Restricţii de trafic rutier pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti

R.S.
Ştiri utilitare / 26 iunie

Restricţii de trafic rutier pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti

Pentru activităţi pregătitoare în cadrul contractului de execuţie "Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare şi execuţie structură de rezistenţă staţii, galerii şi tuneluri. Lotul 1.1 - 1Mai-Tokyo", la viitoarea staţie de metrou Gara Băneasa de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secţiunea Sud, din 29 iunie 2024 vor intra vigoare restricţii de trafic rutier.

Planul de deviere a circulaţiei este avizat de Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Direcţia Transporturi, de Administraţia Străzilor Bucureşti şi de Brigada Rutieră Bucureşti, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Restricţia de circulaţie se va institui pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, în zona Gării Băneasa - Fântâna Mioriţa şi constă în ocuparea a două benzi de circulaţie pe sensul de intrare în Bucureşti (banda I şi banda II). Traficul rutier se va desfăşura pe două benzi de circulaţie pe fiecare sens al Şoselei Bucureşti - Ploieşti, în zona menţionată mai sus.

Operaţiunile pregătitoare devierii de trafic se vor executa cu suportul şi sub supravegherea Brigăzii Rutiere.

Devierea traficului pe zona lucrărilor se efectuează conform legislaţiei în vigoare.

Magistrala 6 va asigura legătura directă de la Gara de Nord la Aeroportul Internaţional Otopeni, fără transbordare la staţia 1 Mai. Aceasta va avea un traseu de 14,2 km şi va cuprinde 12 staţii de metrou: Pajura, Expoziţiei, Piaţa Montreal, Gara Băneasa, Aeroportul Băneasa, Tokyo, Washington, Paris, Bruxelles, Otopeni, Ion I. C. Brătianu, Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Această conexiune nouă şi rapidă se adresează tuturor locuitorilor Capitalei, oamenilor de afaceri, navetiştilor, turiştilor şi va asigura îmbunătăţirea oportunităţilor privind activitatea şi călătoriile, mediul şi calitatea vieţii. Noua linie de metrou va deservi o zonă cu un potenţial ridicat de cerere pentru transport rapid, sigur şi eficient. De asemenea, siguranţa în trafic se va îmbunătăţi semnificativ.

Proiectul "Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni, Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni" este unul de utilitate publică, de interes naţional, conform Hotărârii Guvernului nr. 496/2017, cu modificările şi completările ulterioare, prin care se asigură nevoile de mobilitate ale persoanelor prin dezvoltarea reţelei de transport trans european (TEN-T), finanţat din fonduri externe rambursabile şi nerambursabile, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb