Speedwell a obţinut autorizaţia de construire pentru The Ivy

A.B
Comunicate de presă #Construcţii / 16 septembrie 2020

Speedwell a obţinut autorizaţia de construire pentru The Ivy

Speedwell a obţinut autorizaţia de construire pentru The Ivy, ansamblul rezidenţial localizat în Băneasa, Bucureşti. De la lansarea vânzărilor, în luna februarie a acestui an, 45% din stocul disponibil a fost vândut, potrivit unui comunicat de presă.

The Ivy oferă un total de 800 de unităţi, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 şi 4 camere, amplasate în 10 clădiri cu un regim de înălţime de P + 6, construite pe un teren de 5 hectare.

Localizat în nordul Bucureştiului, pe Strada Jandarmeriei, în apropierea pădurii Băneasa, proiectul beneficiază de o conexiune rapidă şi acces facil către centrul oraşului, zonele de business şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Ansamblul a fost proiectat pentru a obţine certificarea BREEAM Excellent, contribuind la sănătatea şi confortul locuitorilor prin construirea de clădiri sustenabile care protejează resursele naturale - un principiu esenţial pentru toate dezvoltările Speedwell. Mai mult, rezidenţii ansamblului vor avea acces la o varietate de facilităţi concepute pentru un stil de viaţă modern: restaurant, piscină, grădiniţă, centru de fitness şi magazine.

Speedwell colaborează cu divizia de rezidenţial a companiei de consultanţă imobiliară Knight Frank România pentru vânzarea apartamentelor.

The Ivy este al doilea proiect Speedwell care a obţinut recent autorizaţia de construire în aceeaşi zonă, primul fiind clădirea de birouri MIRO. Compania a creat un concept prin care viaţa personală şi cea profesională se întâlnesc prin dezvoltarea proiectului MIRO, situat la distanţă de mers pe jos de The Ivy. Acesta pune la dispoziţia chiriaşilor spaţii de birouri clasa A cu rating BREEAM Excellent, certificare WELL şi diverse facilităţi.

Didier Balcaen, CEO şi Co-Fondator Speedwell, a declarat: "Obţinerea autorizaţiei de construire marchează o etapă importantă în evoluţia proiectului, având în vedere faptul că ne apropiem de transformarea conceptului în realitate. Ne bucurăm să vedem un interes atât de mare pentru The Ivy. Suntem convinşi că designul conceptului alături de nivelul ridicat de calitate a vieţii vor crea o comunitate puternică şi dinamică."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb