PROIECTUL DE LEGE "FIECARE COPIL ÎN GRĂDINIŢĂ" Ana Birchall: "Apreciez celeritatea cu care Guvernul a dat un punct de vedere favorabil proiectului"

Adina Lateş
Politică / 11 martie 2016

Deputatul PSD Ana Birchall a salutat celeritatea cu care Guvernul a emis un punct de vedere favorabil şi şi-a exprimat speranţa că şi colegii senatori din comisiile de specialitate vor examina proiectul de lege cât mai rapid pentru a rezolva o problemă cu care se confruntă mii de copii preşcolari.

"Apreciez celeritatea cu care Guvernul a dat un punct de vedere favorabil proiectului de lege pe care l-am depus la Senat şi care are ca scop rezolvarea unor probleme de ordin practic în procesul implementării Legii pentru modificarea articolului 2 din Legea nr.248/2015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate. Fac un apel la colegele şi colegii mei din comisiile parlamentare din Senat să analizeze în procedură de urgenţă proiectul legislativ "Fiecare copil în grădiniţă" susţinut de Asociaţia OvidiuRo, pentru a veni astfel în sprijinul miilor de preşcolari ce ar trebui să beneficieze de stimulentele financiare în activitatea lor educaţională, dar care pe moment nu primesc respectivele sume. Sper ca actul normativ să fie adoptat în regim de urgenţă, aşa cum am solicitat. Avem o datorie faţă de cei peste 20.000 de copiii care aşteaptă aceste stimulente financiare ca pe singura şansă de a avea parte de un început în procesul de educaţie şi de o şansă la o viaţă normală. Cea mai bună zestre pe care putem să o lăsăm copiilor noştri este educaţia şi accesul la educaţie", a declarat deputatul PSD, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

În şedinţa de joi, Guvernul a avizat favorabil proiectul de lege pentru modificarea articolului 2 din Legea nr. 248/2015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate, proiect iniţiat de deputatul PSD Ana Birchall şi susţinut de 85 de deputaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb