RĂZVAN CUC, SENATOR PSD NEAMŢ: ''Unde sunt activiştii de mediu azi, când Arthur e un trofeu pe peretele unui austriac?''

G.U.
Politică / 6 mai 2021

''Unde sunt activiştii de mediu azi, când Arthur e un trofeu pe peretele unui austriac?''

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că ONG-urile care protestau împotriva construirii de autostrăzi în zone protejate nu au mai luat atitudine împotriva împuşcării ursului Arthur de către un prinţ austriac, potrivit Agerpres.

"În faţa ambasadei Austriei e linişte. Nu e niciun protest. Prinţul a venit, a ucis şi a plecat cu trofeul! Iar noi, aliniaţi şi supuşi în spatele unui preşedinte fără personalitate şi al unui guvern incapabil, am rămas din nou locuitorii unei colonii de la marginea Europei", a declarat, într-un comunicat remis, joi, AGERPRES, senatorul PSD Neamţ.

Răzvan Cuc a reamintit că, pentru Arthur şi ceilalţi urşi din România, dar şi pentru alte specii de animale şi peşti, guvernul nu a avut voie să construiască autostrăzi.

"Politicieni fără coloană vertebrală au acceptat orbeşte ordinele venite din vest, iar atunci când cineva nu s-a supus, a fost declarat indezirabil. ONG-uri zgomotoase şi bine finanţate au certat, au înjurat, au ameninţat, au intrat peste miniştri şi s-au legat cu lanţuri de calorifere. ONG-uri care au spus despre România tot ce le-a venit la gură, acum tac exact ca peştii pe care se laudă că îi protejează. Abuzul vine de la stăpân, nu se cuvine să-l conteste. Unde sunt sutele de activişti de mediu azi, când Arthur este un trofeu pe peretele unui austriac care îşi permite orice? Unde sunt protestele împotriva celor care au permis împuşcarea celui mai valoros urs brun din România? Unde sunt campaniile de pe platformele de socializare, unde sunt petiţiile semnate de sutele de mii de oameni care au avut mereu ceva de spus? Nu sunt! Nu există! Când ursul e ucis de un austriac, nu e niciun protest. E loc doar pentru un prohod ipocrit şi tăcut", a mai spus fostul ministru al Transporturilor.

Răzvan Cuc susţine că autorităţile vor muşamaliza cazul împuşcării ursului Arthur, notează sursa citată.

"Urmează operaţiunea de spălare a unei vânători cinice în urma căreia un prinţ 'curajos' şi bine înarmat l-a ucis pe Arthur. Care nici 'nu este cel mai mare urs!'. E ceva mai mic, ca o ţară condusă de 'patrioţi' dispuşi să o vândă bucată cu bucată. Ieftin. Trofeul prinţului a costat doar 7.000 de euro. O nimica toată", a conchis senatorul PSD Neamţ.

Opinia Cititorului ( 23 )

  1. Onegheurile primesc bani doar ca sa latre unde au nevoie stapanii care platesc.

    1. Corect! Mai degraba sunt grupuri de presiune.

    LASA BAI !!! TE-AI GASIT TU , PITIT BINE IN OPOZITIE , SA DAI CU GURA !!! CA DE COMUNISTI , E NUMAI GURA !!! INIMA SI SUFLETUL TAU , SANT ZDROBITE DE DURERE !!! SUFERI !!! LACRIMILE TALE AU AJUNS PANA LA PORTILE CERULUI !!! DE CE ??? CICA , A FOST '''''' EXTRAS '''''', IN ROMANIA , UN URS !!! DE PARCA AR FI FOST MASEA , S-AU DINTE !!! CA NUMAI ALEA , SE EXTRAG !!! AUZI : A FOST EXTRAS !!! BA , N-A FOST '''''' EXTRAS '''''' !!! A FOST '''''' RECOLTAT ''''''' !!! DE PARCA AR FI FOST GRAU , S-AU PORUMB !!! ALTA EXPRESIE MINUNATA , A UNOR RATATI , CICA MINISTRII !!! CE-AM INTELES EU , DIN TOATE ASTEA ??? CA UN VAJNIC PRINT DIN AUSTRIA , A PLATIT O SPAGA GREA , CA SA POATA TRECE CU COMBINA , PESTE O URSOAICA TICALOASA CU PUI , CARE A INTRAT IN GOSPODARIILE OAMENILOR , SI A ATACAT CU SALBATICIE , GARDURILE SI BUNURILE ACESTORA , PUNANDU-LE VIATA IN PERICOL !!! ASA CA , A FOST CHEMAT DIN AUSTRIA , '''''' CAPITANUL PLANET ''''''' !!! ACESTA , CU AJUTORUL COMBINEI , A '''''' RECOLTAT '''''' , DIN STOMACUL URSOAICEI , GRAUL SI PORUMBUL FURAT DE LA LUME , RESTITUINDU-L PROPRIETARILOR DE DREPT !!! SI PUNCT !!! DAR , CICA URSOAICA , N-A FOST URSOAICA !!! A FOST URS !!! PAI , CUM VINE ASTA ??? SI ATUNCEA , UNDE SANT PUII ??? CUI AI PASA DE PUI ??? DA-I DRACU !!! DACA O URSOAICA A '''''' ATACAT '''''', CE VINA ARE URSUL ??? CA E URS !!! SI DE CE '''''' ATACATOAREA-ATACATORUL [ ????? ] , A FOST '''''' RECOLTAT-COMBINAT ''''''', IN MIJLOCUL UNEI PADURI , SINGURA-SINGUR , LA MULTI KILOMETRII DE ORICE ASEZARE OMENEASCA ??? ARE VOIE UN URS SINGUR , SA TREACA PRIN PADURE ??? SIGUR CA NU !!! E ILEGALITATE !!! POATE PUNE IN PERICOL , VIATA SI BUNASTAREA COPACILOR !!! CE STITI VOI ??? LEGEA , E LEGE , NU-I TOCMEALA !!! A TRECUT , PE UNDE NU TREBUIE !!! GHINIONUL LUI !!! BINE CA A APARUT BINEFACATORUL ROMANIEI , PRINTUL '''''' PLANET '''''', SI L-A '''''' DECUPAT '''''' !!! CUM ADICA , L-A ''''''' DECUPAT '''''' ??? PAI , NICI ASTA NU STITI ??? A SEPARAT NEGHINA , DE GRAU !!! DA , ASTA A FACUT !!! SI , PANA LA URMA , UNDE E URSUL S-AU URSOAICA INFRACTOARE ??? NU SE STIE !!! CICA ''''''' A DISPARUT '''''' !!! UNDE A DISPARUT ??? VA LAS SA GHICITI DE 3 ORI !!! DA , CE STITI VOI , CE-I AIA LEGE ??? LEGEA , E "" LEGE '''''' !!! SI E LEGE ROMANEASCA !!!

    In tara asta se face mai mult caz de moartea unui urs (care oricum era batran si mult nu o mai ducea, iar padurile sunt pline de ursi) decat de decesele multor oameni din lipsa igienei sanitare si a dotarilor din spitale, din indolenta unor medici, din lipsa autostrazilor si a multor altele. Deunazi a murit un om atacat de urs.

    De acel deces nu s-a facut atata caz. 

    A fost doar o stire si nimic mai mult. 

    Nu-i asa ca suntem un popor de tampiti? 

    Cu atata protejare a ursilor vom ajunge sa circulam pe strazi la bratul lor. 

    Porcii si mieii pe care ii sacrificam ca sa ne ingrasam burdihanele nu sunt tot animale? 

    Pa aia (care oricum nu ataca omul) ii putem sacrifica pentru 10 lei kilogramul dar un urs (din cei extrem de multi care populeaza acum padurile) nu il putem sacrifica pentru 7.000 Euro? 

    Ce are in plus ursul fata de miel? 

    Mi se pare normal sa sacrificam acele animale salbatice care ajung sa se inmulteasca excesiv de mult si devin o amenintare la adresa echilibrului ecosistemului. Ne plac extremele. Fie vanam animalele pana cand ajung sa dispara complet fie le protejam excesiv pana cand ajung sa suprapopuleze ecosistemul si sa-l distruga. 

    A murit un urs!

    Acum cateva zile a murit un om atacat de urs! 

    1. e vorba si de umilinta , boule , sa chemi un trantor sa-ti omoare cel mai mare trofeu pe nimic ! e greu de inteles pentru unul ca tine , care are kkt in loc de creier . aceiasi nedumerire o are si prostalaul de badea , probabil de la el ai preluat . daca a murit un om atacat de urs , este pentru ca drujba lui verestoy si nu numai , au barbierit muntii de paduri , iar ursul nu poate sa mearga la moll sa-si cumpere hrana , prostilor !

      Chestia cu poporul se vede la tine. Probabil ca esti un userist latrau.

      Chestia cu poporul se vede la tine. Probabil ca esti un userist latrau.

      care umilinta , boule? nimeni nu ne fura , nu ne umileste fara complicitatea noastra. strainul ramane tot strain , poate sa vrea sa -ti ia tot , fara ticalosia noastra nimic nu s-ar putea- asa ca problema e la noi , nu la straini , chiar daca sunt trantori

      fiind prost tot n-ai inteles ce-i cu umilinta . johanis a fost decorat de tac-su printului lui peste , prin urmare nu noi l-am chemat pe trantor , ci banuiesc ca cel decorat . este umilinta ca un presedinte sa se coboare atat de mult . noi , nu sintem johanis cum spui , si cum incearca securitatea sa dreaga busuiocul cu o filiera .

      din pacate sunt asa de multi idioti/perveniti/inculti in libertate care nu inteleg ce li se intampla lor!

      cum sa inteleaga ce se intampla in jurul lor!

      ar fi utopie! 

      dragule daca tu ai vorbit serios atunci ai mari probleme , nu detaliez ca nu vreau sa iti dai seama si tu si Doamne fereste sa faci un gest normal si te impusti,

      Mai bine te "extragea" pe tine filfizonul ala de "print" ,decat pe Arthur.. 

      Avem prea multi ursi si sunt periculosi.Este adevarat.Din acest motiv,o parte dintre ei trebuie relocati in alte tari din UE.Problema este ca nicio tara nu ii vrea fiindca sunt animale periculoase,din aceasta cauza au si scapat de ei de-a lungul timpului.Nicio problema, ii imultim noi,sa ne atace incat sa nu mai putem umbla pe strada,sa ne atace animalele domestice.....E musai sa-i protejam fiindca trebuie sa vina smecherii din toata lumea la noi in tara, la vanatoare.Acesti ,,printi de Cacănburg ,,sa-si ia ursii la ei in tara si sa-i vaneze acolo!

    Ma imbecilule, dumneata ar trebui sa fii ultimul care sa vorbesti ; despre deversarea de amoniac la tine in ograda, la fabrica de ciment de la Bicaz,unde s-a petrecut deunazi cea mai mare catastrofa ecologica din Romania din ultimii ani ai de spus ceva ? Nu, pentru ca toata sefimea din Neamt e condusa de dinozauri ai pesedeilor ce in mod normal ar trebui sa poarte catuse si bagati urgent la beci pentru toate pradaciunile ultimilor ani !

    "Unde esti CODRUTA KOVESI Doamne, ca punand mana pe ei...

    Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni" !!! 

    1. OAMENI BUNI , NU VA SUPARATI UNUL PE ALTUL !!! AICI E VORBA , DE NISTE OPINII , NE DAM FIECARE CU PAREREA !!! AVETI DREPTATE AMANDOI , SI DE LA 3 , SI DE LA 4 !!! ADEVARUL E , CA URSUL ESTE ANIMAL DE PRADA !!! E UN UCIGAS !!! ASA S-A NASCUT EL , ASA A FOST EL , CREAT !!! DACA NIMERESTI IN MAINILE LUI , SI TE-A DARAMAT LA PAMANT , ROAGA-TE SA MORI , CAT MAI REPEDE !!! EU , AL CONSIDER CEL MAI NEMILOS ANIMAL , CU VICTIMELE LUI : A-TI VAZUT LA TELEVIZOR , CA LEII , TIGRII , LEOPARZII SI ALTII CA EI , SE REPED INTAI LA BEREGATILE VICTIMELOR LOR , SI LE OMOARA PRIN SUFOCARE !!! DUPA AIA , INCEP SA LE MANANCE !!! CU URSII , E ALTCEVA : TRANTESC VICTIMELE JOS , LE TINTUIESC CU GHEARELE , SI LE MANANCA DE VII , SFASIIND-ULE INTAI SI INTAI STOMACURILE !!! NU-L INTERESEAZA DE DURERILE PROVOCATE IN PLUS , CUIVA !!! PANA SI CROCODILII , TE PRIND , SI TE INEACA INTAI !!!

      Dinozaurii peeeseeedeeee trebuie inlocuiti cu oligofrenii usr.

      ar trebui sa te lege de pat , de tot scapi de la nebuni !

      daca nu ti-ai luat pastilele e timpul sa mergi dupa reteta, fara grija ca virusul nu se atinge de idioti ...

      daca esti legat de patuc in loc sa postezi aici poate 112....te ajuta 

    inseamna ca esti prost daca dupa 30 de ani iti pui asemenea intrebari . ong-urile platite de soros si care au infectat toata Romania , au alte jocuri de facut . sint sigur ca stii dar faci pe prostu'.

    Da, a fost vanat un urs, din cei 7000 existenti. Din 2016 , la cererea unor hipsteri fara simt practic, e interzisa vanatoarea lor. Asta in conditiile in care nici o tara din Europa nu are atatia, la noi fiind cam jumatate din ursii de pe continent. Germania are 4 ursi si a spus ca sunt sificienti. La noi,se uita lumea pe laptop la puisorii de urs si se induioseaza , vai ce dragalasi.. Dar ia mergeti voi intr o localitate de langa padure, sa va intalniti putin cu ursul, o matahala de 300 kg, care te alearga si te rupe in bucati daca te prinde! Au murit oameni ucisi de urs, alpinisti, padurari, turisti chiar, pentru ca padurile romanesri sunt suprapopulate! Si tot o dam inainte ca s a impuscat un urs!

    1. Alo, domnu', pana sa fie padurile romanesti suprapopulate, arata-ne intai unde sunt "padurile romanesti" ? Ca le-ati defrisat in nestire voi astia "da dreapta" de aceea nu mai au ursii unde sa stea. Deci sa facem autostrazi nu putem ca trece prin habitatul lor dar sa-i impuscam ca sa se recreeze un austriac asta este OK

    Ai colindat păduri și luminisuri,

    ai petrecut suișuri dar și coborâșuri, 

    te ai înfruptat din mierea albine 

    și ai papat, poate, unele jivine. 

    La tine acasă în codrul secular, 

    traiai în mediul tău primordial,  

    pana când într dimineata  

    lumea ta se schimba la fata.  

    Credul și pus pe soții cu țăranii,  

    furându le din somn nu banii 

    Ci doar din frica ancestrala.  

    erai, fără sa știi, o matahala.  

    Tu nu știai, bătrân ursuz și pus pe sotii 

    ca pritul a schimbat cărarea sortiil  

    Iar pentru tine la apus de soare,  

    sângele va curge cu onoare,  

    căci doborât ai fost nu de un vânător,  

    gândac de chilipiruri amator, 

    Răpus ai fost de ai tai vecini din satul romanesc,

    Fiindca ei tac și nu grăiesc.  

    pe langa nemeritatul trofeu Artur acesti - nu le voi scrie atributl lor de baza ....-care se cred ccontinuatorii habsburgilor de odinioara ne JUMULESC PADURILE ZI DE ZI/ZI DE ZI/ZI DE ZI FARA CA CINEVA SA SE SE SESIZEZE!!!!

    IOHANIS, CATU &CO CAT MAI AVETI DE VANDUT DIN TARA ASTA?????????????????? 

    Imi iubesc si mai mult animalutele de casa , cand vad cum niste animale in frunte cu asa zisul print vanator ,unul dintre criminalii schizofrenici ai sec. XXI ,o rusine pentru specia umana, au omorat un rege al padurii ca Arthur.

    Motivatiile si scuzele sunt pentru tampitii care stau sa asculte porcariile care vin de la niste criminali , alaturi de complicii si slugile lor ordinare.

    Rusine pentru cei care accepta sau nu i-au atitudine, chiar doar prin scaderea ratingului stabilimentului imbecilului filfizon de Li.....-chiar daca temporar , aceasta arata ceva , o ATITUDINE necesara.  

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb