RĂZVAN CUC, SENATOR PSD NEAMŢ: ''Politicienii USR-PLUS au scos ranga în războiul lor cu bucureştenii''

G.U.
Politică / 7 aprilie 2021

''Politicienii USR-PLUS au scos ranga în războiul lor cu bucureştenii''

Senatorul PSD Neamţ Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, a criticat, astăzi, modul în care au fost demolate spaţiile comerciale din staţia de metrou Ştefan cel Mare, potrivit Agerpres.

"Politicienii USR-PLUS au scos ranga în războiul lor cu bucureştenii! Demolarea chioşcurilor de la staţia de metrou Ştefan cel Mare, de astăzi, este încă o dovadă a dispreţului absolut pe care ministrul Drulă de la Transporturi şi colegii săi din USR-PLUS îl au pentru bucureşteni! Azi bucureştenii l-au văzut pe primarul sectorului 2 mânându-şi personal forţele în lupta cu spaţiile comerciale şi pe directorul Metrorex cu ranga în mână! Păziţi de Poliţia Locală a sectorului 2, aceştia au luat cu asalt magazinele din staţia de metrou. Unele nu fuseseră nici măcar golite, aveau marfă înăuntru", a afirmat Răzvan Cuc.

Senatorul PSD Neamţ a adăugat că a fost un "abuz" ce s-a întâmplat, miercuri, în staţia de metrou Ştefan cel Mare, notează sursa citată.

"Dincolo de toate relaţiile comerciale dintre Metrorex şi proprietarii afacerilor din staţiile de metrou (sindicalişti sau nu, nu are nicio importanţă), o astfel de acţiune cum este demolarea forţată poate avea loc doar după ce a fost încuviinţată de o instanţă de judecată şi numai în prezenţa unui executor judecătoresc. Altfel este un abuz grosolan! Faptul că singurul primar care a răspuns invitaţiei domnului Drulă îi este coleg de partid spune multe despre această acţiune. În sectorul 2 sunt doar trei staţii de metrou, în celelalte sectoare sunt mai multe. De ce s-a grăbit primarul acesta să intervină? De ce nu se întâmplă la fel în celelalte sectoare? Pentru că, în afară de sectorul 1, celelalte sectoare din Bucureşti nu au primar userist", a mai spus Răzvan Cuc.

Fostul ministru al Transporturilor a explicat că demolarea spaţiilor comerciale s-a făcut doar în baza unei decizii de primar.

"Cum a justificat acest domn, Radu Mihaiu, demolarea? A emis o decizie de primar! Apoi a pus-o imediat în executare. Nu a trecut-o nici măcar prin filtrul Consiliului Local. Dacă domnul Drulă i-a dat ordin, domnul Mihaiu s-a executat şi a trecut la operaţiunea "ranga"!", a susţinut fostul ministru PSD.

Senatorul PSD Neamţ a subliniat că situaţia de la metrou este şi una socială, având în vedere că în spaţiile comerciale lucrează circa 1.600 oameni.

"Dincolo de barbaria celor întâmplate azi la metrou, mai trebuie adăugat ceva. În spaţiile comerciale din staţiile de metrou lucrează foarte mulţi oameni. Asociaţia lor spune că în jur de 1.600. Demolarea începută azi înseamnă lipsirea a 1.600 de familii de un venit care le asigură supravieţuirea. La ce pot spera aceşti oameni cu un guvern care nu a făcut nimic pentru românii afectaţi de pandemie? Un guvern sub care economia românească face, pe zi ce trece, paşi spre mormânt! Va da domnul primar o decizie prin care le va asigura banii pentru mâncare sau medicamente? Le va da locuri de muncă la firma sa de IT? ?? Nu, USR-PLUS nu face şi nu va face nimic pentru români. Dimpotrivă! Aşa cum spunea ministrul Drulă: legea e lege pentru toţi, dar sigur nu se referea la el şi la colegul lui primar de la sectorul 2", a mai afirmat senatorul PSD Răzvan Cuc.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. ti-ai adus aminte cum ai bagat ranga si ordonante sub nas guvernului tau sa mai sifonezi - pardon subventionezi niste bani in favoarea solicitarilor sindicatului majoritar in CA la Metrorex si cum ai traficat influenta sa retii avioanele la sol sa nu aveti voturi impotriva?

    1. Touche!

    cu rangul sau cu ranga lui :)

    Referitor la spurcaciunile astea useriste, de care aminteste si Cucu' rotunjior, imi vine in minte o replica celebra a lui Toma Caragiu alias capitanul Panait din filmul "BD la munte si la mare": "Noi nu mai scapam de astia, niciodata!" Poate, doar intr-un singur mod! 

    1. stai sa vezi cand li se termina si vor fi prinsi fara scutece cum se scapa pe ei si intre ei - unii pe altii :)

      Bineinteles, doar au ADN de slugoi ordinari, iar principale lor insusiri, sunt lasitatea si tradarea!

      Stati sa vedeti cand o sa vina cu ranga peste noi ce frumos o sa fie

      mă lasi cu de-astea? toate levierele ramolite se dau răngi...stai cuminte că nu sunt in stare nici să tină un pix in mană ....se-aruncă mereu cu gura .... ca muta la p ... nici măcar nu au văzut cum arată o rangă dar să mai aibă asa ceva...

    acesti useristi nu pot fi altceva decat o prelungire complet ratata a predecesorilor lor: SECURISTI GAINARI CU STAIF DE MUSIU

    si in gandire si in fapta! 

    ei cred ca daca taticii lor au fost securisti ei nu au cum sa nu fie geniali in conditiile in care nu sunt n ici macar genitali 

    toti se dau genii si in fapt sunt de toata jena (fie ca sunt romani sau frantzuji) 

    vai popoul nostru la cati ne-au tras-o (turci, fanarioti, rusi, frantuji etc)

    cat om mai suporta pana ne luam soarta in mana?? 

    Make ar trebui sa-ti fie rusine ca promovezi nulitatea asta in ziarul Bursa.

    Un prost discretionar critica alt prost discretionar ca isi face mendrele. Doua nulitati aduse de partid care cred ca au dreptul sa isi faca toate toanele si ca guvernarea inseamna triumful apartenentei politice in fata competentei profesionale. Informaticianul se crede specialist in transporturi iar Cuc este un simplu bou.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb