Sebastian Burduja: S-a pus problema susţinerii unui candidat comun. Eu nu m-am identificat şi nu mă refer la domnul Cîrstoiu, pe care îl respect. Nu am putut fi de acord

A.F.
Politică / 27 aprilie

Sebastian Burduja: S-a pus problema susţinerii unui candidat comun. Eu nu m-am identificat şi nu mă refer la domnul Cîrstoiu, pe care îl respect. Nu am putut fi de acord

Candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a afirmat, sâmbătă, cu prilejul depunerii candidaturii, că atunci când s-a propus susţinerea unui candidat comun al coaliţiei de guvernare la Primăria Bucureşti, el nu s-a identificat şi a precizat că nu se referă la Cătălin Cîrstoiu pe care îl respectă, dar a adăugat că nu a putut fi de acord nici el, nici PNL să susţină unul dintre pretendenţii din această cursă, conform news.ro.

"S-a pus problema susţinerii unui candidat comun. Eu nu m-am identificat şi nu mă refer la domnul Cîrstoiu, pe domnul Cîrstoiu îl respect şi este un om cu care am colaborat foarte bine. Dar în ultima perioadă nu am putut fi de acord şi nici domnul preşedinte nu a fost de acord şi nici Partidul Naţional Liberal nu a fost de acord să susţină unul dintre pretendenţii din această cursă. Şi este normal să fie aşa, pentru că suntem datori să oferim bucureştinilor o opţiune cu adevărat liberală, aşa cum au avut şansa atâtea oraşe, atâtea comune, atâtea mari municipii din România, unde soluţiile liberale au livrat performanţă, au livrat dezvoltare. Românii o duc mai bine. Şi la Oradea, şi la Cluj, şi la Reşiţa, şi la Piatra Neamţ, şi la Suceava, şi în multe alte locuri ale ţării", a afirmat Sebastian Burduja.

El a menţionat că Bucureşti pare că suferă de sindromul instalatorului.

"Bucureşti e oraşul paradoxurilor. Avem o administraţie la Primăria Generală care spune că nu se poate, care vine şi ne spune parcă are sindromul instalatorului. Cine a lucrat aici? N-am mai văzut aşa ceva. N-am putut să fac nimic în toţi aceştia. M-am trezit acum. Să aşteptăm încă patru ani să se trezească şi în 2028? Nu ne permitem acest lucru", a mai declarat Sebastian Burduja.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Ridicol personaj.

    Nu are nimic natural. 

    Totul este construit.

    Și stăpânit de altii 

    Bate fierul cit e cald .burduja se detaseza vizibil prin eleganta discursului fata de cei ce inca manica usturoi de dimineata pina seara sau de cei care inca cred ca 2 plus 2 fac 4 .

    1. se distinge ca e o vitrina de securist. vorbe goale cad din el, e o trompeta care striga, nu conteaza ca e penibil, ridicol, varza, el vb despre toate ai toti asa cum face orice zero barat.

      mai bine 2+2=4 decat din 4 una mie, una mai sus la sefii mari, o parte fura si patronul firmei executante, ca na si el e baiat de-al casei, si din ce ramane, se face carpeala-lucrarea.

      Burduja se atașează, precum tac-su, la bani publici, în niciun caz nu are vreun atașament la valorile liberale, sau la electorat. E cel mai nociv personaj dintre candidați pt ca e teleghidat.

    Ce e de respectat la Carstoiu? Daa, stie sa opereze si am auzit ca e un medic bun. Dar spagar. Personal mi-ar fi jena sa spun ca respect un hot. Decat , poate dc si eu as fi tot hot si , na corb la corb nu-si scoate ochii. Mai bine votati Nicusor Dan, macar ala e cinstit. Eu asa as vota in Bucuresti.

    1. Ai dreptate. E de bun simt. N-au ce cauta hotii, securistii si pesedistii in borcanul de la primarie.

    Carstoiu e doar un șpăgar. Burduja pare a fi un om capabil ce are capacitatea și dorința de a face.

    1. ia zi, trolule, cu ce e capabil pacaliciul asta?! ce zici ca a demonstrat pe langa setea de putere chit ca e de rasul lumii, minte cum respira, vb despre orice, e mucea care n.a facut nimic dar da lectii la toti teleghidatul asta.

      Burduja pare a fi un om capabil CARE are capacitatea și dorința de a NE face.

    Burduja e iesit din pepiniera de cadre a Varanului - DanVoiculescu, asemeni lui Piedone

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb