"Prospero" şi "Tuborg" încing plaja din Costineşti în această vară

Vlad Andrei
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 10 august 2004

Compania "Tuborg" lansează şi în această vară o nouă promoţie - "Cine începe vara cu «Tuborg» departe ajunge!", desfăşurată între 1 iunie şi 31 august. Consumatorii au şansa de a cîştiga o autocaravană Mercedes Adriatik Stargo, telefoane Samsung de ultimă generaţie sau umbrele de plajă "Tuborg". Cu sprijinul agenţiei "Prospero", "Tuborg" a transformat plaja de la Obelisc din staţiunea Costineşti în "Tuborg Beach", un loc în care se trăieşte din plin aventura vacanţei la mare. În perioada 15 iulie - 22 august, programul "Tuborg. Muzică fără limite" aduce numeroşi artişti în concerte live, beneficiind de o scenă şi o sonorizare adecvată şi profesionistă. La fiecare sfîrşit de săptămînă, de vineri pînă duminică, artiştii verii - Iris, Bosquito, Zdob şi Zdub, Vama Veche, Proconsul, Dana, Pepe, Voltaj, Blondy şi Mandinga - sînt prezenţi la "Tuborg Beach" în concerte "servite la rece".

"Prospero" a conceput, de asemenea, pentru toţi consumatorii "Tuborg" din Costineşti, încă două programe promoţionale: "Cuplul Tuborg Beach" şi "Tuborg Music Star". Astfel, cuplurile cele mai haioase sînt descoperite şi premiate pe plaja "Tuborg" prin programul "Cuplul Tuborg Beach", promoţie creată prin paralela la mesajul campaniei promoţiei naţionale de vînzări.

"Tuborg Music Star" susţine afirmarea de noi talente muzicale, oferind posibilitatea ca una din cele 10 formaţii nou înfiinţate, înscrise în competiţie, să cîştige cu ajutorul voturilor publicului posibilitatea realizării unui single în condiţii profesioniste.

"Prospero", agenţie de publicitate dezvoltată la nivel naţional, activează de 5 ani pe piaţa românească a serviciilor de publicitate. În această perioadă, "Prospero" a conceput şi implementat proiecte locale sau naţionale pentru mărci ca: "Tuborg", "Carlsberg", "Marlboro", "Connex", LM, "Dacia", "KPNQwest", "Henkel", "Renault", "Kodak", "Guinness", "Wrigley's", "Kober", "Pagini Aurii".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb