Signal Iduna a fost autorizată de CSA să activeze pe piaţa românească a asigurărilor

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 17 iunie 2008

Compania Signal Iduna Asigurări de Viaţă, care face parte din grupul financiar german Signal Iduna, a primit săptămâna trecută autorizaţia finală de funcţionare de la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA), informează un comunicat al companiei. "Având în vedere potenţialul pieţei de asigurări din România, de peste două miliarde de euro şi creşterea anuală semnificativă a acesteia, România oferă oportunităţi interesante de dezvoltare, în special în domeniul nostru de specializare, acela al asigurărilor private de sănătate, care, în ţara noastră se află încă în stadiu incipient de dezvoltare", a declarat directorul de dezvoltare al companiei, Sânziana Maioreanu. Signal Iduna este unul din cele mai puternice grupuri financiare din Germania, cu 100 de ani de experienţă şi peste 10 milioane de clienţi în Germania, Elveţia, Polonia şi Ungaria. Domeniile de specializare ale grupului sunt asigurări şi reasigurări, managementul activelor şi servicii bancare.

La sfârşitul anului 2006, Signal Iduna a încasat 4,5 miliarde euro prime brute subscrise, din care mai mult de două miliarde euro au fost obţinute din asigurările de sănătate, fapt care a făcut ca Signal Iduna să devină al patrulea jucător din piaţa germană. În România, Signal Iduna este pregătită să lanseze trei linii de business pentru clienţii individuali şi companii - asigurări private de sănătate (activitatea principală), asigurări de viaţă, asigurări de accidente.

"Misiunea noastră este de a deveni lideri pe piaţa asigurărilor de sănătate. Am creat pachete inovative şi competitive de produse care oferă clienţilor noştri posibilitatea de a alege produsul cel mai potrivit nevoilor lor. Am investit şi vom continua să investim în formarea unei echipe de foarte buni profesionişti pentru a introduce în România standardele de excelenţă ale Grupului Signal Iduna", a spus Sânziana Maioreanu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb