Preşedintele băncii ABN Amro, costumat în patroană de bordel

F.A.
Bănci-Asigurări / 19 ianuarie 2014

Preşedintele băncii ABN Amro, costumat în patroană de bordel

Preşedintele băncii ABN Amro, Gerrit Zalm (fost ministru de finanţe al Olandei), s-a costumat în patroană de bordel, spre a le explica angajaţilor învăţămintele pe care un bancher le poate trage de pe urma prostituţiei, transmite presa internaţională.

Oficialul a îmbrăcat o rochie stridentă, albastru-electric, o pelerină de aceeaşi culoare, iar pe cap şi-a pus o perucă roşcată. Purtând nişte ochelari imenşi, tot albaştri, personajul "Priscilla Zalm" le-a explicat angajaţilor cât de important este să activezi într-o afacere "înfloritoare, cu secole de tradiţie".

"Banca are multe de învăţat din afacerea mea. Trebuie pornit de la valorile fundamentale. În compania mea, avem trei: seriozitate, profesionism şi ambiţie. (...) Mereu încercăm să depăşim aşteptările clientului", a spus "Priscilla Zalm" pe scenă, în limba olandeză.

Gerrit Zalm, în vârstă de 61 de ani, a fost numit preşedinte ABN Amro în 2009, după ce banca a fost greu afectată de criza financiară. Un purtător de cuvânt al instituţiei a explicat că numărul antemenţionat face parte din tradiţionalul cabaret al ABN Amro, organizat din 2005, în cinstea angajaţilor săi. De când a devenit preşedinte, a fost rândul lui Gerrit Zalm să îşi distreze colegii pe scenă. În acest an, şapte mii de angajaţi au văzut spectacolul, pe parcursul celor şase reprezentanţii care au loc de obicei în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie.

Purtătorul de cuvânt al ABN Amro a explicat: "Gerrit Zalm are întotdeauna o prezentare şi, fiind vorba de un cabaret, prezentarea este întotdeauna haioasă şi mai ales burlescă. În acest an, a jucat rolul < surorii > sale Priscilla, să explice valori precum încrederea, profesionismul şi ambiţia, dar şi principiile după care funcţionează o bancă. Acest tip de cabaret se potriveşte perfect culturii olandeze şi simţului autohton al umorului, dar, din cauza diferenţelor culturale şi a specificităţii umorului olandez, suntem complet conştienţi că, în alte părţi, poate provoca perplexitate".

În anii trecuţi, Zalm a jucat rolul unui director de circ şi pe cel al unuia de pompe funebre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb