Raiffeisen Bank a fost desemnată "cea mai bună bancă românească" de către publicaţia britanică The Banker

S.B.
Bănci-Asigurări / 9 noiembrie 2022

Raiffeisen Bank a fost desemnată "cea mai bună bancă românească" de către publicaţia britanică The Banker

Raiffeisen Bank a fost declarată "Cea mai bună bancă din România" pentru serviciile de private banking de către The Banker/ Professional Wealth Management (PWM), publicaţie a Financial Times.

Anul acesta Friedrich Wilhelm Raiffeisen (FWR), denumirea sub care Raiffeisen Bank oferă serviciile sale de private banking, a câştigat pentru al treilea an consecutiv "Best Private Bank in Romania".

"Suntem onoraţi să primim pentru a treia oară consecutiv titlul de "Cea mai bună bancă din România" pentru serviciile de Private Banking de la The Banker/PWM, ţinând cont cât de provocatori au fost aceşti ani şi le suntem foarte recunoscători clienţilor noştri pentru încrederea pe care ne-o acordă zi de zi. Rezilienţa, capacitatea de adaptare rapidă şi modul în care abordăm parteneriatul cu clienţii noştri, cautând în permanenţă cele mai bune soluţii pentru aceştia, au fost lucrurile cheie care au susţinut performanţele diviziei Friedrich Wilhelm Raiffeisen din România şi ne dau satisfacţia să primim din nou recunoaştere internaţională." a declarat Mihail Ion, Vicepreşedinte, Capital Markets, Investment Banking şi Personal Financial Planning la Raiffeisen Bank.

Friedrich Wilhelm Raiffeisen a fost lansat în 2012, iar în cei 10 ani de activitate a crescut portofoliul de clienţi la aproximativ 2200, fiind unul dintre liderii industriei din România în ceea ce priveşte volumele administrate şi ​adoptarea celor mai noi tendinţe ​din pietele de capital globale. Un exemplu în acest sens este faptul că în 2020, banca a lansat primul fond pe criterii ESG (mediu, social şi guvernanţă) din România, un fond de fonduri administrat local, care oferă clienţilor access facil la cei mai mari manageri de active ESG, din întreaga lume. În 2022, ​Raiffeisen Bank prin intermediul serviciului de Private Banking-Friedrich Wilhelm Raiffeisen, a devenit prima si singura banca din România care oferă clienţilor săi servicii de consultanţă în investiţii. "Din perspectiva clientului, principalul beneficiu este consilierea directă pe care o ​poate avea referitor la administrarea portofoliului propriu, indiferent că vorbim de construcţia sau ajustarea lui, mai ales în această perioadă marcată de incertitudini fără precedent. Nu numai că îi ajutăm pe clientii noştri să-şi clarifice şi să-şi simplifice ceea ce altfel ar putea fi un proces de decizie extrem de complex, în condiţiile unor portofolii de mare valoare, dar facem acest lucru încorporând în consiliere o mulţime de resurse valoroase - cercetare naţională şi internaţională, cunoştinţele vaste ale​experţilor noştri ​legate de pieţele de capital şi de modul în care un portofoliu trebuie construit - în​tr-un mod simplu şi uşor de înţeles", a spus Adrian Negru, directorul Private Banking ​Raiffeisen Bank Romania.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Indiferent ca e vorba de Raiffeisen sau de alta banca unde sunteti clienti, recomand folosirea din ce in ce mai intensiva a cash-ului !

    In curand va deveni o chestiune de libertate personala.  

    In cercurile in care ma aflu exista discutii la nivele de genul - economist sef al bancii pana la vicepresedinti pentru pregatirea unei strategii interne (in banca unde lucrez, nu conteaza care e aia) privind introducerea CBDC-urilor! (cbdc = central bank digital currency).  

    Refuzati (in masura posibilului) mijloacele electronice de plati si intensificati utilizarea cash-ului!  

    Romanii sunt mari iubitori de cash si asta e bine!  

    Trebuie insa invatati sa il adore!  

    Nimic nu e mai sfant decat ce ai , ce detii tu neconditionat de nimeni!  

    Promovati cash-ul , invatati-va rudele si vecinii sa foloseasca cash-ul din ce in ce mai mult!  

    IN ROMANIA CASH-UL E DE BAZA !!!!  

    AFARA E VOPSIT GARDU ÎNĂUNTRU-I LEOPARDU!!!!!!

    Daca asta e cea mai buna banca...e jale !

    1. Genul acesta de "premii" se plătesc deci leopardul rezistă...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb