Şeful arbitrilor români îşi cere scuze pentru o gravă greşeală a unei brigăzi

O.D.
Sport / 18 decembrie 2023

Şeful arbitrilor români îşi cere scuze pentru o gravă greşeală a unei brigăzi

Preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a făcut precizări în urma fazei din minutul 85 al partidei Sepsi - CFR Cluj. El afirmă că golul marcat de Damaşcan a fost din ofsaid şi a prezentat scuze celor afectaţi de greşeala arbitrilor.

"Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK - CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obţinut imediat toate informaţiile şi a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenţie faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roşie fundaşului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR şi asistentul VAR nu pot fi absolviţi de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deşi foarte bine au observat o posibilă poziţie de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu uşor de sesizat în dinamica fazei, va suporta şi el consecinţele.

Am avut deja o primă discuţie în cadrul CCA şi am decis să înlocuim toţi cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greşeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectaţi de această greşeală!", a spus Vassaras, conform frf.ro.

Echipa Sepsi OSK a învins duminică seara, scor 2-1, formaţia CFR Cluj, în etapa a 20-a din Superligă. Clujenii sunt la al şaptelea meci consecutiv fără victorie în campionat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pe cand o SEDINTA PARLAMENTARA la care sa fie invitat si VASALUL de CLUJ VASSARAS,care sa propuna ca echipa CFR sa fie declarata CAMPIOANA a ROMANIEI pe tot MANDATUL lui,iar ECHIPA lui BECALI sa fie RETROGADATA in JUDETEANA si BECALI sa fie DECAZUT din dreptul de a mai activa in domeniul FOTBALULUI.Deasemenea,ARBITRUL ISTVAN KOVACI,sa fie DECLARAT cel mai bun arbitru MONDIAL care sa conduca CCA,cand o MURI VARZARAS.!

    1. DOMNULE BECALI GEORGE.In urma celor declarate azi de domnul DUMITRU DRAGOMIR,cum ca nici in acest an nu o sa fiti lasat impreuna cu dumneavoastra sa castigati campionatul,sunt intrutotul deacord cu dansul. Cand spun acest lucru,ma cazez pe faptul ca dupa meciul de aseara intre SEPSI si CFR,unde s-a marcat un gol asazis(parese) neregulamentar contra echipei CFR,ca niciodata pana acum ,imediat,a isit seful arbitrilor VASSARAS si a dat deja semnalul arbitrilor romani ca de azi inainte cine o sa mai dezavantajeze echipa CFR,acei arbitrii vor fi pedepsiti aspru. Cand FCSB,a pierdut 3 campionate prin aszise greseli de arbitraj,GRECUL,s-a facut ca ploua,deci arbitrii stiau ca daca dezavantajeaza FCSB,au acordul lui.Daca erea altfel,iesea ca si azi si pedepsea acei arbitrii. Si inca ceva domnule BECALI. Aveti impotriva dumneavoastra o CLICA de asazisi comentatori tV,anakisti TV precum si sefii unor cluburi care nu vor dori niciodata ca FCSB sa castige campionatul,indiferent daca dumneavoastra ati aduce in romania prin cumparare toti jucatorii care alcatuiesc nationala Braziliei. Sunt convins ca stiti si dumneavoastra ca am dreptate si ca sa dau un singur exemplu prin care echipa si dumneavoastra sunteti HAITUIT,sa nu uitam cum un ALONEL zis de JUSTITIE,nu va primea sa jucati pe stadionul armatei,construit din bani publici (armata nefiind propietar al stadionului ci doar administrator).Cat de puternic poate sa fie acest colonel care atunci cand PREMIERUL ROMANIEI a cerut ca FCSB sa joace pe acel stadion,el colonelul,l-a PERSIFLAT si pe PREMIER. Cat despre procesele pierdute de dumnreavoastra in instante cu acest colonel,o sa pierdeti intotdeauna,intruca ,unii dintre magistrati se considera o CASTA si ii vor da dreptate intotdeauna asazisului coleg al lor,pe dumneavoastra consideranduva ;scuzati expresia un PUSCARIAS. Tot ce pot sa afirm cu tarie,este faptul ca nu trebuie sa cedati,asa cum nici NEA TASE,tatal dumneavoastra nu a cedat nici in fata COMUNISTILOR.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb