Prima ediţie a Târgului Naţional Imobiliar TNI organizată în ultimii 2 ani începe vineri, 10 septembrie

S.B.
Comunicate de presă / 31 august 2021

Prima ediţie a Târgului Naţional Imobiliar TNI organizată în ultimii 2 ani începe vineri, 10 septembrie

Prima ediţie a Târgului Naţional Imobiliar TNI organizată în ultimii 2 ani începe VINERI, 10 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Expoziţia are loc până duminică, 12 SEPTEMBRIE şi reuneşte peste 300 de profesionişti în imobiliare ce scot la vânzare locuinţe noi şi vechi, vile, case de vacanţă, terenuri, spaţii de birouri din Bucureşti, ILFOV, Constanţa, Valea Prahovei, Dubai, Spania şi Cipru.

" Ediţia Târgului Naţional Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una specială pentru că reprezintă prima expoziţie de profil organizată după o pauză de 2 ani şi marchează o schimbare de paradigmă în piaţă. Cerinţele şi preferinţele cumpărătorilor de proprietăţi rezidenţiale s-au schimbat, iar preţurile materialelor de construcţie au crescut semnificativ, influenţând şi preţurile finale ale imobilelor. În acest context în care se înregistrează o creştere a interesului pentru achiziţia de locuinţe proprii, târgul imobiliar organizat în Bucureşti la Palatul Parlamentului vine în ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piaţă.

Vizitatorii au acces în cadrul expoziţiei la proprietăţi pe toate gusturile, bugetele şi nevoile: apartamente premium în centrul capitalei, proprietăţi de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, apartamente low-budget, penthouse-uri, construcţii pe structură metalică, case de vacanţă la munte sau la mare şi oportunităţi de investiţii în Dubai, Spania şi Cipru.

Pentru că siguranţa şi sănătatea vizitatorilor şi expozanţilor noştri este foarte importantă pentru noi, evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere şi stopare a răspândirii Covid 19. Astfel, vizitare târgului va fi similară cu o vizită la mall, fiind obligatorii: purtarea măştii de protecţie, controlarea temperaturii la intrare şi distanţarea. În plus, am dezvoltat aplicaţia de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori şi expozanţi rapid, sigur şi fără contact direct, iar pentru că această ediţie TNI este specială, accesul vizitatorilor la târgul imobiliar se va face GRATUIT în baza QR codului generat de aplicaţia de mobil TNI. " declară Cristina BERCEA- PR Manager Târgul Naţional Imobiliar.

Brandul TNI este internaţional şi se bucură de încrederea şi sprijinul celor mai importante organizaţii imobiliare din lume: NAR - National Association of REALTORS şi CEPI-European Association of Real Estate Professions în calitate de Parteneri Internaţionali. Prin aceste colaborări ne dorim promovarea oportunităţilor de investiţii în afara ţării şi ridicarea standardelor pieţei imobiliare din România la nivel internaţional. NAR este asociaţia fondată în 1908 ce deserveşte mai mult de 1.500.000 de profesionişti imobiliari din Statele Unite şi din întreaga lume, iar CEPI este organizaţia internaţională înfiinţată în Bruxelles în 1990 cu scopul de a sprijini tranzacţiile imobiliare europene şi transfrontaliere prin dezvoltarea activităţii profesioniştilor imobiliari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb