Soţul lui Clotilde Armand a fost exclus din USR

Ziarul BURSA #Politică / 19 decembrie 2016

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzaţiilor conform cărora "echipa de comunicare/campanie" a USR ar fi asociat imaginea formaţiunii cu activiştii LGBT şi cu Soros.

Decizia de excludere a lui Moroianu a fost luată în cadrul unei şedinţe a conducerii partidului condus de Nicuşor Dan, care a avut loc vineri noaptea.

"Este o decizie tristă. L-am invitat să dea explicaţii, dar nu a venit. Sunt foarte multe lucruri neadevărate pe care le-a spus (Moroianu - n.r.), lucruri care ne prejudiciază imaginea foarte tare, cum ar fi faptul că am fi asociaţi cu Soros, că nu am fi fost transparenţi cu banii în campanie sau că ar fi fost servicii fictive plătite în campanie", a declarat Nicuşor Dan despre excluderea lui Moroianu, potrivit news.ro.

Sancţiunea împotriva soţului lui Clotilde Armand vine după ce acesta a acuzat, într-o postare de miercuri pe contul personal de Facebook, abuzurile şi greşelile comise "din partea «echipei de comunicare/campanie» coordonate de Matei Păun", care, în opinia sa, au dus la un rezultat mai slab al USR în Bucureşti la alegerile parlamentare decât la cele locale.

Soţul lui Clotilde Armand l-a criticat pe Matei Păun, despre care a spus că "este un personaj controversat", că a refuzat "să-şi depună fişa de simpatizant USR" şi că nu a dorit să dezvăluie numele celor din echipa de comunicare.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, i-a răspuns, în aceeaşi zi şi tot pe Facebook, soţului lui Clotilde Armand, spunând că acesta face afirmaţii mincinoase, de care este "mâhnit şi uluit".

Clotilde Armand a reacţionat atunci, într-o înregistrare pe Facebook, afirmând că echipa de campanie a fost nevoită să ia decizii rapide, nu neapărat într-un mod extrem de democratic, dar că USR trebuie să rămână unit şi să uite de orgolii şi de probleme.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb