Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a demisionat

Cristina Radu
Internaţional / 22 iulie 2017

Sean Spicer (Sursa foto: Wikipedia)

Sean Spicer (Sursa foto: Wikipedia)

Sarah Sanders va fi noua purtătoare de cuvânt

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, a demisionat ieri, încheind un mandat de şase luni în cadrul unei administraţii plină de controverse, potrivit CNN. Spicer a scris pe Tweeter că a fost o onoare să-l servească pe Trump şi o ţară uimitoare şi că va continua serviciul său în august. Acesta a declarat pentru CNN că a demisionat din dorinţa de a da preşedintelui şi echipei noi un punct de pornire curat.

Directorul comunicaţiilor, Anthony Scaramucci, a anunţat că funcţia de secretar de presă va fi preluată de Sarah Huckabee Sanders. Donald Trump i-a făcut o urare lui Spicer într-o declaraţie trimisă de Sanders de la camera de informare a Casei Albe şi a remarcat "marile evaluări de televiziune" ale acestuia în timpul activităţii din spatele podiumului. Trump l-a numit pe Scaramucci "un plus important pentru administraţie".

Demisia lui Spicer a venit după ce Scaramucci, un finanţator din New York şi fostul fundraiser al campaniei lui Trump, a acceptat noul loc de muncă, o mişcare la care Spicer s-a opus nemijlocit, potrivit agenţiei. Demisia a venit în ciuda cererii lui Trump de a rămâne în această poziţie, potrivit unui oficial al Casei Albe şi consilierilor GOP.

Demisia a marcat sfârşitul unuia dintre cele mai tumultuoase mandate pentru un secretar de presă al Casei Albe, care l-a pus pe Spicer să se confrunte în rolul de purtător de cuvânt al Casei Albe cu declaraţiile publice şi tweet-urile lui Trump.

Spicer a gestionat responsabilităţile secretarului de presă şi ale directorului pentru comunicare. El a supravegheat răspunsului Casei Albe la investigaţia federală extinsă vizând posibilele legături dintre colaboratorii campaniei Trump şi oficialii ruşi.

Directorul executiv al Casei Albe, Reince Priebus, l-a prezentat Scaramucci ca fiind noul director de comunicare, potrivit agenţiei. Spicer a spus că Scaramucci va face o treabă bună şi că va ajuta la tranziţie. Spicer a fost foarte supărat, însă a gestionat bine introducerea pentru Scaramucci, conform sursei. Personalul Casei Albe a fost şocat de demisia bruscă a lui Spicer, au declarat oficialilor administraţiei pentru CNN.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. era de asteptat

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb