Proiect tehnic inovator implementat împreună cu Samsung la sucursala BRD Dorobanţi din Bucureşti

R.S.
Bănci-Asigurări / 28 mai

Proiect tehnic inovator implementat împreună cu Samsung la sucursala BRD Dorobanţi din Bucureşti

Situată într-o zonă emblematică a capitalei României, sucursala BRD Dorobanţi a trecut în ultima perioadă printr-un proces de modernizare şi reconfigurare a funcţiilor de agenţie bancară, conform unui concept nou, care va fi utilizat la scara reţelei băncii, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Principalele coordonate ale noului concept sunt:

-fluidizarea zonei automate, astfel încât oferta de servicii digitale şi cea de servicii de consiliere să se învecineze

-diversificarea împărţirii pe zone a holului destinat clienţilor, prin inserţii funcţionale de tipul "Zonă de servire rapidă", "Lounge - zonă de aşteptare" şi "Zone polivalente" - spaţii care pot găzdui diferite evenimente

În sucursala Dorobanţi s-a implementat, cu această ocazie, în colaborare cu Samsung Electronics Air Conditioner Europe, un proiect tehnic inovator, în premieră în România: integrarea tuturor echipamentelor de climatizare în soluţia Samsung Building Internet of Things(b.IoT), potrivit comunicatului.

Samsung b.IoT este o platformă de integrare care poate fi implementată pe o mare varietate de sisteme, oferind în acelaşi timp un mediu interior cu grad înalt de confort, economii de energie şi simplitate operaţională. Sistemul instalat la BRD Dorobanţi este o soluţie de control şi monitorizare a instalaţiilor de climatizare, dotată cu inteligenţă artificială, care va aplica diverşi algoritmi de predictibilitate în funcţie de condiţiile meteo şi comportamentul utilizatorilor, realizând o eficienţă energetică şi un confort la niveluri optime.

Pe lângă arhitectura inovatoare, au fost utilizate soluţii de climatizare de ultimă generaţie, prietenoase cu mediul înconjurător. Sistemul VRF (variable refrigerant flow) DVM S Eco transformă un singur echipament într-o instalaţie de răcire sau încălzire, cu eficienţă ridicată între - 15 şi + 40 grade Celsius, având un coeficient specific de încălzire/răcire de până la 5 (pentru 1KW de energie electrică consumată sistemul va produce 5KW de energie termică (răcire sau încălzire), se menţionează în comunicat.

"Prin renovarea şi reconceptualizarea sucursalei Dorobanţi, contribuim la atingerea obiectivului de a aduce banca mai aproape de clienţi, oferindu-le un spaţiu modern şi confortabil, unde să aibă rapid şi eficient acces la serviciile de care au nevoie", a spus Dana Rădulescu, Directorul executiv al departamentului Management Imobiliar şi Activităţi Transversale din cadrul BRD.

"Suntem mândri că am putut realiza prima implementare a soluţiei Samsung b.IoT din România împreună cu BRD şi ne dorim să continuăm acest parteneriat şi în alte sedii. Această soluţie inovatoare oferă o eficienţă mai bună pentru întreaga clădire, atât pentru sistemul de climatizare, cât şi pentru alte produse sau sisteme diverse", a spus Roxana Răducanu, Head of Samsung Electronics Air Conditioner Europe în România, se precizează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb