Procesul de selecţie a unui director general Oil Terminal, suspendat

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 23 ianuarie 2017

Procesul de selecţie a unui director general Oil Terminal, suspendat

Toma Bogdan Costreie redevine preşedinte al companiei

Conducerea "Oil Terminal" (OIL) a anunţat, vineri, suspendarea procesului de recrutare şi selecţie a Directorului General şi a Directorului Financiar, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/ 2011, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 111/2016, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania a transmis că suspendarea nu operează şi asupra termenului de depunere CV care urma să decurgă în mod normal până la 22.01.2017 (în condiţiile în care nu sunt implicate costuri).

Totodată, Consiliul de Adminis-traţie a luat act de demisia lui Matei Dumitru din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi a constatat încetarea valabilităţii deciziei Consiliului de Administraţie nr. 94/18.10.2016 prin care a fost numit în această calitate.

"Se revine la situaţia anterioară, în sensul că îşi reia aplicabilitatea decizia CA nr. 35/11.04.2016 prin care a fost ales domnul Toma Bogdan Costreie în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie", se mai arată în raportul OIL.

De asemenea, a fost suspendată decizia prin care s-a stabilit componenţa comitetelor consultative şi s-a revenit la situaţia anterioară.

În plus, conducerea companiei, a luat act de demisia lui Cătălin Constantin Grigorescu din funcţia de preşedinte al Comitetului de Nominalizare şi Remunare.

În decembrie, Consiliul de Administraţie al "Oil Terminal" a fost suspendat din funcţie, în instanţă, potrivit unei hotărâri judecătoreşti executorie a Tribunalului Constanţa.

Atunci, Oil Terminal a informat acţionarii cu privire la faptul că, prin Sentinţa civilă nr. 2434/13.12.2016, Tribunalul Constanţa a suspendat executarea hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Oil Terminal nr. 7/10.10.2016 până la soluţionarea definitivă a acţiunii în anulare ce face obiectul dosarului nr. 7167/118/2016 al Tribunalului Constanţa, a respins ca neîntemeiată excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantei Sindicatul Oil Terminal, a admis cererea formulată de reclamanţii Sindicatul Oil Terminal şi Androne Nicuşor, în contradictoriu cu pârâta Oil Terminal şi a luat act că nu au fost solicitate cheltuieli de judecată.

Membrii "Oil Terminal" ai Consiliului de Administraţie aleşi pe 10 octombrie, desemnaţi prin vot cumulativ, au fost: Toma Bogdan Costreie, Cătălin Constantin Grigorescu, Dumitru Matei, Cristian Florea, Bogdan Cristian Patriniche, Claudiu Eduard Negrişan şi Staar Rating SRL.

Decizia a venit după ce, în 29 septembrie, la sediul "Oil Terminal" din Constanţa a avut loc un protest iniţiat de liderii sindicali ai societăţii, nemulţumiţi de schimbările pe care Ministerul Energiei dorea să le opereze în conducerea firmei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. comunistii din nou la putere, liber la furat impreuna cu sindicatul de hoti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb