Opinia Cititorului ( 149 )

  1. In mod normal, un vot pe internet il va da pe Iohannis castigator, dar alegerile vor fi castigate de Ponta.

    Fieful lui Ponta, ruralul, foloseste internetul foarte slab. 

    1. mai ales situl ziarului bursa...

      se pare ca citesc numai The Economist, Ziarul Financiar, Handelsblatt, Wirtschaftsblatt, samd

      Cei care sunt cu Ponta scot in evidenta ceea ce are negativ Iohanis si invers? Este constructiv pentru viitorul tarii? Noi suntem pe margine iar ei sunt in teren. Ii felicit pe amandoi pentru ca au curajul ca au intrat in aceasta competitie! Ne urmareste slogarnul multilaterali dezvoltati. Toti ne dam cu parere chiar daca nu suntem specialisti. In ultimii ani avem un numar mare de copii care au terminat numai 8 clase si au plecat in tarile occidentale unde stau in coada societatii. Toti sa fim buni in meseria pentru care ne-am pregatit. Voi vota doar cu unul din candidati dar recunosc ca amandoi sunt candidati foarte buni pentru functia de presedinte.

      PRESEDINTELE ROMANIEI TREBUIE SA FIE DE RELIGIE ORTODOXA. Regele a fost Catolic si a trecut la religia Ortodoxa pentru ca asa prevedea constitutia din acea perioada. Nu cred ca stramosii nostri au fost inculti. Asa ca Iohanis te faci ortodox si te votam.

      Presedintele unei tari modern trebuie sa fie NONRELIGIOS ! Doar asa avem sanse sa scapam de ineptiile celor care va cer sa credeti in draci impielitati, in oameni care umbla pe apa, in vraji si duhuri ,in rugaciuni si pupat scheleti (moaste). Trezitiva oameni buni si nu mai indoctrinati copiii cu prostii

      iar acest lucru poate fi probat analizand activitatile celor 2 candidati. Cum vad domniile lor problema Oltchim? Ar avea cumva curajul sa faca o emisiune in incinta acestui concern pentru a afla cum se traieste acolo si ce pot sa faca pentru acest colectiv minunat? Daca da atunci sunt in masura sa conduca si o tara daca pot avea solutii pentru 10.000 de persoane luand in considerare si familiile dumnealor!

      Subscriu. 

      Pentru cine nu stie, ortodox provine din cuvintele grecesti orthos = drept si doxa = parere/opinie. Altfel spus "gandire ortodoxa" poate sa insemne si gandire dreapta, corecta. BOR are gandire dreapta/corecta cand se implica in activitatile politice ? Sau cand isi construieste catedrala neamului care este ca un fel de "chip de lut"

      Cum poti sa consideri ca fiind bine pregatit pt presedintie, (presedinte pentru toti romanii!) un om care impiedica votul celor din strainatate si care minte de ingheata apele?

      presedintele nu trebuie sa fie deloc ortodox. democratiile lumii nu au presedinti ortodocsi. cu exceptia grecilor sa zicem. usor cu religia si politica ca nu e compatibile

      hei,trezeate te,traim in secolul 21

      iar esti smeker

      cand vei da un necaz ,pe cine chemi in ajutor?Dumnezeu nu va rabda mult!

      Cata vreme religia nu este stipulata in Constitutie ca un criteriu de eligibilitate in functia de presedinte, aceasta este o falsa problema.

      Partea inconsecventa a acestei pacaleli este ca deobicei pseudoproblema este atacata de persoane care nici macar nu stiu pe unde este biserica...Aia a lor, ortodoxa... N-au mai trecut pe acolo de vreo 20 de ani de pe vremea cand Ion Iliescu, mentorul lui Ponta isi facea cruce ba cu stanga ba cu dreapta dupa cum avea mana libera... Va mai aduceti aminte?

      Iar acum criptocomunistii aflati la Guvernare sunt mai ortodocsi decat Arsenie Boca! Se rasuceste Stalin in mormant! Ce farisei!! 

      "PRESEDINTELE ROMANIEI TREBUIE SA FIE DE RELIGIE ORTODOXA. Regele a fost Catolic si a trecut la religia Ortodoxa pentru ca asa prevedea constitutia din acea perioada"

      CONSTITUTIA ACTUALA nu prevede obligativitatea de a fi ortodox. E o dovada de civilizatie sa nu judeci oamenii dupa religie. La cate mizerii face Biserica ortodoxa, mi-e cam rusine ca sunt ortodoxa. Isus nu a vorbit despre ortodoxism. 

      In primul rand si evreii si ortodocsii ar trebui sa judece drept nu dupa religie. Pentru sectrantii care sunt niste extremisti e usor sa spuna ca o catedrala e chip de lut sau un alt obiect, dar daca se uita in curtea lor... Astea le spun nu din punct de vedere religios ci drep, daca va folositi de 3 cuvinte citate dintr-o carte (citata de mari psihologi, filosofi, etc in nenumarate randuri si chiar de Einstein, a carui carti daca le deschideti faceti infart voi extremistilor cu 50 de citate intelese penibil) cu muuulte pagini ca sa judecati o intreaga omenire sau o parte din ea (depinde cum si pe unde o luati) e la fel cum vorbesc astia doi candidati despre ceva ce au auzit si au interpretat fara sa aibe vreo idee despre ce vorbesc. Personal as iesi in strada sa-mi spun parerea ca vreau sa se repete alegerile cu alti candidati in afara de astia 14 de au fost, dar decat sa fiu filmat si batjocorit, nu am decat sa am incredere in unul din ei. Si din punct de vedere religios: O secta darama bisericile noastre la propriu in schimb noi le sfintim pe ale lor abandonate si le folosim, nu ne intereseaza ca este lucrul facut de om cat timp duhul este acolo. Alta varsa sange in biserici ca stie ca nu avem voie sa facem slujba cand se varsa sange. Alta isi omoara sau abandoneaza oamenii care incearca sa plece de la ei, deci incalca drepturile omului fortandu-i sa stea. Altele sunt interzise in diverse state ale lumii pt extremism. Alta are conducator pe loctiitorul dumnezeului lor (la ce mai e nevoie de dumnezeu daca aveti loctiitor?) probabil nici de presedinte nu aveti nevoie ca il conduce altul din umbra.

      PRIETENE, UN EVENTUAL DUMNEZEU, PE CARE DIN PACATE NU AVEM MIJLOACE SA-L DEFINIM IN MODUL CLASIC, DAR CARE IN NICI UN CAZ NU POATE FI ASA CUM AIURITOR IL DEFINESC BIBLIA SI ORICARE ALTE RELIGII, TE-A FACUT APARENT CEA MAI PUTERNICA FIINTA DIN UNIVERSUL CUNOSCUT. CE AJUTOR MAI CERI SAU MAI ASTEPTI DE LA EL? FOLOSESTE-TI MINTEA SI EXPERIENTA PENTRU A REZOLVA SAU DEPASI PROBLEMELE , FII RECUNOSCATOR CA ESTI OM SI FII FERICIT DOAR CHIAR SI PENTRU ACEST PRIVILEGIU.

      In rest, am putea vota cu Iohanis doar pentru a contracara o prea multa putere pt PSD 

      SA STII CA ASTA E REGULA DE BAZA PENTRU ALEGERI. Voteaza-l pe Ponta ca e ortodox. Nu conteaza ca a omorat un om si ca si-ar vinde si mama pentru putere, important e ca e ortodox. Asa ca esti prost/proasta.

      Votantii lui Ponta din mediu rural, nu folosesc internetul. Ei folosesc autobuzul

      de aceea nu pot sa va raspund. Uitati-va in sufletul dumneavoastra si daca puteti spune ca sunteti orthodox atunci faceti-o.

      ...de ce stimabil "religia" doar ortodoxii platesc impozite la statul roman????!!...aici este vorba de CARACTER si credinta TRAITA nu ca Ponta la a 2a casatorie, Tariceanu la 3-4a si altii...biserica Ortodoxa spune: ce a unit Dzeu, omul sa nu desparta!!!!

      apreciez mai mult discuttile la obiect cu documentul in fata decat sloganurile d-lui iohanis ,ca vom face ,vom rasturna tara ,oricine poate sa spuna sloganuri,mai cu seama cel care nu e pregatit

      In primul rand ar trebui sa inveti a scrie !!!

      Probabil ai facut gimnaziul la seral... 

      Toti cei care cred in Iisus Cristos sunt crestini.Nu fac nici o deosebire intre a fi ortodox sau de alta credinta crestina.

      Sa fie clar, ponta nu crede in nimic, crede doar in minciunile lui. Un neispravit crescut in cultul bolsevicului iliescu si al puscariasului nastase, ce poate sa fie ?

    Voturile pe net nu au corelatie majora cu toata populatia internetului, ci mai ales cu acea parte a sa care acceseaza astfel de site-uri.

    1. ...dar, pina una-alta, voturile internetului nu au nici o corelatie cu populatia care nu foloseste internetul...

    Internetul este, acum, singura mass media unde gasesti si pro si contra. Cu conditia sa vrei sa citesti/afli, evident. Lectura atenta aduce multe clarificari. Eu am reusit sa pun pe ganduri 3 pensionari relatandu-le ce am aflat de pe net.

    1. Pro si contra cui? Nu e clar ca daca Iohanis castiga Ponta e primul ministru inca doi ani iar Iohanis o privighetoare ragusita la Cotroceni. Cei care vorbesc de schimbare se insala.

      "pro si contra" = in general, opinii diverse,.. nu neaparat ref la alegerile din coltul nostru de lume. De ex. la A3 sau la RomaniaTV nu incap opinii contra lui PONTA. Pe net gasesti. Corecta observatia, prim-ministrul va continua sa fie de la PSD (ramane de vazut daca va ramane Ponta) situatie in care este de preferat ca Presedintele sa fie din partea dreapta, nu tot de la PSD. Nu v-a ajuns carmuirea "insorita" a lui Iliescu?

    In zona rurala si in segmentul de populatie de peste 40 ani (rural) o importanta majora o are recomandarea (directa sau indirecta) facuta de preoti...iar biseria a declarat ca-l sprijina pe Ponta.

    1. Clerul Ortodox +Magari

    Daca tineretul Romaniei, caruia ii apartine viitorul, se va trezi din amortire si va merge la vot, victoria lui Iohannis este sigura; daca nu , tineretul nostrunu va avea decat o singura variant:sa-si caute de lucru prin strainataturi. 

    1. De ce?

      Iohannis are mintea inceata si este adevarat ca e mai mult un lucru decit o persoana.

      E vai de noi, in oricare varianta. 

      Din doua rele, pe care o preferi? 

      Care este alternativa la moarte?

      Preventia, asigurarea, rugaciunea seara de seara si votul dat cui trebuie/merita.

      Vrei sa spui ca este un lucru bine facut? 

      Barem lucrul nu te minte!

      Avem de ales intre un lucru bine facut si un roman prost facut.  

      Da, Iohannis, rugaciunea din clipa mortii.

      Ponta, moartea inevitabila.

      Votez! 

      Ponta e suspectat ca ucigas sau complice la crima: Iohannis e suspectat ca a vindut copii sa fie facuti bucati, pentru organe.

      Alege raul cel mai mic! 

      Te minte chiar din slogan.

      Intreaba-i pe sibieni cum si cit minte Iohannis, diferenta fata de Ponta este doar caracterul local al minciunii. 

      Tineretul s-a trezit deja - cred eu. Ce facem cu pensionarii" care pur si simplu nu vor (nu pot?) sa vada ce este in spatele telenovelelor de la A3 sau RomTV?

      Da asa este si sunt convins ca si alegatorii din diaspora au un cuvant de spus.

      Le acordati un pic de rabdare, de incredere si le spuneti: mosule/bunico, lumea se schimba , haideti si voi s-o schimbam in aceea a lucrului bine facut.

      Sa aveti o alegere buna. 

      ok, merita incercat. Eu nu am reusit dar sunt optimist.

      Cum poti spune ca Johannis a vandut copii pentru ai face bucati? Nici un American sau Canadian nu ar face asemenea crima, in timp ce ponta al vostru a "sinucis" procurorul Panait. Ponta m-a ucis a fost ultima vorba a tanarului Panait. Asta este CRIMINALUL pe care voi tot criminali il adorati si il vreti presedinte. Ponta la puscarie.Johannis PRESEDINTE.

    Multi timpiti mai sunt pe lumea asta.Cu Ponta sunteti cu unul mai multi.Ce o sa mai plingeti peste 5 ani daca-l votati pe Ponta.E dreptul vostru pe care nu vi-l contesta nimeni dar o sa regretati.Nu vedeti ba-i timpitilor cit este de infantil?

    1. Vedem "ba-i" !

      Tocmai ne aratasi inca unul, pe tine, "ba-i", dar tu votezi cu Iohannis, ceea ce inseamna ca nu conteaza cu cine votezi, timpitu-i tot timpit. 

    Aseara, Lavinia SANDRU l-a "provocat" pe candidatul IK cam asa : daca nu veniti la noi in platou pentru pt dezbaterea propusa de PV, nici noi nu vom veni la dezbaterea de la IPP, vom da o stire dar nu mai mult". Mai poate fi aceasta televiziune numita "de stiri"? Ce parere au "anonimii" care au postat pe aceasta lista de discutii? Ca sa fiu mai clar, SL a incalcat una sau doua din regulile de baza in jurnalism.

    1. Nu exista jurnalism la Antene. Prin urmare, functionarii postului de televiziune nu se pot abate de la normele jurnalismului, deoarece executa altceva.

      Iohannis este un scamator prin ceea ce a facut si face(si a se vedea cum I-a subtilizat partidul lui Antonescu.) Un proverb spune:cine se aseamana se aduna.Ori Iohannis s- a adunat cu P.D.L.-ul Sa amitesc ispravile guvernului Boc-Basescu.1.A furat pensile timp de 16 luni(la1000 ron in loc de14 ron s-a platit55.0 ron 2.A marit T.V.A-ul de la 19 la24% 3.A impozitat dobanzile cu16% 4.A impozitat tranzactiile laBursa cu16%

      C-am bati CAMPI d-le Mihai. Antonescu l-a promovat pe Iohanis. Si tot la initiativa lui sa facut fuziunea PDL -PNL Iar acum sa-l p[ui pe Iohanis ca a taiat pensiile .... ma faci sa cred ca iesti pe dinafara de tot.

      La nivel de < conversatie la o bere>, sunt de acord cu tine si imi place ideea. Suntem insa in perioada electorala si A3 este un "furnizor" care trebuie sa respecte anumite reguli care, sunt scrise nu doar vorbite. Daca s-ar declara televiziune tabloida cred ca nu ar mai fi atatea discutii. Numai ca A3 se declara televiziune de stiri. Gresesc cumva?

      La nivel de < conversatie la o bere>, sunt de acord cu tine si imi place ideea. Suntem insa in perioada electorala si A3 este un "furnizor" care trebuie sa respecte anumite reguli care, sunt scrise nu doar vorbite. Daca s-ar declara televiziune tabloida cred ca nu ar mai fi atatea discutii. Numai ca A3 se declara televiziune de stiri. Gresesc cumva?

      Nu exista "reguli de ocazie", in jurnalism.

      Faci jurnalism sau faci propaganda. 

      In ultimul caz, nu poti fi, concomitent si propagandist si jurnalist, esti doar propagandist. 

      Antenele sint oficine de propaganda prin televiziune.

      Folosirea televiziunii nu este definitorie pentru jurnalism, iar ceea ce fac Antenele nu poate fi confundat cu "jurnalismul militant", nu are nici o legatura cu "curajul". 

      cind boc a taiat salariile si a marit tva-ul , sincer, nici eu nu am fost de acord. acum peste ani imi dau seama ca nu a avut incotro la vremea respectiva. una din masurile corecte evocate la vremea respectiva era marirea gradului de colectare, care dupa ani de atunci a ramas si pe vremea lui ponta o utopie.

      asa ca trageti concluziile de riguoare.  

    A vota cu Iohanis inseamna ca accept ca Vasile Blaga sa devina primul ministru al Romaniei. Vasile Blaga a fost in guvernul lui Boc cand Presedintele Basescu anunta taierile si atacurile la adresa celor mai vulnerabili. Multi vorbesc de schimbare oare despre ce schimbare este vorba nu cumva sa ne intoarcem la ceea ce a fost in urma cu doi ani?

    1. A vota cu Ponta inseamna sa ne intoarcem cu 2015 ani, in perioada precrestina.

      Pensile au fost furate si nu micsorate cum o tine "langa "si P.S.D-ul .Este adevarat ca Ponta le-a inapoiat (tot in 16 luni) Daca acesti bani stateau 32 de luni la Banca la o dobanda de7-8%(cat era atunci dobanda,)cati bani apierdut un cuplu de pensionari cu pensia de 1000 ron fiecare? Bani care conteaza.

      Gogule draga trebuia sa fii atent la conferinta de presa avuta la Cluj. Cand a dat clar de inteles ca toata clasa politica trebuie CURATATA,deci retine CURATATA de corupti si neaveniti. Nu putea iti dai seama sa-l nominalizeze pe unul sau altul deoarece are nevoie si el de voturi. Ponta insa sa DESCALIFICAT de tot ,...si cu Diaconescu si cu Vadim si cu UDMR sicu...si cu Sa dezbracat complect de caracter... pe care defapt nici nu-l are.

      Vadim are multe defecte ,dar este un om cult .Spre deosebire de multi dintre voi stie pe dinafara poezia lui EMINESCU-DOINA

      Cult? Da, asa se pare. Numai ca degeaba e cult daca in pofida cunostintelor acumulate nu a reusit sa isi corecteze defectele. Faptul ca stie respectiva poezie nu l-a impiedicat sa fie oportunist

      Am avut zece ani presedinte de dreapta o ducem mai bine? Am fost in SUA si cand ma intrebau cum e in Romania raspundeam ca Presedintele are un frate care a fost filmat cand spunea ca la el au ajuns doar 250.000 de Euro. Trebuie sa stim ca intr-o tara ca SUA 250.000 euro chiar e o suma imensa pe care nu o poti muta dintr-un loc in altul cu punga. Asa ca urmeaza Victor Ponta.

      In instanta, judecatorul o intreaba pe parata:este adevarat ca ai injurat-o si lovit-o pe reclamanta?

      Da, domnule judecator dar va rog sa aveti in vedere ca ea a fost cea care a inceput; m-a facut culta iar eu atata I-am raspuns: culta esti tu cu mata. 

      Cult sau ocult? ganditi-va bine. 

      E super gluma. Thnx again

      Numai ca fratele presedintelui este la puscarie, in schimb foarte multi USD-isti nu sunt. Cred ca aici este problema.

    Din "harta termica" a ciclurilor de afaceri din Romania, harta realizata de BNR, reiese ca economia prefera guvernari de dreapta. Pensiile vin din economia functionala, nu din pomenile electorale. Pomenile elctorale de acum vor fi platite de noi toti, chiar din ianuarie 2015, indiferent de cine va fi la guvernare.

    1. Observ ca nimeni nu a avut nimic de comentat la harta BNR. Lipsa acestor comentarii spune multe. Mi-ar fi placut sa vad aici si opiniile unor antreprenori.

    Da il votez deoarece alianta ACL este mai viabila pentru Romania.Eu cred in Klaus Iohannis si Catalin Predoiu.Sa dam schimbarea si sa facem Romania o tara prospera si mai ales aderarea Romaniei la Schengen cu Klaus Iohannis presedinte

    Dl Iohannis ne sfideaza prin superficialitate si lipsa de pregatire. E jenant pentru un profesor sa se prezinte asa in fata electoratului. Asa se prezenta si la catedra?

    1. Suntem prea pretentiosi E totusi un profesor de liceu Nu stiu ca un elev pregatit de Iohannis sa fi ajuns printre laureatii olimpiadei de fizica , faza pe tara.Si dupa cum stiti a fugit demult de la catedra.

      Cu ce pregatire te-a impresionat Ponta?!?

      Ala-i profesor, dar Ponta ce e? Stie ceva?

      Nu se stie nici macar daca si-a dat Bac-ul!?! 

      Superficialitate? Argumentati va rog. Lipsa de pregatire? Argumentati va rog. Pe de alta parte, dl PV a demonstrat ca este bine pregatit la spus minciuni si la abureli.

      Cum cu ce? este specialistul copy-paste! 

    Ca sa raman in aceeasi linie a argumentatiei din comentariile celor care il ataca pe "neamt", va intreb pe voi, romani mandri:: Cum naiba sa votati cu Mr. Pirt?

    1. Subscriu

    si va spun de ce. Intr-un letopiset vestit scrie ca 1miliard de metri cubi sunt echivalenti cu cu 35,314 miliarde picioare cubate in Romania si 34,779 in Kazahstan. Va rog frumos o clarificare.Va multumesc.

    1. astazi cand m-am gandit sa vad care este scorul am fost placut impresionat sa observ ca si eu mi-am spus parerea. "Mulţumim pentru votul dumneavoastră.

      ( De la acest IP s-a votat pe data de 08.11.2014. )". Well done, liebe Freunde :-),merci beaucoup 

      liebe Freunde, esti hot? votezi de mai multe ori?. 

      de aceea nu are cum sa-mi treaca prin minte acest lucru. Spre deosebire de tine. De asemenea ziarul Bursa te atentioneaza ca ai votat de pe respectivul calculator, ceea ce este foarte bine. Propun sa se instaleze camere video la sectiile de votare si sa se treaca ora la care a votat fiecare persoana intr-o coloana suplimentara in tabelul in care isi pun semnatura alegatorii. Astfel se va putea foarte usor depista ca o persoana sa nu voteze o data in tara de exemplu si a doua oara in strainatate. Esti de acord cu mine domnule Cinstea Intruchipata?

    Bursa! este gresit pus Sa aflam cine va fi presedintele Romaniei!; daca ferasca Sfantul, va fi invers decat ne arata "pronosticul" ce o sa intelegem/zicem? Bursa ne-a pacalit? 

    Puteati pune, de exemplu: Pe cine si-ar dori cititorii Bursa ca presedinte al Romaniei! este alta mancare de peste.

    Cine, cum poate verifica daca ceea ce ne apare in fata este real? 

    Bursa, afisati-ne si cate voturi au fost exprimate, nu-i totuna sa aflu ca raportul este de 15/85% din 30 de voturi exprimate sau din 30.000 voturi exprimate. 

    Sper ca sunteti de accord, nu?. 

    Multumesc si sa fie asa cum ne afisati. 

    MAE nu deschide sectii de votare noi in strainatate cu toate ca legal este ok si i s-a solicitat asta in mod public. Considerati ca grupul PSD & Co, raspunzator pt situatia scandaloasa (ilegala?) a voturilor din strainatate, va avea interes sa manifeste o atitudine echilibrata fatza de mediul de afaceri?

    Un sondaj obiectiv ar trebui sa prezinte si numarul votantilor la acest sondaj si mai ales cati vizitatori unici au fost pe site-ul Bursa de la inceputul sondajului.

    Acest site eu nu-l accesez decat rar sau foarte rar deoarece nu este cel mai bun in domeniu. 

    In plus nu toate articolele sunt obiective, asa cum si acest sondaj pe internet doreste sa induca in eroare publicul cititor, putin de altfel fata de alte site-uri.

    Sunt ortodox si imi doresc un ortodox care sa nu minta natiunea cu falsuri privind detinerea de imobile si care fata de armata tarii nu are respect. Stiu acestea ca sunt din Sibiu si cunosc bine pe unul din candidati. Asa ca di8n doua reke aleg unul mai putin rau..  

    1. Traian, te rog sa itzi intrebi parintii cum se traia inante de 1989. Si dupa asta mai vorbim. Acest sit nu e cel mai bun in care domeniu? Si daca esti ortodox aevarat, ce parere ai despre afacerile BOR si despre amestecul in politica?

      Corect vezi postarea de la 15.

      Vezi ca-l superi pe Bestea! si el se da ortodox, simplu BOU caruia n-are cum sa-i treaca prin minte... (afirmatia ii apartine) si care votand de mai multe ori (de, era un cantec ...da bou-i bou, n-ai ce sa-i faci....) ne spune ca ziarul Bursa te atentioneaza ca ai votat de pe respectivul calculator, ceea ce este foarte bine.... " numai ca si eu am votat dar pe mine ziarul nu ma mai atentioneaza ca as fi votat , asa ca "pupatul pe Make" este f vizibil.

      BOYS, BOYS...... 

      " si el se da ortodox, simplu BOU caruia n-are cum sa-i treaca prin minte.."E adevarat ca nu e bine sa te uiti in ochii unui BOU care trage la jug".Pe de alta parte cine fura azi un OU maine va fura un BOU. Ce noroc au domnii candidati datorita faptului ca nu mi-am dorit sa le fac concurenta. Cu sloganul meu DACA ESTI UN BOU VOTEAZA-MA SI NE VOM CERE OUALE INAPOI atasat programului de tara ZAPADA INOCENTEI NOASTRE puteam deja sa incep programul de reindustrializare in biroul din Dealul Cotrocenilor, IEPURASUL MEU SCUMP. I pup You :-)

      Postari false!

      Am incercat sa votez a doua oara.

      Nu se poate! 

    Prolog:

    Daca tinerii voteaza, 

    Sigur Ponta esueaza!. 

    Epilog:sau PO(A)NTA 

    Tineretul a votat

    Si Ponta a esuat! 

    In prezentarea cartii sale DE CE ESTE ROMANIA ALTFEL? , Lucian Boia ne aduce aminte de exclamatia lui Titu Maiorescu la 1886 "In laturi"; nici distinsul Boia, nici Maiorescu sau altcineva de atunci incoace nu ne-a lamurit bine daca era vorba despre un indemn scarba spre troaca porcilor sau de "dati-va la o parte miseilor". 

    Pe oricare am lua-o de buna, indemnul se potriveste foarte bine si acum, asa ca: In laturi! lasati sa vina altii. 

    Sau o alta, a lui Jebeleanu:

    In laturi, spini, venin, in laturi!... 

    Ma bucur ca cei din rural nu folosec internetul... asa cun se foloseste in urban. Ma bucur ca ei voteaza cu sufletul de romana....nu sunt manipulati ca cei de la oras. S-a vazut in wekend-ul acesta. Vai de noi. Va e frica? De ce va e fica? De trecut sau de viitor! Ma uit la ei si inreb. Eu prefer cu un trecut prin care am trecut decat un viitor nesigur...mai departe alege tu, romane.

    1. pe cei ai alege draga Roman din Romania?Dar intre Mobius si Basescu.Sau intre Roiss si Basescu.Si nu in cele din urma intre Treichl si Basescu. Doar bazandu-va pe ce ati spus adica

      " un trecut prin care am trecut decat un viitor nesigur...mai departe alege tu, romane"... 

      Doamna, suntetii intr-o profunda eroare. Ne-utilizarea internetului inseamna inapoiere plus vulnerabilitate in fata televiziunilor manipulatoare. Preferati trecutul... pot deduce ca v-a fost bine inainte de 1989 ceea ce spune suficient.

      de aceea e bine sa stim ce au facut unii si altii.Raspunsul dvs. este extraordinar si o sa va spun de ce :-)Va urez o zi buna si multi pupici :-)

      De ce 1989 si nu 2004 dl Pishku? 89 este istorie....alba, neagra, cum vrei. Pentru generatia tanara sa vb despre 89,poate la istoria de gimnaziu. Prefer trecutul pana in 2004... nu 1998 ca sa intelegi la ce m-am referit. Comentarii sunt multe, chiat foarte multe.

      De acord.

      Bildung is Freiheit. Probabil ca sloganul trecut pe frontispiciul Sturm und Drang-ului nu va spune nimic....

      Sa va explic eu: Cu cat te informezi din mai multe surse cu atat ai sanse mai mici sa fi manipulat. Iar Internetul este una din surse...Hopa! Dar vad ca folositi internetul ca sa aberati pe aici.... Inseamna ca sunteti manipulat? 

    IESE IOHANNIS! 

    Cum se face ca partidele de dreapta nu au prea miscat in Moldova? Singurele manifestari mai acatarii a fost la Iasi. Suceava nu mai este PDL-ista? Piatra Neamt? Focsani? Bacau? Unde sunt PNL, PDL, Forta civica, Noua Republica?

    Ramane de vazut daca votul acestor cetateni conteaza mai mult decat cel al turistilor electorali,care se plimba nestingheriti de acesti cetateni lucizi.

    1. Ai dreptate dar te rog sa adaugi la "turisti" si "prostimea", adik pe aceia care voteaza in favoarea lui Ponta pentru ca nu ii duce mintea sa gandeasca singuri

      Dumneata ce faci ca sa-i destepti?

      Nimic deosebit : vorbesc (explic) si scriu

    Catre,

    GUVERNUL ROMANIEI 

    In atentia Domnului Prim Ministru Victor-Viorel Ponta  

    Spre stiinta  

    DEPARTAMENTULUI PENTRU ENERGIE 

    In atentia domnului Ministru Razvan–Eugen Nicolescu 

    Subsemnatul /a .............................. ........, domiciliat/a in .............................. ..........................., CNP .............................. , prin prezenta formulez urmatoarea: 

    PLANGERE  

    solicitandu-va declansarea unui control prin intermediul CORPULUI DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU, la SC HIDROELECTRICA SA si tragerea la raspundere disciplinara a reprezentantilor Statului Roman in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor SC HIDROELECTRICA SA si in cadrul celorlalte organe de conducere ale societatii : 

    - privind modul in care au ales sa gestioneze fondurile societatii in perioada insolventei, neincluzand in evidentele contabile creantele datorate in prezent celor peste 400 de persoane disponibilizate in lunile iunie - iulie 2013, inseland Statul Roman cu privire la situatia financiara a societatii pentru 2014.  

    - privind refuzul nejustificat de a achita salalariile compensatorii pentru cei peste 400 de disponibilizati in lunile iunie-iulie 2013, desi judecatorul sindicat a decis plata acestor salarii prin sentintele pronuntate in dosarele nr. 9125/3/2014, 9007/3/2014 si 9337/3/2014 aflate pe rolul TRIBUNALULUI BUCURESTI, cauzand prejudicii societatii prin majorarea valorii creantelor ca urmare a aplicarii dobanzilor si inflatiei. 

    Mentionez ca mai mult de 90% din persoanele disponibilizate nu mai au in prezent dosare pe rol privind nulitatea deciziei de concediere, incadrandu-se astfel in conditia impusa de judecatorul sindic pentru plata salariilor compensatorii. 

     

    Prin hotararea TRIBUNALULUI BUCURESTI – SECTIA A VII A CIVILA, pronuntata in dosarul 22456/3/2012, s-a admis cererea debitoarei SC HIDROELECTRICA SA de declansare a procedurii de insolventa. Initial, in luna iunie 2013, Tribunalul Bucuresti a decis iesirea societatii din insolventa, insa prin decizia din 25.02.2014 luata de CURTEA DE APEL BUCURESTI in dosarul nr. 22456/3/2012, s-a dispus casarea in totalitate a hotararii, societatea ramanand astfel din insolventa. 

    In anul 2013, la nivelul societatii, au avut loc 3 valuri de concedieri colective, invocandu-se necesitatea scaderii costurilor societatii. 

    Subsemnatul am fost salariat al SC HIDROELECTRICA SA, concediat prin decizia administratorului judiciar BORZA REMUS. 

    Cu toate ca in contractul colectiv de munca de la nivelul societatii, se prevede imperativ obligatia angajatorului de a achita salariatilor disponibilizati, salarii compensatorii, administratorul judiciar a refuzat sa dea curs acestei obligatii contractuale imperative. 

    Astfel, art. 4.110 din CCM impune la desfacerea contractului individual de munca, obligatia unitatii de a plati salariatului un ajutor de concediere în raport cu vechimea în “Hidroelectrica” SA . Este evident ca fata de dispozitiile Contractului Colectiv de Munca si tinand cont de art. 41 al. 5 din Constitutia Romaniei care garanteaza forta obligatorie a conventiilor colective (Dreptul la negocieri colective in materie de munca si caracterul obligatoriu al conventiilor colective sunt garantate.”), fostul angajator, avea obligatia de a achita drepturile salariale compensatorii cuvenite persoanelor concediate. 

    Desi judecatorul sindic a dispus plata salariilor compensatorii la data de 1 octombrie 2014 pronuntand 3 hotarari prin care este recunoscut dreptul, SC HIDROELECTRICA SA refuza in continuare sa plateasca. 

    Aceasta atitudine a administratorului judiciar, a fost acceptata de catre reprezentantii Statului Roman in cadrul organelor de conducere ale societatii, acestia neavand nimic de obiectat fata de abuzul asupra fostilor salariati. O asemenea situatie este ilegala, in conditiile in care dreptul este recunoscut si de judecatorul sindic. 

    Evident Statul Roman prin reprezentantii sai, nu poate gira un asemenea comportament contrat legii si dispozitiilor instantei de judecata. 

    Trebuie mentionat faptul ca, in conformitate cu legea insolventei, creantele salariale se platesc cu prioritate. Cu toate acestea, administratorul judiciar alege sa plateasca alti creditori, ignorand cu buna stiinta prevederile legii care il oblige sa achite mai intai drepturile celor concediati. 

    Situatia este cu atat mai abuziva cu cat orice intarziere a platii acestor drepturi va genera pe viitor sume importante din reactualizarea cu indicele de inflatie si dobanzi. 

    Se produce astfel in patrimoniul HIDROELECTRICA – ce gestioneaza bani publici – un imens prejudiciu, desi aceasta se afla déjà in insolventa. Plata sumelor provenite din inflatie si din dobanzi, va determina o scadere a profitului societatii si astfel va afecta direct dreptul Statului Roman asupra dividendelor. 

    Va solicit sa dispuneti o ancheta asupra modului de gestiune a fondurilor societatii, cu atat mai mult cu cat in evidentele financiare ale acesteia nu este evidentiata, pentru anul 2014, creanta certa lichida si exigibila aferenta salariilor compensatorii, astfel incat Statul Roman este inselat prin prezentarea unei situatii financiare false. Prin aceasta administratorul judiciar urmareste sa isi creasca onorariul de succes care este aferent profitului inregistrat in contabilitate, in conditiile in care nu mentioneaza si aceasta valoare a creantelor datorate salariatilor, creanta care este scadenta in prezent.  

    Semnatura,

    1. Dl. Borza a ajuns la H cu ok de la guvernul Ponta si tu ceri dreptate de la corpul de control al lui Ponta, corp de control acuzat de atitudine de politie politica? Plus ca este f posibil ca dl. Borza sa aiba ca sarcina nedeclarata pregatirea H pentru vanzare!

      Poate ne ajuta Dumnezeu. Nu cel al Preafericitului, care si-a pus Soborul in slujba lui Ponta! SACRILEGIU!?!?! Ce mizerabili jurnalistii de la RTV si ANTENA 3, in slujba lui PONTA: mai abitir decat basistii, ca pe vremea lui nea NICU. Sa le fie rusine.

    83% din max. 10 % din alegatori,

    nu cred ca este real desi mi-as dori

    De ce ne pacaliti cu : Sa aflam cine va fi presedintele Romaniei! 

    Am deschis dar n-am aflat, mai tare m-am incurcat.... 

    1. Te cunosc, tu esti ala care si-a dus masina la service, cind s-a terminat benzina din rezervor.

      Esti dus cu pluta, dar si tu ai dreptul la vot. 

    Prolog: 

    Daca tinerii voteaza, 

    Sigur Ponta esueaza!. 

    Epilog:sau PO(A)NTA 

    Tineretul a votat

    Si Ponta a esuat!  

    Nu-mi place nici unul Nu am incredere in niciunul Si ma deranjeaza ca polemica este ca la mahala. Se arunca afirmatii, dar nu se justifica afirmatiile Este valabil ptr ambele parti. Asta dovedeste ca alegatorii sunt dispetuiti "" nu trebuuie sa stei preamulte cu explicatii logice " Trebuie sa urle afirmatia a celui care ii convine.

    Clar este ca nu-mi convine ca cei din strainatate sa decida viitorul presedinte cum a fost la a2 lea mandat a lui Basescu. 

    Atunci nu s-a facut o analiza logica de modul cum a fost posibil sa voteze la Paris atat de multi la o medie (daca mi-a aduc aminte bine ,ce scria presa, la 30 sec/un vot. cine este interesat de aceasta campaniue cu voturile diasporei E clar ca cineva este interesat. Sau poate ca sa ne dezbine in continuare.  

    1. Spuneti-ne si noua de ce nu va convine ca romanii din strainatate sa incline balanta in favoarea unuia dintre candidati? De exemplu mie nu imi convine ca in Romania balanta este inclinata de persoane cumparate cu un kil de ulei. Cat priveste votul de la Paris ... cred nu a fost nici o frauda, ca "frauda" de la Paris este o falsa problema, o abureala.

      Este o afirmatie gresita. Nu romanii din strainatate au inclinat balanta pentru ca NU DOAR EI au votat cu basescu (dealtfel sunt convins ca nici macar nu au votat cu basescu) ci noi, TOTI romanii am determinat acel rezultat, prin voturile noastre si prin prezenta sau absenta noastra la vot. Astfel de afirmatii acuzatoare si dezbinatoare nu sunt fondate. La fel de bine se poate spune ca votantii din judetul X sau Y, unde basescu a avut majoritatea, au decis presedintele. Astfel de afirmatii, cum ca diaspora, sau ardelenii, sau moldovenii etc. au decis presedintele sunt contraproductive si deplasate. NOI toti, prin atitudinea noastra, am decis si vom decide presedintii. Rezultatul este consecinta actiunilor noastre insumate si nu doar a unui alegator sau a unui grup de alegatori! Nimeni nu este mai vinovat sau mai breaz decat altul pentru ca a votat intr-un fel sau altul sau pentru ca nu a votat atat timp cat votul este rezultatul perceptiilor, analizelor si deciziilor respectivului si nu reprezinta o actiune determinata sau impusa de o terta parte. Punct. Iar daca dorim rezultate mai bune la alegeri, avem nevoie de perceptii/intelegeri si analize mai bune care nu pot proveni decat dintr-o educatie mai buna capabila sa dezvolte gandirea logica, analitica si sa stimuleze cunoasterea. O maimuta va pune stampila in dreptunghiul care ii va stimula mai mult simturile (in principal cel vizual). Einstein va pune stampila dupa o analiza a candidatilor si a impactului fiecaruia asupra evolutiei viitoare a societatii. Intre aceste extreme suntem noi, votantii.

    Romani, lasati Po(a)nta,

    Votati sasul, votati "as"-ul! 

    Io hann is klose! 

    Vreti sa va traduc? 

    1. In urma prestatiei de la Realitatea ,Iohannis ,nici la catedra n-ar mai trebui primit.

    nu mi-am putut inchipui ca iohannis este atat de slab politic si intellectual.

    este cu mult sub clasa medie. 

    ar fi cazul sa se dea batut. 

    daca mai adaugam si matrapazlacurile facute este o rusine de neamt 

    nm 

    Am premiul Academiei Romane pentru informatica si folosesc internetul de cand abia aparuse posibilitatea accesului in Romania (1997-98) si totusi il voi vota pe Ponta. Se cheama ca sunt prost educat si incult?

    1. Poti folosi internetul si totusi sa faci parte din cireada, asa cum poti sa fi citit o biblioteca fara sa fii prin asta intelectual

    le este frica celor din biserica sa nu iasa iohannis presedinte ca poate le ia impozit pe profit 16%.

    Johannnis este sustinut in principal de intelectualii autentici (nu de cei cu diplome la university obscure) si de patura medie (care este inca subtire la noi) iar Ponta este sustinut de cei fara prea multa carte si deci usor de pacalit din vorbe (prostit). In plus, alianta cu PDL a fost un act pagubos pentru PNL (in opinia mea) si i-a impins pe cei nehotarati catre PSD (mai detestat decat PSD-ul in tara asta este numai PDL-ul). Greseala strategica majora si o mare deceptie pentru mine. Cel mai probabil va castiga Ponta (din nefericire), insa ma consolez cu faptul ca va fi un presedinte ceva mai cinstit si correct decat basescu. Crin Antonescu ar fi avut mai multe sanse decat Johannis si probabil ca ar fi castigat cursa. Referitor la rezultatele sondajului Bursa, acestea sunt irelevante intrucat este un ziar (site) citit in general de cei cu studii superioare si cu o dezvoltare intelectuala peste medie care nu pot fi prostiti usor si care in plus nu inghit marlaniile si loviturile sub centura, detestand in acelasi timp hotia si minciuna. Ei voteaza "caracterul" omului si nu "vorbele" goale, fara acoperire in fapte. Ne este greu sa avem presedinti de calitate pentru ca nu exista multi intelectuali autentici si in general oameni de calitate in tara care sa-i voteze. Multi au plecat iar acum predomina baronii si gastile lor, falsii intelectuali, oportunistii, pacalicii si multa masa populara usor de influentat/manevrat prin vorbe. peste care se adauga aversiunea populara fata de basescu, videanu, udrea, blaga etc. PNL-ul a gresit de 2 ori - cand l-a inlocuit pe Crin A. si cand a fraternizat cu PDL-istii si cel mai probabil v-a plati pentru asta, din pacate pentru noi toti. Nu a castigat Ponta ci a pierdut PNL-ul ceea ce avea la indemana deja. Traim intr-o tara macinata prea mult de interese personale marunte si prea putin preocupata de interesele collective majore si sfarsim prin a pierde toti, inclusiv cei care in prima faza par a fi castigatori de pe urma satisfacerii intereselor personale in dauna celor generale. O natiune puternica se cladeste pe o educatie de calitate. Fara educatie nu exista natiune ci doar mase

    Oricine este mult mai bun decat cei care au inventat coruptia in Romania dupa 1990: PSD=PDSR=FSN=PCR care fura voturile romanilor inca din martie 1945 cu sprijinul tancurilor rusesti.

    Somnul poporului rus naste monstri ca Putin...Po... 

    1. Pardon, somnul romanilor naste monstrii. 

    indiferent cine va castiga nu trebuie sa subordoneze justitia,din pacate ponta in acest sens a avut un comportament duplicitar,are multi certati cu legea .

    Make, uita-te la sondaj; ori este o facatura de-a voastra, ori romanii votanti sunt niste BOI vorba lui Bestea.

    Iti dai o parere? 

    1. Pe site-ul asta sunt foarte putini boi, doar 17%.

      dragul meu Vanat,

      te rog fa-mi o descriere a boului. Insa nu incepe ca este bruta care ia pastilute, ca imi creste tensiunea. Te pup :-) 

      O descriere mai buna decat aceea pe care as face-o eu (si care in fond ar fi doar o descriere simpla), o poate face votantul de la postarea 37 (descrierea lui este cu siguranta una importanta, scrisa cu majuscule, nu ordinara precum a mea). Respectivul a incurcat amplasarea boilor, intrucat diferenta dintre procente este mult prea mare ca sa aiba dreptate, asa incat m-am simtit oblig sa intervin cu o corectie dat fiind faptul ca sunt unul dintre cei 82% catalogati drept boi de respectivul. Cand parerile sunt impartite, legal si principial majoritatea are dreptate si implicit cei care s-au inselat (adica"boii" cum ar spune votantul 37 ) sunt ceilalti, minoritarii iar in cazul de fata diferenta este mult prea mare pentru a exista dubii in aceasta privinta. Eu doar l-am corectat pe respectivul care poate nu si-a dat seama ca 82 este un nr. mai mare decat 18. In rest toate bune si va doresc o zi placuta. Cu stima, V.

    Nu l-as vota pe nici unul.

    1. Confruntarile dintre candidatii la presedintie au fost penibile.Obsesile moderatorilor de la televiziuni care probabil au rolul de a prosti oamenii I-au fost aruncate lui Ponta,aproape fara nici-o legatura cu atributiile presedintelui Doream sa aud si obsesile moderatorilor Antena3 si Romania T.V aruncate lui I ohannis.Am promis ca daca se va duce si numai la Antena3 voi vota cu el .De ce nu votez cu Iohannis:1.Este fricos 2.Este nesigur 3.Are reactii intarziate

      Nu este fricos, nu se duce la Antena 3 si Romania Tv pentru ca nu vrea sa se coboare la nivelul televiziunilor respective

      Nu este nesigur, totusi conduce primaria Sibiului de 12 ani, iar Sibiul arata nemaipomenit

      Nu are reactii intarziate, are reactii asa cum au ardelenii. daca mergi in vizita in ardeal vei veadea ca oamenii intai gandesc foarte bine si apoi reactioneaza. 

    -un actual prim-ministru: hot, mincinos, fara coloana vertebrala, cu tendinte dictatoriale(vezi cei 70.000 participanti la lansare, vezi dorinta de a avea un procent cat mai mare-alianta cu Vadim, DD, Melescanu)

    -un primar care se simte injosit ca este in campanie cu primul. Nu pot sa uit cu ce greutate i-a spus in fata ca minte si ca fura. 

    este trist ca cei din rural (adica taranii) ne hotarasc conducatorii; sunt suparat pe cei care vor sta acasa si nu vor iesi la vot

    Udrea spune ca avem un scor de 50la50. Macovei spune Klaus. Dar Basescu ,inca se spovedeste,doar* ca* e lasat de sec....Udrea e dezamagita si in love*le*,juma de avere din partaj in pericol de confiscare extinsa.Klaus se pare ca este mai ortodox..la cap.Ponta ar avea nevoie de un concediu bine meritat de exorcizare*manastiri* ..,averea fantomei Base nu-i da pace!!!Pacat de el asa de tanar si deja are probleme cu la famiglia PSD. Cred in prelungiri ca la fotbal,cu Base la mijlocul terenului si vreo 11 metri.....Asa ca aleg ...UN CRESTIN in poarta ROMANIEI!!Asa sa ne ajute*protejeze* DD....zeu,de farisei!!!

    Oameni buni, acest copil de trupa al tov Iliescu, va fura si voturile romanilor care nu-l accepta , le va arunca la cos, asa cum minte,ironizeaza, fabuleaza, sfideaza romanii,prioritar pe cei care nu-l sustin

    ROMANI DE BUNA CREDINTA, VENITI LA VOT!

    VOTATI NORMALITATEA! VOTATI IOHANNIS!!! 

    ROMANI,fiecare avem vecini, frati/surori, colegi de serviciu si rude pe care-iputem suna "pe ultima suta" si sa-i rugam /avertizam ca-i putem taxa pe cei care incearca sa tina Romania tot in ghearele si conturile lor. 

    Ne cred boi

    Si-n turul doi? 

    1. (mesaj trimis de Virgil Bestea, in data de 20.07.2012, ora 17:16)

       

      Pornita pe Cale departe de noi,/ 

      Cu ganduri frumoase despre impliniri din Lactee./ 

      Dar timpul o cerne, in ganduri si rugi, 

      E greu pentru ea la noi pe Alee.... 

      Ne-ar spune atatea , in luna si in stele / 

      Ne-ar fi de folos la piata de visuri/ 

      Si timpul in loc parca vrea sa o asculte/ 

      E bine la noi pe aici printre rebuturi. 

      Caci a fi ca o stea e o veche zicala, 

      De mult ingropata de vajnicii lupi, 

      O vedem palpaind citindu-le fala, 

      Acestor urmasi ai Daciei mici. 

      MAXIMUS

      Un albanez in fruntea tarii, cu ascendenti pagani si trasaturi mongoloide,veniti acum nu mult timp in ROMANIA 

      sau

      UN GERMAN,CRESTIN, ai carui inaintasi, crestinati de 2000 de ani, au trecut prin nedreptatile istorice, alaturi de poporul nostru mai bine de 800 ani?!?!?!... 

      MAXIMUS n-ar fi fost mai de folos sa te fi trezit cu indemnul MINIMUS acum ceva vreme? nu pe ultima suta. 

    Daciana, dragostea mea; n-a fost sa fie. 

    La ora 13,00 postul RomaniaTV ne spune ca PSD filmeaza un numar de .....sectii de votare din diaspora , datorita tentativei massive de frauda.

    Nu ne spune cine fraudeaza, ce sa intelegem? stiga hotul, uite hotii?. 

    1. el nu stie decat sa-si are ogorul pana la capat si apoi o ia de la inceput. Ti-am spus DACA ESTI BOU VOTEAZA-MA si NE VOM LUA OUALE INAPOI. Cine ar sta 9 ore la coada pentru a pune stampila pe un buletin de vot decat un BOU. Si dumnealor de la teleziune striga frauda. Poate vor sa spuna ofranda :-) SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN. Cineva ma intrebat cand se sarbatoreste la noi craciunul, iar eu i-am spus probabil ca duminica...

    Se pare ca si Daciana e fosta viitoare prima doamna. Ghinion de nesansa.

    In concluzie BURSA ne-a spus de vineri cine e presedintele Romaniiei. A gresit doar procentul...

    1. Eroare, nu Bursa ci votantii, adica tu, eu si ceilalti.

      Cat despre Bursa, mai ales despre Make, un singur cuvant: VARZA! Imi aduc aminte despre o remarca mai veche: Un pas inapoi bosorogilor! Fara nicio suparare domnule Make, silogismele iti joaca feste, ar fi de recomandat ca, eventual, sa pui de un "sfat al batranilor" si daca, tot eventual, ti se va mai cere parerea sa ti-o spui, in rest ce sa mai zic, ai facut ziarul de rusine (de [...]) cu parerile/pretentiile de Mafalda in caracterizarea prezidentiabililor.

      Pacat, insa reciclarea se poate face indifferent de varsta. 

      acum nu te supara si matale ca nu ajungi la inaltimea genunchiului domnului Florian. Ce nu ti-a convenit la ce a spus Maestrul?Citind in urma cu ceva timp cartea aparuta in anul 1906 despre regele Carol I imi dau seama ce greutate si mai ales responsabilitate pe umerii domnului Johannis. Nu am vazut de mult atata bucurie si mai ales incapatanare a concetatenilor tai de a sta la vot si in ciuda ploii asemenea boilor neimpotmolindu-se in noroiul politicii de complezenta au dat un vot pentru DEMNITATE.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb