STELIAN ION: "S-a trezit ministrul Cătălin Predoiu să rezolve criza energetică"

S.B.
Politică / 13 ianuarie 2022

"S-a trezit ministrul Cătălin Predoiu să rezolve criza energetică"

Fostul ministru al Justiţiei, Stelian Ion, critică, joi, decizia actualului deţinător al portofoliului, liberalul Cătălin Predoiu, de a cere procurorului general să investigheze "orice tip de activitate infracţională ce ar putea fi desfăşurată în contextul crizei energiei şi a fenomenului asociat de majorare a facturilor la energie", informează news.ro.

Ion consideră că nu este decât un exerciţiu de imagine. "Pasul următor, extrem de periculos, ar fi să dea ordin procurorilor", a transmis fostul ministru.

"S-a trezit ministrul Cătălin Predoiu să rezolve criza energetică. A dat, chipurile, îndrumare scrisă procurorului general să se ocupe de fenomenul infracţional din domeniul energiei. Evident, exerciţiu ieftin de imagine. Oare vor ieşi acum la iveală, că a dat Predoiu "îndrumare", toate iţele băieţilor deştepţi din zona energiei?, a scris, joi, pe Facebook, Stelian Ion.

Acesta critică decizia lui Cătălin Predoiu de a trimite "îndrumări".

"Ca şi cum procurorul general nu ştie ce se întâmplă în ţara asta, ca si cum parchetele nu primesc sesizări, era nevoie de "îndumări" din partea ministrului Predoiu. Pasul următor, extrem de periculos, ar fi ca ministrul justiţiei să dea ordin procurorilor", a mai scris Stelian Ion.

Acesta îi cere ministrului Justiţiei să facă ceea ce ar trebui să facă, nu "exerciţii facile de imagine":

"Reluaţi procedura de selecţie pentru procurorii de rang înalt, respectând de data asta avizele Secţiei pentru procurori din CSM (...) continuaţi lupta pe care am început-o de preluare măcar a unei părţi de poliţişti de poliţie judiciară de către parchete, propuneţi o procedură de numire a procurorilor de rang înalt echilibrată, în care rolul politicului să fie diminuat, continuaţi demersurile grupului de lucru pe care l-am înfiinţat pentru DNA-ul pădurilor, luptaţi pentru independenta reală a magistraţilor, găsiţi soluţii pentru atragerea procurorilor către DNA si DIICOT, propuneţi reforma Inspecţiei Judiciare şi a Consiliului Superior al Magistraturii", afirmă Stelian Ion.

Acesta îl critică, din nou, pe Cătălin Predoiu, şi că a asigurat cvorumul la CSM "pentru promovări controversate la ÎCCJ sau majorări salariale".

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a solicitat, joi, procurorului general Gabriela Scutea să investigheze "orice tip de activitate infracţională ce ar putea fi desfăşurată în contextul crizei energiei şi a fenomenului asociat de majorare a facturilor la energie".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. criza energetica actuala creata tot de oamenii din statul roman se rezolva astfel:

    a. redeschideti imediat si integral toate minele de carbune 

    b. reporniti TOATE termocentralele  

    c. impuneti un pret limita maxim pe Kwh in conformitate cu preturile de anul trecut pentru curentul produs intern care merge pentru utilizare la intern (retail si companii)  

    d. iesiti dracului din acordul ala Green Deal ... e moartea economiei si a populatiei acordul ala de emanatie ecologista!  

    Na! Aveti pasii si raspunsurile! Aveti sange in instalatie sa faceti pasii sau e nevoie de unul ca mine sa si-o scoata (limba) exhibitionist la WEF, Schwab, Comisia Europeana , Bruxelles si alte varzarii si sa faca ASA CUM STIE CA E MAI BINE PENTRU ROMANI SI PENTRU ROMANIA ? 

    Fraierilor! ... Ati dat foc la tara ca asa v-au zis strainii .... si inca o faceti bifand conditiile din acordul satanist PNRR!

    ...uite asa se intampla cand ajung prostii de la coada vacii sa conduca o tara fara sa aiba viziune de ansamblu!  

    1. ... desigur ca nu o sa aiba sange in instalatie sa faca cum am zis eu

      asa fac barbatii adevarati de stat care cand deschid gura fac ordine in lume, nu carpele cretine pe care le bate vantul istoriei cand la stanga cand la dreapta  

    De ce la ARAFAT cu jandarmii și milițienii după EL merge TREABA . La energie instituțiile care fac BOOSTER sunt de ,, STAT " ancrasate rău de tot : iau STARTUL cu sila - n coaste ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb