Rompetrol Downstream îşi completează reţeaua de distribuţie

Comunicat Rompetrol
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 19 februarie 2007

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, administrează, din această lună, toate cele 6 depozite ale Rom Oil - distribuitor en-gros de produse petroliere şi sortimente de carburanţi auto marca Rompetrol. Până la această dată, depozitele au fost închiriate de Rompetrol Rafinare.

Depozitele sunt situate în Arad, Craiova, Mogoşoaia, Şimleul Silvaniei, Vatra Dornei şi Zărneşti, au o capacitate totală de stocare de 45.000 mc, iar prin poziţionarea lor strategică acoperă operaţional întreg teritoriul ţării. De aici, carburanţii sunt transportaţi zonal către reţeaua proprie de distribuţie a Rompetrol, dar şi către reţelele Partener şi Expres.

< Această decizie urmăreşte completarea firească a lanţului de distribuţie a carburanţilor către întreaga reţea de benzinării operate de Rompetrol Downstream. Este doar una dintre măsurile care va duce la o creştere semnificativă a cifrei de afaceri a companiei şi, totodată, la o majorare a vânzărilor de carburanţi en gros >, declară Dan Roşu, directorul general al Rompetrol Downstream.

Conform estimărilor, nivelul vânzărilor de carburanţi în staţiile Rompetrol va înregistra în acest an o majorare cu 14% a mediei zilnice faţă de 2006, când s-a consemnat, de asemenea, o creştere cu peste 22 % faţă de 2005.

În prezent, compania deţine în România peste 300 de benzinării, din care o parte integrează şi conceptul magazinelor "Hei" unde clienţii au la dispoziţie produse de calitate, pot servi masa sau pot accesa internetul.

Rompetrol Downstream este singura reţea românească de distribuţie a carburanţilor care a primit două certificări ale sistemului de management integrat al calităţii şi protecţiei mediului din partea Germanischer Lloyd Certification, ca o recunoaştere a managementul performant al afacerii, calităţii şi eficienţei serviciilor oferite.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb