Regina Maria îşi consolidează strategia de extindere regională şi investeşte 8 milioane de euro în Policlinica Banat din Timişoara

T.B.
Companii / 18 decembrie 2023

Regina Maria îşi consolidează strategia de extindere regională şi investeşte 8 milioane de euro în Policlinica Banat din Timişoara

Regina Maria anunţă inaugurarea Policlinicii Banat, cel mai amplu şi modern centru medical din Timişoara, în urma unei investiţii semnificative în valoare de 8 milioane de euro, se arată într-un comunicat al Reginei Maria, remis redacţiei.

Potrivit sursei menţionate, "Este o investiţie majoră pe care o facem în Policlinica Banat, prin care Regina Maria îşi consolidează angajamentul ferm faţă de dezvoltarea regională şi oferă comunităţii locale acces la o experienţă medicală de excepţie. Ne propunem să oferim pacienţilor noştri o experienţă plăcută într-un spaţiu nou şi ultramodern, cu acces la servicii medicale de top care acoperă toate etapele - prevenţie, diagnostic şi tratament medical. Anul viitor urmează etapa a doua a dezvoltării Policlinicii Banat, prin integrarea unui laborator regional de analize medicale care va consolida această abordare complexă multidisciplinară," a subliniat Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate Regina Maria.

Cu o suprafaţă de 2.800 de metri pătraţi distribuiţi în 37 de cabinete pentru 31 de specialităţi medicale, Policlinica Banat se afirmă drept un pol de excelenţă medicală, arată datele comunicatului. De la servicii generale de consultaţii la specialităţi avansate precum cardiologie, genetică medicală, neurologie, oftalmologie, hematologie şi laborator de inseminare intrauterină, Policlinica Banat devine un centru complet de sănătate pentru comunitatea locală, precizează sursa.

Un aspect esenţial al acestei investiţii constă în facilitarea accesului la servicii medicale complete într-un singur loc. Policlinica Banat adăposteşte o divizie impresionantă de Imagistică, dotată cu tehnologii de vârf precum radiologie (Rx), tomografie computerizată (CT), rezonanţă magnetică nucleară (RMN) şi ecografie, conform sursei citate. Aceasta economiseşte timpul şi efortul pacienţilor şi facilitează colaborarea eficientă între specialiştii medicali din diverse domenii, transmite sursa menţionată.

Potrivit comunicatului, "Suntem mândri să deschidem Policlinica Banat în Timişoara. Cu o investiţie semnificativă şi o echipă de specialişti medicali dedicaţi, ne angajăm să aducem cele mai bune soluţii de diagnostic şi tratament comunităţii locale. Amprenta Regina Maria în judeţ se cuantifică prin servicii complete de spital, maternitate, ambulatoriu de specialitate, centre de imagistică dotate cu RMN, CT, RX şi mamograf, precum şi servicii de laborator. Anual, în cele 20 de locaţii deservim pacienţi care beneficiază de servicii medicale de cea mai înaltă calitate. De asemenea, în zona de vest a tării echipa nostră medicală oferă servicii şi suport pentru peste 50.000 de abonaţi. Aceste lucruri demonstrează un angajament solid pentru sănătatea comunităţii, cu planuri de extindere şi dezvoltare în întreaga regiune." a declarat Mihai Melciu, Director Regional REGINA MARIA.

Investiţiile considerabile realizate în ultimii ani de Reţeaua de sănătate Regina Maria în dezvoltarea sistemului medical din Timişoara se ridică la peste 20 de milioane de euro, reflectând angajamentul ferm în construirea unui ecosistem medical complet pentru pacienţii din întreaga zonă de vest a României, potrivit sursei citate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mi-au ars un neg, de la deget. Totul inclus in abonament, dupa programare, dupa spusele de la inceput de la receptie si de final ale doamnei doctor.. Cu posibile costuri aditionale au zis.

    Iar la urma mi-au spus ca am de achitat 170ron, pentru pansament.. si pansare. 

    Un leocoplast pe sfert dezlipit(a pus adeziv peste adeziv dna doctor) de calitate minima: scame lipicioase prin care se poate trece orice si se putea vedea pielea. 

    La receptie, cand le-am intrebat pe domnite cum pot cere 170 pe asa ceva? Era atat de penibil ca nu stiau cum sa se ascunda. 

    Ah.. si domna doctor, vorbea la telefon despre vizionarile de imobiliare, ma tot intreba pe mine daca "aici e?, aici e? 

    Am fost si sunt calm, dar merita sa stiti ce dincolo de bannere si reclame.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb