Societăţile de asigurări care îşi menţin autorizaţia de practicare a RCA

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 9 decembrie 2008

În urma analizării documentaţiilor depuse de către societăţile de asigurare în conformitate cu prevederile art.4 alin.(2) din normele puse în aplicare prin Ordinul nr.20/2008, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a aprobat toate cererile de menţinere, pentru anul 2009, a autorizaţiei de practicare a asigurării obligatorii RCA.

Astfel, societăţile pentru care au fost aprobate cererile de menţinere a autorizaţiei de practicare a RCA, sunt: ABC ASIGURARI - REASIGURARI S.A., ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI S.A., ASIBAN S.A., ASIGURARE REASIGURARE ARDAF S.A., ASIGURAREA ROMANEASCA - ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP S.A., EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A. , BCR ASIGURARI S.A., BT ASIGURARI TRANSILVANIA S.A., CARPATICA ASIG S.A., CLAL ROMANIA ASIGURARI REASIGURARI S.A., GENERALI ASIGURARI S.A., INTERAMERICAN ROMANIA INSURANCE COMPANY S.A., OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A., OTP GARANCIA ASIGURARI S.A., SOCIETATEA COMERCIALA DE ASIGURARE - REASIGURARE ASTRA S.A., UNITA VIENNA INSURANCE GROUP S.A..

Deciziile prin care s-a aprobat menţinerea autorizaţiei de practicare a RCA, pentru anul 2009, au fost comunicate societăţilor de asigurare menţionate mai sus, în data de 8 decembrie a.c., cu excepţia UNITA VIENNA INSURANCE GROUP S.A. Reamintim faptul că, prin Decizia nr.1063/25.11.2008, societatea UNITA VIENNA INSURANCE GROUP S.A. a fost sancţionată cu interzicerea temporară a exercitării activităţii de asigurare şi/sau de reasigurare, drept pentru care aprobarea men-inerii de practicare a RCA nu va fi comunicată înainte de revocarea deciziei mai sus menţionate.

Potrivit prevederilor Normelor puse în aplicare prin Ordinul nr.20/2008, odată cu cererea de menţinere a autorizaţiei de practicare a RCA, societăţile de asigurare au avut obligaţia de a notifica Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor inclusiv tarifele de primă pe care şi le-au stabilit şi pe care urmează să le practice pentru anii 2009 şi 2010. În conformitate cu legislaţia din domeniul asigurărilor obligatorii RCA, societăţile de asigurare pot practica tarifele de primă comunicate Comisiei cel mai devreme după 30 de zile de la notificare şi au obligaţia de a le publica atât pe site-urile proprii, cât şi la sediile sociale şi unităţile lor teritoriale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb