RAREŞ BOGDAN: "Dacă Marcel Boloş era ministrul Fondurilor Europene, eram în cele 14 state care semnau PNRR-ul şi încasam până la sfârşitul lui august banii"

G.B
Politică / 17 iulie 2021

Rareş Bogdan

Rareş Bogdan

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a criticat, astăzi, în conferinţa de alegeri a conducerii PNL Bihor, faptul că PNL nu deţine portofoliul Fondurilor Europene, el arătând că cel mai bun titular pentru funcţia de ministru ar fi fost Marcel Boloş, potrivit News.ro.

Bogdan a afirmat:"Dacă Marcel Boloş era ministrul Fondurilor Europene, sau Investiţiilor, sau cum Dumnezeu, că îi tot schimbă numele, vă asigur că eram în cele 14 state care semnau PNRR-ul şi încasam până la sfârşitul lui august banii! Aşa, îl semnăm prin septembrie".

Eurodeputatul şi-a început discursul la conferinţa de alegeri a PNL Bihor adresându-se premierului Florin Cîţu cu formula "domnule prim ministru şi viitor preşedinte al Partidului Naţional Liberal", iar lui Ludovic Orban i s-a adresat cu "domnule actual preşedinte al PNL şi preşedinte al Camerei Deputaţilor".

Rareş Bogdan a afirmat: "O să nasc un breaking news, dar nu am cum să nu-l nasc. M-aş fi bucurat să fie aici, alături de Lucian Bode care observ că vorbeşte mai multe de Transporturi decât de Interne (...) alături de Raluca Turcan aş şi vrut să fie aici şi trebuia să fie aici, oameni buni! Dacă stăteam drepţi şi negociam drepţi aici trebuia să fie Marcel Boloş care ar fi fost cel mai bun ministru al Fondurilor Europene. E o ruşine că nu este în Guvernul Cîţu! Este o ruşine pentru liberali şi pentru România! Şi vă mai spun ceva: dacă Marcel Boloş era ministrul Fondurilor Europene, sau Investiţiilor, sau cum Dumnezeu, că îi tot schimbă numele, vă asigur că eram în cele 14 state care semnau PNRR-ul şi încasam până la sfârşitul lui august banii! Aşa, îl semnăm prin septembrie. Dar nu e Marcel Boloş. Din ce cauză? Poate vă răspunde unul dintre cei care vin după mine, să vorbească aici",.

Acesta le-a transmis liberalilor din judeţul Bihor că la alegerile din 2024 "nu mai merge cu Ciuma roşie", ci cu realizări şi le-a transmis acestora că "viitorul pentru PNL este preşedintele Florin Cîţu, în parteneriat cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban".

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Fără tine pampugiule (greu traductibil) nu ar fi existat viață pe Terra! Spune-ne doar când te-ai născut că să începem era noastră!

    Este doar o problemă de ierarhie ,tu esti Dumnezeu fiul,Sighiartau,,Raluca Turcan ? 

    Nu ne lăsa în bezna întunericului?

    Sau Iohannis? 

    ipocrizie si gargara de politician pomadat la greu .sinteti toti , dar absolut toti inclusiv psd partasi la dezastrul pnnr , din simplul motiv , ca acelasi act de sabotaj l-a facut ghinea si in 2016 . ai uitat rujatule , de ministrul zero ? la gunoi cu voi tradatorilor !

    1. De ce este pesede partas,

      pentru ca la numirea lui ghinea in acest post nu au scos o vorba sa spuna ce am spus eu mai sus , au inceput sa faca niscaiva galagie de forma , tarziu , la spartul targului cand nu se mai putea face nimic , sint toti aceiasi mizerie !

      Acelasi lucru il face si Ciolacul , se preface surprins de acest Ghinea de parca acum au auzit de el , mama l-a adus si pus acolo ! ei sint smecheri si noi prosti , sa punem botu ' la vrajeala lor !

      Ba au spus,au spus si in campanie ,au spus pe toate posturile de televiziune dar nimeni nu a vrut sa auda,au spus ca sunt aceeasi indivizi de la pdl care au taiat salariileso au nenorocit tara au spus ca usr isti dunt guvernul zero de pe vremea lui ciolos dar multi au zis ca dau mu.e pesede ,am impresia ca mu.a li sa intors impotriva lor

      despre ghinea n-au spus nimic , n-o mai scalda !

    Cum ajungem la guvermare taiem pensiile speciale ,mai crede cineva ce spune pacaliciul batistuta,el vorbea de pensii speciale,el care de la UE o sa aiba pensie speciala,el care pentru un post de europarlamentar a mintit,manipulat la realitatea o tara intreaga el fiind platit de pnl isti sa manince c...t

    Ș - a împăcat și ,, Capra " și ,, Varza " = cix

    Nu se mai uita nimeni in gura ta securist mincinos!

    Băi paparuda pomadată

    Eu inteleg că raspopitul și ingenuul Bolos e fantastic, dar,orce discurs trebuie să înceapă cu el Însuși, cu Iohannis? Te-ai pierdut ce firea? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb