Sibex: vizite de lucru la bursele din Atena şi Nicosia

V.B.
Piaţa de Capital / 21 martie 2014

Reprezentanţii bursei Sibex din Sibiu au efectuat, pe 13 martie, o vizită de lucru la bursa din Atena (Hellenic Exchanges Group - Helex), iar o zi mai târziu la cea din Nicosia, Cipru (Cyprus Stock Exchange), unde au prezentat strategii şi oportunităţi de tranzacţionare pe piaţa de instrumente financiare derivate administrată de Sibex, folosind studii de caz bazate pe cotaţii şi preţuri de referinţă de actualitate preluate din piaţă, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

De asemenea, oficialii Sibex au prezentat istoria grupului sibian, structura acestuia, principalele produse admise la tranzacţionare pe pieţele administrate de Sibex în calitate de operator de piaţă, modelul de trading pe principalele categorii de produse, performanţele şi potenţialul de dezvoltare al Sibex şi principalele aspecte legate de colaborarea Sibex-Helex.

Pe piaţa la vedere administrată de bursa nicosiană, activează 20 de membri, dintre care 7 conectaţi la distanţă ("remote members").

Pe 5 februarie, Sibex a semnat un act de cooperare cu Helex Group, întărind înţelegerea anterioară privind furnizarea serviciilor de clearing într-un mediu nou, a dezvoltării tehnologice, precum şi a sprijinului pentru proiectele viitoare ale celor două burse. Rolul acestei cooperări se axează, printre altele, pe dezvoltarea de noi produse şi servicii destinate participanţilor celor două burse, prin utilizarea unui singur cadru de operare tehnologic. Forma înţelegerii se conturează în baza Regulamentului 648/2012 al Parlamentului European (EMIR - Regulamentul European al Pieţei de Infractructură).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb