Profitul Eureko a crescut cu 11% în prima jumătate a anului

F. A.
Bănci-Asigurări / 18 septembrie 2012

Grupul Achmea a înregistrat un profit net în creştere cu 11%, până la 200 milioane euro în prima jumătate din 2012, transmite compania printr-un comunicat de presă.

Profitul din activităţile obişnuite ale Grupului a fost 189 milioane euro în prima jumătate din 2012, rata de solvabilitate fiind de la 212%.

"Grupul Achmea a înregistrat rezultate solide în prima jumătate din 2012, în ciuda turbulenţelor în continuă desfăşurare de pe pieţele financiare. Solvabilitatea rămâne robustă, iar baza noastră de capital este de o calitate ridicată. În această perioadă ne-am menţinut profilul de risc conservator care se reflectă şi în portofoliul nostru investiţional", a declarat Willem van Duin, Preşedintele Consiliului Executiv.

Eureko Asigurari şi-a menţinut o poziţie stabilă pe piaţa autohtonă astfel că primele brute subscrise totale au scăzut foarte puţin, cu doar 0,56% faţă de primul semestru din 2011, până la 21,37 milioane de lei, în condiţiile în care întreaga piaţă a crescut cu numai 2,70% susţinută de creşterea segmentului de asigurări generale cu 3,54%, în timp ce segmentul asigurărilor de viaţă a scăzut cu 0,38%.

În prima jumătate a anului, Eureko Societate de Administrare a unor Fonduri de Pensii Private şi-a menţinut poziţia a cincea în clasamentul administratorilor de pensii obligatorii administrate privat, după numărul de participanţi şi a înregistrat o creştere a cotei de piaţă de la 7,20% la 7,44%.

De asemenea, compania avea la finalul primei jumătăţi a anului 2012 o cotă de piaţă de 5,63% pe piaţa pensiilor obligatorii administrate privat după nivelul activelor administrate, poziţionându-se pe locul şase în clasamentul jucătorilor de pe această piaţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb