SATU MARE:  Viorica Dăncilă şi-a lansat campania de strângere de semnături pentru prezidenţiale

V.D.
Politică / 25 august 2019

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, şi-a lansat campania de strângere de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale duminică, în comuna Racşa, fiind întâmpinată de localnici cu pâine şi sare, dar şi cu un pahar din tradiţionala pălincă.

Viorica Dăncilă, care a venit la Racşa însoţită de mai mulţi miniştri din cabinetul pe care îl conduce, a fost primită de primarul comunei, Toma Betea, alături de copii îmbrăcaţi în port tradiţional.

Candidata PSD la prezidenţiale a făcut o adevărată baie de mulţime, îmbrăţişându-se şi vorbind cu mai mulţi localnici, primind şi o eşarfă tradiţională, pe care şi-a pus-o la gât. Delegaţia social-democrată a fost întâmpinată cu pâine şi sare, alături de tradiţionala pălincă.

Dăncilă le-a mulţumit gazdelor pentru primire şi a precizat că îşi doreşte să câştige, aşa cum o face, de fiecare dată, şi primarul comunei Racşa.

"Voi merge printre oameni, voi vorbi cu oamenii, pentru că iubesc oamenii şi cred că acest lucru este cel mai important pentru fiecare dintre noi", a declarat preşedintele PSD.

Ulterior, cei prezenţi au semnat lista de susţinere, primul fiind edilul Toma Betea, iar apoi Eugen Teodorovici, ministru de Finanţe şi preşedintele executiv al PSD, Petre Daea - ministrul Agriculturii, Gabriel Leş - ministrul Apărării, Sorina Pintea - ministrul Sănătăţii.

Viorica Dăncilă, desemnată candidat al PSD la alegerile prezidenţiale din acest an, şi-a lansat la Racşa campania de strângere de semnături şi consultare "Alături de fiecare român".

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Sunt mandra ca sunt AGRAMATA si bine-mi pare

    E-he-he-he...cand vad cum Soarele peste Romania-n RUINE rasare  

    Sunt mandra ca sunt aranjata si cocheta  

    Dar sunt in Romania prima ANALFABETA  

    PSD m-a votat in UNANIMITATE 

    Fiindca INTELECTUAL atata POATE!  

    1. Cand e Noaptea Mintii

      Se imbata Sfintii 

    ia zi, meh, ala cu poezia - pale.ologu e mai bun? deaconu e? fariseanu e mai bun? barna??? ciolos??? hm!, am critici pentru fiecare din nemernicii si jigodiile enumerate, bube si schelete, de fapt pt toti s-a rgasii si una sau si alta. Pentru ca toti fac acelasi lucru, sa minta si sa minta si iar sa minta, minciuna pentru ca sa iei puterea e regula de baza, apoi se cred dumnezei si nu le mai ajungi nici la calcaiul de la piciorul broastei. Sunt zei de neatins si le stiu pe toate, oricat de prosti ar fii, le da dumnezeu minte, intel;epciune si imunitate in fata gloatei, odata cu sefia. Ce-a facut iohanis in 5 ani, exceptand cearta ca la tigani cu psd si alde?

    1. Mai bine fara presedinte decat cu ea...

      Atributiile Presedintelui sunt mai mult pe politica externa decat pe Guvernare; Iohannis macar n-a facut Romania de Rusine pe unde s-a dus in strainatate.E bine vazut de Liderii Europeni si de americani in timp ce Dragnea era foarte bine vazut de PUTIN. PERSEVERARE DIABOLICUM--->cum sa o votezi de doua ori pe Dancila in functia de Presedinte PSD si a doua oara in UNANIMITATE. D-na Ramona Ioana avea dreptate cand radea. Fratee cat de PROST sa FI))))))Parca vad ca ajunge Dancila PRESEDINTE intr-o tara plina cu ANALFABETI.

      Ramona Ioana e de un miliard de ori mai inteligenta ca asta si totusi nu are sanse sa intre in turul doi.De ce oare?!Ca nu are admiratori 

      Era o vorba: "Totdeauna cand exista un prost se gaseste unul mai mare sa il admire."

      Decat pe Viorica eu o votez pe Ramona Ioana uite-asa. 

      Iohannis n-a fost de acord cu Recursul Compensatoriu care a permis eliberarea talharilor si violatorilor si cu modificarea legilor justitiei cum voiau Dragnea si PUTIN [URSS]

      D-na BRUYNSEELS e de 100000000 mai inteligenta si mai potrivita pentru functia de presedinte decat VEORICA, aceasta "CAPACITATE" din TELEORMAN.

      FEMEI din TOATA TARA, MOBILIZATI-va si VOTATI-o pe RAMONA IOANA pana nu e PREA TARZIU : NU lasati ANALFABETII SA ne mai CONDUCA! 

      Tot ce v-a dat domnu' Dragnea v-a dat din BANII lu' Ta-su ; d-aia a intrat Romania in datorii si a crescut INFLATIA ODATA cu ECONOMIA ; dar hai votati-o pe Dancila ca apoi chiar ca NE IAU TOTI DRA_CII!

      Domnul Dragnea "Saracul" mai Voia sa aduca la BNR si un CONTABIL din TELEORMAN ca sa dea drumul TIPARNITEI de BANI. Dar din "NEFERICIRE" nu a mai apucat...si mai voia sa repatrieze rezerva de lingouri de aur dar din "NEFERICIRE" nu a mai apucat asa cum sper sa nu apuce Veorica sa intre in turul doi...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb