RASDAQ Noi acţionari semnificativi la "Forconcid" Vîlcea

R.U.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 26 august 2004

Pe piaţa Rasdaq au fost efectuate ieri tranzacţii comune în valoare totală de 8,5 miliarde de lei, în uşoară scădere faţă de ziua anterioară. Cele mai bune evoluţii ale preţurilor de tranzacţionare au fost înregistrate la categoria a doua, fapt reflectat şi de aprecierea cu 4,39% a indicelui RAQ-II.

În cadrul şedinţei de ieri, două persoane fizice au raportat că deţin pachete semnificative de acţiuni la societatea vîlceană "Forconcid" (FOND). Astfel, Bică Hioara Paul Mihai deţine 18,23% din acţiunile emitentului, iar Ilin Traian se află în posesia unui pachet reprezentind 10,7% din acţiunile FOND. Cei doi au lansat, împreună cu Mihai Paul, o ofertă publică de cumpărare pentru 6,4% din acţiunile emitentului, ei deţinînd împreună, la data lansării ofertei, 17,48% din acţiunile FOND.

Acţiunile societăţii "Medimfarm" Ploieşti (FAMD) au înregistrat ieri cel mai bun volum de tranzacţionare, respectiv 609.278 de titluri, pe fondul scăderii cu 18,9% a preţului mediu de tranzacţionare. Titlurile emise de "Aparataj Electric" Titu au fost şi ele în topul preferinţelor investitorilor, cursul mediu al lor fiind cu 3,45% mai mare decît în şedinţa anterioară, iar valoarea de tranzacţionare, de peste un miliard de lei, fiind cea mai mare înregistrată ieri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb