Regele Charles are cancer

F.D.
Internaţional / 5 februarie

Regele Charles are cancer

Actualizare - SUA: Este o veste incredibil de tristă

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Vedant Patel, a reacţionat spunând că este o "veste incredibil de tristă" şi a adăugat: "Îmi pare foarte rău pentru rege şi familia sa", relatează News.ro.

El a declarat în cadrul unui briefing de presă că gândurile administraţiei Biden sunt alături de rege şi de familia regală.

---

Actualizare - Rishi Sunak: "Întreaga ţară îi urează Regelui însănătoşire grabnică"

Prim-ministrul Rishi Sunak a declarat că întreaga ţară îi urează Regelui însănătoşire grabnică. "Îi doresc Majestăţii Sale o recuperare completă şi rapidă. Nu mă îndoiesc că îşi va reveni în cel mai scurt timp şi ştiu că întreaga ţară îi doreşte binele", a scris premierul britanic pe X.

Prim-ministrul din Ţara Galilor, Mark Drakeford, a declarat că este "întristat să audă vestea".

"Gândurile mele şi ale oamenilor din Ţara Galilor vor fi alături de el şi de familia sa în această seară. Îi transmit cele mai bune urări în timp ce începe tratamentul pentru o recuperare completă şi rapidă. Gwellhad buan (Însănătoşire grabnică])", i-a urat premierul în galeză.

La rândul său, prim-ministrul scoţian i-a urat regelui "o recuperare rapidă". El a spus într-o declaraţie că "gândurile şi rugăciunile sale sunt alături de Majestatea Sa Regele. Îi doresc tot ce este mai bun, pentru o recuperare rapidă şi pentru o revenire la viaţa publică", a adăugat el. "Gândurile mele se îndreaptă, de asemenea, către Majestatea Sa Regina şi către ceilalţi membri ai familiei regale în ceea ce ştiu că va fi un moment îngrijorător pentru ei toţi", a transmis Humza Yousaf.

---

Actualizare - Prinţul Harry vine la Londra să-şi vadă tatăl

Ducele de Sussex, care se află în Statele Unite după ce a renunţat la îndatoririle regale, a vorbit cu tatăl său despre diagnosticul său şi va veni în Marea Britanie pentru a-l vedea în zilele următoare, a declarat o sursă apropiată prinţului Harry, relatează News.ro.

---

Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunţat luni Palatul Buckingham, relatează Reuters.

Regele Charles al III-lea are o "formă de cancer", descoperită în timpul operaţiei de prostată la care a fost supus în urmă cu aproximativ zece zile şi a început un tratament fără să prevadă încetarea activităţilor sale, a indicat Palatul Buckingham.

Palatul nu a dat detalii despre forma de cancer, dar o sursă regală a afirmat că nu este vorba de prostată, menţionează Reuters.

"În cursul recentei intervenţii în spital la care a fost supus regele pentru o hipertrofie benignă de prostată, s-a constatat o problemă distinctă" şi "teste ulterioare au identificat o formă de cancer", se arată în comunicatul care precizează că suveranul "va continua să se ocupe de treburile statului", notează AFP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb