Sorin Roşca Stănescu a fost exclus din PNL

F. A.
Politică / 11 noiembrie 2013

Senatorul Sorin Roşca Stănescu a fost exclus din PNL, urmând ca decizia să fie validată în Delegaţia Permanentă a PNL, a anunţat preşedintele PNL Crin Antonescu.

"A fost dezbătută şi supusă votului solicitarea mea de excludere a senatorului Sorin Roşca Stănescu şi BPN, prin vot secret, a adoptat această propunere. Ea va fi înaintată Delegaţiei Permanente, parlamentarii partidului sunt excluşi în ultima fază de Delegaţia Permanentă, dar numai la propunerea BPN", a declarat Antonescu, citat de Mediafax.

El a precizat că Delegaţia Permanentă va fi convocată "cât de curând".

Liderul PNL a confirmat faptul că o parte din conducerea partidului a fost împotriva excluderii, pledând pentru o sancţiune blândă.

"Am rămas convins de argumentele mele, dar bineînţeles că au fost colegi care au considerat că nu s-ar impune o decizie precum cea pe care am propus-o. Oamenii... miloşi", a susţinut Antonescu.

El a reiterat faptul că falsul este inacceptabil pentru PNL.

Liderul PNL a afirmat că senatorul Sorin Roşca Stănescu ar putea să se alăture grupului PSD, după ce a fost întrebat dacă îl vede pe acesta alături de PC.

Împotriva excluderii au fost înregistrate cinci voturi.

Crin Antonescu, a declarat, vineri, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roşca Stănescu în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid.

Sorin Roşca Stănescu a avut, miercuri, o declaraţie politică în care acuza faptul că în conturile de campanie ale Alianţei DA ar fi intrat aproximativ 7 milioane de dolari americani, care nu au fost declaraţi în anul următor în Monitorul Oficial conform prevederilor legale.

Oficiul Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor (ONPCSB) s-a autosesizat şi a început o investigaţie în urma afirmaţiilor senatorului PNL Sorin Roşca Stănescu potrivit cărora Alianţa DA ar fi beneficiat în 2004 de finanţări ilegale.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Sorin Roşca Stănescu este "un mincinos prost", el afirmând că parlamentarul a lansat un document fals.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb