Simona Halep în finala Roland Garros

V.D.
Miscellanea / 7 iunie 2018

Simona Halep

Simona Halep

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucătoarea română, aceasta va fi a patra finală a carieră la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, după Australian Open. Ea îşi va păstra locul I WTA şi în ierarhia ce va fi publicată luni.

Simona Halep a reuşit pe arena Philippe Chatrier unul din meciurile memorabile ale carierei, în care a început cu avantaj clar, apoi a fost depăşită, pentru a termina "en fanfare". Sportiva din Constanţa a trecut prin toate aceste momente cu inteligenţă, cu o muncă epuizantă şi cu dârzenie.

Muguruza a luat iniţiativa din start, a jucat ofensiv, cu unghiuri ample, dar şi cu numeroase greşeli neforţate. Halep a răspuns cu o defensivă greu pentrabilă, cu efortul ei generos şi, mai ales, că răbdare. Primele patru ghemuri au fost similare cu cele din meciul Kerber - Halep, cu spaniola în rolul risipitoarei românce de miercuri. Diferit a fost cum a continuat jocul. Halep s-a alimentat cu încredere, a făcut pasul în atac şi a punctat cu precizie, în timp ce Mugurza şi-a pierdut încrederea ei.

Halep a câştigat primul ghem, pe serviciul spaniolei, apoi a salvat trei mingi de break, reuşită importantă din punct de vedere psihic pentru o desprindere ulterioară, până la 5-0. Luată uşor de val, Halep şi-a piedut serviciul în ghemul al şaselea, dar a revenit repede şi a închis setul, cu 6-1, după 39 de minute de joc. Acesta a fost primul set cedat de spaniolă la această ediţie a RG.

Liderul WTA a făcut un ghem perfect cu serviciul în startul setului secund, apoi, parcă de nicăieri, s-a produs o metamorfoză a jocului spaniolei. Muguruza a servit mai bine, a fost mai agresivă şi a lovit din ce în ce mai tare. În plus, precizia ei a crescut, astfel că şi-a fructificat prima dată serviciul şi imediat a obţinut break-ul. La 2-1, Muguruza a condus cu 40-15, apoi Halep a avut două mingi de break, dar le-a ratat şi sportiva născută în Venezuela şi-a ridicat avantajul la două ghemuri.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. as vrea sa investesc ceva bani intrun pariu in meciul pe care d simona o joaca acum in semi nu stiu ce sa pun am o poveste in care am pariat totii banii si iam pierdut problema este ca dupa ce pui banii pe un pariu cineva vede si parca te executa dar eu am sa pariez 10 lei pe simona si chiar dacai pierd nu imi pare rau

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb