PwC aniversează 30 de ani în România

Comunicate de presă / 1 februarie 2021

În 2021, PwC România marchează 30 de ani de activitate pe piaţa locală, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"PwC a pus bazele pieţei de servicii de consultanţă în urmă cu 30 de ani, fiind de la început alături de mediul de afaceri din România. În tot acest timp, a devenit o companie proeminentă pe piaţa românească, un brand puternic şi un actor important în dezbaterea publică, realizări pentru care le suntem recunoscători tuturor colegilor, partenerilor şi clienţilor noştri. În anii următori, vom continua să investim în formarea profesională, în dezvoltarea competenţelor colegilor noştri şi în adoptarea noilor tehnologii pentru a avea o contribuţie cel puţin la fel de relevantă la dezvoltarea durabilă a societăţii şi a economiei româneşti. Totodată vom rămâne un partener de dialog şi de încredere al autorităţilor şi instituţiilor locale şi internaţionale", a spus Ionuţ Simion, Country Managing Partner PwC România.

"PwC s-a implicat de la început în crearea unui cadru legislativ modern şi eficient fără de care nici companiile, nici instituţiile nu ar putea evolua pentru a crea un mediu favorabil creşterii economice", a spus Daniel Anghel, Partener şi Liderul serviciilor fiscale şi juridice PwC România.

"În cei 30 de ani de activitate, am fost alături de mii de companii din toate industriile, antreprenoriale sau multinaţionale, care şi-au dezvoltat şi consolidat operaţiunile din România sau s-au extins pe alte pieţe. Le-am sprijinit folosind cele mai bune practici şi cea mai înaltă expertiză, existente la nivel global", a declarat Dinu Bumbăcea, Partener şi Lider Consultanţă în Afaceri PwC România.

"În tot acest timp, PwC a creat o cultură organizaţională solidă. Generaţii întregi de specialişti în audit, contabilitate, fiscalitate şi alte domenii ale consultantei au fost formate în cadrul companiei noastre. Ne bucurăm că am fost printre cei care au pus bazele acestei profesii în România şi că mulţi dintre profesioniştii care au trecut prin şcoala PwC România contribuie la rândul lor la dezvoltarea mediului de afaceri local", a spus Kenneth Spiteri, Partener şi Lider servicii de Audit PwC România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb