pe mine la ''Basisti'' si sa imi iau flegme de la fetele lui Mircea Badea! :))) doar am zis-o asa, ca sa fii atent ca grozavia este si mai mare si ca Klaus a comis-o rau de tot!  

    1. Nu din vreo jena nu raspund atacurilor si n-as avea nici o problema cu "profesionistii" tuturor taberelor (printre basisti si antenisti, s-au strecurat si ceva securisti autentici, dar si cotrocenisti).

      Este o interventie la nr.19, a unui cititor care s-a prins cum functioneaza textul, astfel ca pasivitatea mea la dezbatere face parte din articol.

      Din cind in cind, le poti da plasa tuturor. 

      Sa știi ca dacă nu ești de acord cu circul făcut de antene nu ești neapărat Basist!

      Lumea nu se împarte in basisti si antenisti.

      Mai exista si (cei mai multi) oameni normali, care gandesc cu capul lor! 

      cei mai multi nu prea gândesc... e dovedit statistic, dar nu e bine sa spui lucrurilor sensibile pe nume

      constat cu durere ca Tapalaga te-a tapalagit de tot. Dupa el si tot neamul basistilor spurcati “Imobilele cu pricina au fost confiscate deja ''libere de orice sarcini'', adica fara contracte de inchiriere!!! ”.

      Cum sa fie imobilele respective ''libere de orice sarcini'' cind erau inchiriate de antene? Poate cineva, intr-o situatie normala, chiar justitia sa fie!, sa nu tina cont si sa desfiinteze un contract fara acordul partilor sau macar a uneia din parti? Asa ceva a fost posibil, dupa cum am spus, doar in anii 40-50 ai secolului trecut. Basisti spurcati nu se lasa, vor sa ne faca sa ne simtim ca in acele vremuri. 

      Sa zicem ca situatia este una speciala, creata de un varan porc, ticalos si nenorocit, care merita pentru jaful si porcariile facute toate pedepsele din lume. Asa stind lucrurile, poate cineva sa dea de-a dura pe scari antenele cu afacerea lor cu tot? Este vorba de o afacere in care sunt angajati cca 2000 de oameni si cu taxele la zi. Printre putinele organizatii de acest tip care nu sunt in insolventa! Cine, ce-ar avea de cistigat din asta? Ar avea de cistigat cumva statul? Ce? Este clar ca n-ar avea nimic de cistigat, doar le-ar distruge. Si nu inteleg, sincer!, de ce vor sa Ie distruga. N-am nimic special cu antenele; le urmaresc, dupa cum urmaresc si emisiuni preferate de la Digi24, TVR, Realitatea, B1…

      Scrii pentru vulg... nu te astepta sa te urmareasca pana la final. Cum vrei sa inteleaga cei de la baza piramidei ce le dau sa mestece cei din varf? Crezi ca astia stiu ce sunt alea sarcini? Cum se nasc, cum devin opozabile fata de terti si cum se pot desfiinta? Nimic. Muci! Noi muncim, noi nu gândim!

      Apreciez nivelul tau inalt de cultura economico-juridica. Daca, in acesta calitate, ai vazut vreodata un extras CF sau ai luat vreun credit ipotecar, garantatat cu ipoteca, ar trebui sa stii ce insemna liber de sarcini. Uita-te pe luju.ro, apare extrasul, vei constata la sarcini actiunea Raiffeissen, contra anularii ipotecii. Nu inteleg de ce asta nu e problema. Oricum, la 1 leu postarea, ai scris destul de mult, nu trebuie sa si stii, e suficient sa injuri.

    Cind a aparut YouTube, erau contorizate vizionarile integrale ale unui material video. Administratorii au realizat ca e prea mult sa pretinzi de la cetateanul mijlociu sa aiba rabdare sa se uite trei ore la un Scorsese sau macar trei minute la un film cu pisici. Asa ca au modificat programul astfel incit sa numere click-urile. Te uiti doua secunde la un material de opt ore, se cheama ca te-ai uitat. Astfel, succesul a devenit mult mai accesibil iar dimensiunile lui impresionante. La un clip coreean cica s-au uitat un miliard de oameni! Ce e "like" ul? Costa bani? Necesita efort? Muschi? Talent? Te pune cineva sa mergi la notar ca sa-l dai? Dati-mi voie sa ramin rece ca o mamaita recent inhumata la popularitatea virtuala!

    1. Excelenta observatia

      Coreeanul a ajuns milionar.

    Make,

    1. Chiar crezi ca ai lui Ciolos sunt atat de nevinovati in ale politicianismului ? Multi dintre ei erau sinecuristi pusi in functie de PDL. 

    2. Chiar crezi ca paguba atinge suma de 60 mil euro ? Oricum SRI.ul s.a dus direct la Antene si a ignorat ICA.

    3. Chiar crezi ca valul de "nasoale" la adresa lui Iohannis nu este un atac concertat de oameni platiti special pt asta ? ... Nu imi e simpatic deloc omu' asta dar pot sa intelegi ratiunea electorala a acestor declaratii... El chiar avand boala pe A3 ca si "sistemul" ce l.a propulsat in aceasta functie. 

    1. 1. nu, dar, in general sint niste necunoscuti; poti folosi "nevinovati" cu ghilimele, sau fara;

      2. da, cred ca o atinge, dar din cealalta directie, asa cum faci un milion, cheltuind noua din zece; dar, numai, cred, de fapt nu stiu; 

      3. ceea ce cred este scris si in acest articol, dar acesta este doar confirmarea altui articol, pe care l-am publicat cu doi ani in urma, inainte sa fie publicate rezultatele la prezidentiale: "CINE A CÂŞTIGAT PREŞEDINŢIA: Johnny" / BURSA 17.11.2014, unde arat ca Ponta si Iohannis sint una si aceeasi dihanie. 

      Din punctul meu de vedere, acest articol de astazi nu este un atac la Iohannis, ci imi ilustreaza convingerea despre el si n-am cum evita ca articolul sa fie considerat un atac, decit invocind faptul ca nu vad alternativa de preferat. 

      Poate Ponta?!

      In definitiv, la sfirsitul mandatului de prim-mincinos, Ponta a adoptat cele mai curajoase masuri fiscale postrevolutionare. 

    Jos cu amenintarile fasciste, comuniste... si basiste! Pe toti ne haituiesc, nu poti sa mai muncesti in tara asta. Chiar si mie azi au vrut sa-mi puna pumnu-n gura: au trimis la sediu un zdrahon sereist sub acoperire cu SOMATIE si o INSTIINTARE de stingere a creantelor. Era deghizat bine, in postarita, dar am mirosit-o ca era sluga basista, infiltrata, huuuoo!!! Ma duc la Gadea sa-i zic, la 3, si-l invit sa transmita de la noi de la sediu daca il vor evacua astia voluntar. Jos Basescu!

    1. HA, HA, HA - HAI MANALE !

      Bravo Make, nu merită să răspunzi, e suficient articolul ! E interesant cât de tare țipă potăile astea, între care unul e Mircea Badea, desingur!

      HA, HA, HA - HAI MANALE ! 

      Haha

    Personal nu sunt nici Pro nici Conyra Iohanis....nici Pro sau contra Senat etc. Dar voi astia care srieti si va dati cu parerea pur si simplu sunteti deabinelea niste carcotasi si va explic de ce ??: Iohanis nu a contestat hotararea Justitiei ..pur si simplu a vrut sa aplaneze acest conflict mediatic intr & Antene si ANAF, Daca nu sunteti carcotasi cum "dracu de i-a venit lui ANAF asa dintr-o data sa mearga "taraboi" dis dedimineata peste Grup Antene ???( atentie nu ma uit la Antena 3 deloc numi place "gasca" ) Presedintele Iohanis are perfecta dreptate... ,si afirma aceasta treaba ca cele 2 parti trebuiau sa discute in prealabil "CIVILIZAT" SI FIECARE CU ARGUMENTELE SI LEGEA IN VIGOARE trebuia sa aiba un acord ( eu vorbesc de CIVILIZATIE. Nu era normal ??? Apoi de ce "dracu" nu si-au rezolvat aceasta situatie de 1 1/2 an de cand se stia aceasta situatie .Credeti ca ANAF si & Antene nu stiau ce-astepta ??? De ced nu a rezolvat Ponta aceasta problema. Finalul este ca Presedintelui nu-i plac astfel de cardasii...si a incercat sa aplaneze acest conflict....dar nu si-a dat seama ca are de aface cu niste "mitocani" care nu inteleg multe...

    1. Dar presedintele este un mitocan care sa-si dea seama de altceva decat ca a piardut una dintre cele sase case castigate din meditatii si ca daca nu ia partea Antenelor, atunci va ramane si fara celelalte?

      Vasile sau George, cum te-oi fi numind, nu tine! 

      Mai să-mi sară lacrimile, bietul Joshanis, ce neînțeles e El, pacificatorul!

      ”BăiR 21; civilizatule, într-o șțară civilizată nu mișcă nimeni în fața ”Anafului”, chiar dacă are televiziune în subordine ! Și în nicun caz nu avea voie Președintele să califice în vreun fel acțiunea LEGALĂ a unei autorităț a Statului (civilizat de drept...).  

      Deși ești de la Sibiu, faci parte din aceeași categorie :

      HA, HA, HA - HAI MANALE ! HĂ, HĂ HĂ ! 

      Dacă tot zici că unii sunt mitocani, te-ai uitat în oglindă ?

      Să discute ANAFUL cu un debitor care de peste 1,5 ani nu a făcut nimic pentru a elibera spațiul, deși știa că stă nelegal acolo ? 

      Mitoman de stepă, ce ești, nu vezi că-ți dai cu stângul în dreapta limbii și vobești postuț !

      Vorba unuia de mai sus, voi nici să vorbiți nu știți ! 

      Da da in state...

      cam multe mesaje pentru un articol de 2 pagini.

    pacat de aproape toti de aici . credeam ca daca cirtiti ziare financiare sunteti mai culti se deci mai greu de manipulat. OG 14/ 2007 le da dreptul sa se negocieze o chirie . citi ti si va informati

    1. Statistica favorizeaza numarul lor. Iti dai seama ce grea ar fi viata daca astia multi ar fi si cu ceva sinapse la ei???

      Vrei sa zici ca Anaf e prostanac?

      ... ordonanta il obliga pe creditor sa nu incerce sa instraineze activul executat la o o valoare cit mai mare, ci sa-l inchirieze unui locatar mostenit, recuperindu-si astefel banul in zeci de ani?!?

      Nu sint certaret, doar intreb... 

      De unde pina unde?!? Citi bancheri sau brokeri culti ati cunoscut?!? Culti sintem eu, Make, Doru Nicolaescu, Vladescu - tocmai aia care citesc in majoritate altceva!

      Vrei un premiu?

      cu aia cum te descurci? Da care sunt in acelasi timp BOI SI IMBECILI e pericoloschi. Se antreneaza permanent Sa is un cap in gura de la sforaru Mircea si o distributie de la Konieczny. Da aia care si-au facut cravate de pionieri e PLAGIATORI, found de la Bursa a luat ideea din poezia AM ANTENA MEA SUNT PIONIER. Asta e furt intelectual. Avocatul poporului de ce nu se sesizeaza. CE daca firma mea nu are rating A3 inseamna ca nu e serioasa...Alo Moody, se aude....

      Haha

      Vladescu nu e securistul basist care nu stie de unde se deschide calculatorul?

      Cult baiat. Probabil i se trage de la cultul musonic. 

      ... e cam vag! Da' inteleg ca nu-i de bine...

      ... dar daca recompensa e proportionala, cine sa aiba atitea resurse?!?

      De ce sa ne ascundem dupa deget? Daca Basescu avea nevoie de un specialist la finante care sa nu stie de unde se deschide calculatorul convoca CSAT-ul personal, si-l selecta pe cel cu dosarul cel mai voluminos.

      Sper ca acum e mai clar. 

      Nu-l obliga fie sa vanda, fie sa inchirieze. Orice creditor onest face ce ii e mai favorabil. Daca poate vinde bine, vinde bunul, daca nu il poate inchiria. Problema e ca atunci când statul e creditor se pot gasi unii care sa nu faca nimic, adica sa ii doara in cot de bani, eventual sa-si doreasca ei un sediu. Cam asa par a sta lucrurile, ca de aia ANAF n-a raspuns la nici o solicitare... nu sunt banii lor. Pot sa piarda de la fraieri. Acum am vazut sindicatul astora din M. Fin. cum se plang ca le este subminata autoritatea, dar atunci când le dadea Blejnar dispozitie sa vaneze inamicii chiorului ii durea in cot... executau cu placere oameni nevinovati. Exista un istoric al abuzurilor.

      Mama cate opinii , voi toti cititi Bursa?Deja mai multe "succese" intr-o pagina ...Bravo Bursa,bravo..

      Am vorbit despre un fost ministru de finante pe Bursa? Eh, el era mai mult de click sau libertatea, asa-i !?! :)))))))))

    Deci basisti sau retras.Mare paguba.

    1. necesita ingrijire atenta din partea fetelor de la Chisinau...Nu refuz Bucurestiul, trebuie insa vorbit cu NEA Isarescu sa modifice in letopiset...

      Haha Terchil contrasemnat

      iti dai seama ca daca dai pe mana fetelor cheltuiesti toti banii care i ai cheltuit pe amortizarea gudvilului.

    Make felicitari!

    1. Dupa 26 de ani de pseudodemocratie parca ar merita sa reintram sub jurisdictia lui Kim Jong Un, la ce bun atâtea opinii?

      De unde vine Răzvan Dumitrescu? De la Realitatea, dupa ce a fost calcat de ANAF pe pres cand il scutura. 

      De unde vin Ursu si Oana Stancu? De la Realitatea, dupa ce securistul Ghita a dat ordin de intrerupere a colaborarii. 

      Ce vrea sa faca Securitatea ceausista?

      Sa inchida Antena 3. 

      Securitatea Ceausista nu exista, E puscat.

      antena 3 o sa emita din garsoniera.

      Nu te mai uita pa Star Trec. 

      Securitatea ceausista a disparut in seara zilei de 22 decembrie 1989.

      Urmaresc Star Trek de pe 23 decembrie 1989, dimineata. 

      Teleporteaza-te in Chisinau!

      Acolo e plin de pupinbasisti pe strazi. In Romania nu sunt decat in on-line. :))))))))

      Pup in Putin.

      ca daca BCR Chisinau S.A. se transforma in BCR Bucuresti S.A. atunci ce am facut? Daca aflu ceva te anunt :-)

      stii ca sunt doar pe interes. Se pupa in fund numai in functie de randamentul investitiei. La domnul Comandant scrie in raportul PETROM SPO 2011 ca e un risc inseamna ca are si profit pe masura...daca vrei te invat cum e cu cashfloul si oglinda capitalului.Ti pup si nu uita sa pupi si tu monitorul cand te culci

      domnu Seele a spus in interviu ca el stie sa managerieze Rusia...Acu ce sa fac sa l contrazic. Faza cu pixul si cu Deripaska nu cred sa i reuseasca asa de bine.

      Schimb leu r in leu m si ii dam frankalay la Make Don -:)

      Probabil mai sunteti doi pe BVB.

      Nu ratati nicio oportunitate. 

      Si nu uitati sa va diversificati.

      Inca putin si veti avea cate una din fiecare, toate sub VUAN. :)))))))))) 

      Cu frăncălăii ai dat bară, eu doar le spun ăstora când să cumpere franci de rate.

      google images 

      EURCHF_4aprilie2015.pn g

      Si sanatate, pârlițucilor :)))) 

      ai dreptate. Bursa a decazut. Asta seara m am hotarat sa pun umarul sa ajut la dezvoltarea bursei. Ii proprun lu domn profesor ca sa listam A3 la bursa. Dupa aceea vorbesc la casele de rating sa nu se mai chinuie sa ciiteasca continutul prospectului. Ajunge numele firmei A3. Avem in acelasi timp transparenta si aratam mapamondului intreg cum BAD si BEST si au unit fortele pentru EA....Fata din Chisinau. O emotionala poveste de dragoste. Daca esti intelept ai putea sa nu pierzi timpul si sa te inscrii pentru a obtine actiuni la firma BAD&BEST

      LEU STEAN is the Best :-)

      Daca era listată, în ziua descinderii ANAF cumpăram tot. :))))) La ora asta deja te-aș fi încălțat pe tine cu ele.

      cum sa nu fie listata? Vezi cum te prosteste Ziarul Bursa. Reuters a declarat in 2011 ca ERSTE vrea sa retraga BCR de pe bursa. Ei nu au mentionat acest lucru, au vrut sa castige doar ei singuri. Acum din nou iei plasa, de data aceasta cu AAA. Da cea mai tare e cand a intrat Petromul in Stoxx in 2012 si dupa aceea a mai intrat inca o data in 2013. Si aici ai luat plasa. Asculta ma si cumpara AAA.

      Investitie f sigura ii recomanzi.

      Erste si OMV, repeti in toate comentariile tale, ai pierdut mult sange, inteleg, Băs le-a zis-o, dar tu ai pierdut mult sange. :))))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb