PREŞEDINTELE PMP SECTOR 6, ŞTEFAN ENACHE, LA DNA:  "Nu i-am cerut bani lui Carmen Dincă"

Ioana Dogaru
Anticorupţie / 4 aprilie 2016

Ştefan Enache, preşedinte PMP sector 6, a fost audiat luni la DNA în legătură cu plângerea depusă de Carmen Dincă, care spune că acesta i-a cerut 15.000 de euro pentru ''demararea campaniei electorale'' pentru alegerile locale, informează Agerpres.

"Nu aveam cum să-i cer o sumă de bani, pentru ce? Au fost martori, 20 de oameni care au fost la masa la care am discutat despre buget, nu aveam cum să-i cer bani pentru campanie din două motive: unu - campania nu a început; al doilea - dumneaei nu era desemnată candidat", a declarat Ştefan Enache la ieşirea din sediul DNA.

El consideră că plângerea depusă de Carmen Dincă se încadrează la art. 268 privind inducerea în eroare a organului judiciar.

"Indiferent ce plângere ar fi depus, eu nu am încălcat legea. Dumneaei este supărată că organizaţia nu a susţinut-o, dar ar fi fost incorect din partea noastră să susţinem un candidat care ar fi fost cumva dezavantajat în faţa unui alt potenţial candidat. Pentru că sunt mai mulţi potenţiali candidaţi şi vom vedea până la urmă ce decizie va lua organizaţia şi pe vine vom susţine pentru Primăria sectorului 6", a arătat Enache.

Carmen Dincă s-a prezentat vineri la DNA, unde a spus că a depus o plângere împotriva şefului organizaţiei PMP sector 6, pe motiv i-au fost ceruţi 15.000 de euro pentru ''demararea campaniei electorale'' pentru alegerile locale, transmite Agerpres.

"Am făcut acest lucru pentru a condamna astfel de practici şi pentru a trage un semnal de alarmă. Democraţia este pusă în pericol", a spus Dincă la ieşirea de la DNA.

Ea a precizat că a depus o adeziune pentru a intra în Mişcarea Populară pe 2 februarie, iar afirmaţiile conducerii formaţiunii referitoare la faptul că nu este membru sunt determinate de schimbarea numelui în Partidul Mişcarea Populară.

"Am depus o plângere, (...) eu aştept decizia procurorilor. Când mă vor chema, atunci voi veni, mă voi pune la dispoziţia justiţiei. (...) Mie mi s-a cerut în două rânduri, la o cafea, (...) această sumă, pentru startul campaniei. Când cineva spune că trebuie să faci rost de 15.000 de euro ca să înceapă campania, apoi nu mai faci absolut nimic. (...) Eu am avut o singură acţiune de 8 martie, în trei zone ale sectorului 6, unde am stat de vorbă cu oamenii pentru a-mi face programul cunoscut şi a mă face cunoscută, pentru că nu am notorietatea necesară", a arătat Carmen Dincă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb