Privilegiatul Ţepeş

MAKE
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 4 aprilie 2011

Privilegiatul Ţepeş

Caracterul premeditat al demisiei lui Daniel Ţepeş ar trebui să aibă unele consecinţe legale asupra lui.

"Decizia de a intra în CA-ul BVB nu a fost una spontană", a declarat joi, ziarului "BURSA", domnul Grzegorz Konieczny, fund manager al Fondului Proprietatea, cel care a fost cooptat în Consiliul Bursei, în şedinţa de vineri, 25 martie, în care tocmai îşi dăduse demisia Ţepeş. Konieczny a infirmat categoric zvonul potrivit căruia domnia sa ar fi fost sunat chiar în timpul şedinţei de CA de vineri de către Stere Farmache, care i-ar fi propus locul de administrator al Bursei (sursele noastre susţin că a fost apelat telefonic, în şedinţă, de către directorul general BVB, Valentin Ionescu, la sugestia lui Cosmin Gheorghiu - pe atunci, angajat al lui Ţepeş - sugestie acceptată pe loc de Farmache şi restul CA).

Grzegorz Konieczny a negat că ar fi negociat cu Consiliul Bursei un loc în conducerea BVB, dar a lăsat de înţeles că ar fi existat nişte discuţii în acest sens, înainte de 25 martie.

De altfel, figuri proeminente din piaţă (nu ne-au permis dezvăluirea identităţii) ne-au asigurat că ştiau încă de luni că Ţepeş va demisiona vineri.

Într-un articol publicat în "BURSA" din 29 martie ("Ţepeş a aflat de demisia sa, după ce şi-a dat-o"), am arătat că Daniel Ţepeş a vândut acţiuni BVB întreaga săptămână trecută şi că vineri dimineaţă a vândut un număr de 28.650 de acţiuni BVB, iar după-masă şi-a dat demisia din Consiliul de administraţie.

"Ca membru în Consiliul de administraţie al Bursei de Valori Bucureşti, el ar fi fost obligat să nu vândă înainte să-şi anunţe intenţia demisiei ", am observat atunci, dar nu dispuneam de informaţia că demisia sa a fost premeditată, ci se baza doar pe bun-simţ.

Acum, prin declaraţia lui Konieczny, dar şi prin mărturiile anonime, cred că demisia lui Ţepeş din conducerea BVB, după ce şi-a vândut acţiunile BVB, se încadrează la cazul folosirii de informaţii privilegiate (fapt interzis de lege).

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Tot timpul baiatul asta neterminat la minte a facut de ris CA -ul BVB si a ridiculizat CNVM. IAr Farmache a stast ca un mielusel si ia executata poruncile.Farmache trebuie sa plece odata.Altfel nu va bine niciodata...

    1. Ia intrebati pe Dnii Ciprian (Tepes) Zah si Valenrtin (Tepes) Ionescu, ce iau spus Lui Stere Constantin (Gogosar) Farmache dupa INitlnirea cu Grzegorz Konieczny .Prbabil nici nepotu' asta polonez nu va face multi purici pe aici.A cam inceput cu stin gul...pardon ...cu tzepesul...

      eu Ma si mir cu de mai merge bvb asta. chiar si asa cum merge.

    mai oameni buni, mai actionari ai bvb care cititi ziarul bursa, adica directorul bursei se ocupa de ocuparea locului vacant in consiliul bursei ? da telefoane la cadidatii pe post ? puneti-l mai fratilor sa faca treba acolo la bvb in interior, unde se vede ca e debandada ! farmache, siminele, de ce v-am pus noi acolo pe voi ? sa fiti de acord cu ce va trasmite valentin ionescu, si alte umbre ale lui tepes ?

    o sa discutam si de asta la aga.

    si ce naiba e in bursa aia de se comenteaza intruna in subsolurile ziarului asta? fum fara foc mai rar iese. 

    stimulati scandalul cu ziarul asta, daca se poate numii asa ! iar tu Make si cu informatorii tai trebuie sa intrati la puscarie ca ti-au dat informatii aiurea ca sa faci un articol de rahat.

    1. Virulenta mesajului arata ca deja cei vinovati se simt deja vizati iar ceea ce se intampla acolo a scapat de sub control (inlcusiv al lor). Binenteles ca daca se "bateau" in produse noi, companii noi listate etc si nu in amantlacuri, nu existau aceste comentarii. Dar 15 ani sunt mai mult decat suficienti!!!

      Ca sa parafrazes pe cineva foarte cunoscut: Valentine nici nu stii cat de mic incepi sa fii!!!! 

    ..tOT CITIND SUBSOLUL articolelor ...din mai toate comentariile--si cine scrie sigur stie f bine ---rezulta ca in BVB ..relatiile de amantlac sunt in mare voga ...ar trebui noi ,actiobnarii sa aflam ce anume fac duducutele astea prin BVB,,platite f bine --de fapt ptr servicii sexuale ..o evaluare PE BUNE sigur se va impune ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb