STRATEGIA PENTRU AGRICULTURĂ PÂNĂ ÎN 2030 Băsescu: "Este cel mai bun document strategic pentru agricultură produs după revoluţie"

F.A.
Politică / 1 iulie 2013

Comisia prezidenţială pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România îşi lansează raportul, ce cuprinde strategia şi măsurile care trebuie aplicate pentru dezvoltarea acestui domeniu, până în anul 2030.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat: "Astăzi s-a terminat o muncă ce ţine de trei ani, a Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a Agriculturii în România. De o săptămână de când am primit raportul, l-am citit, impresionează prin acurateţea cifrelor, diagnosticul şi soluţiile oferite. Acest document, după părerea mea, dincolo de a fi un excelent documentar şi radiografie, ne dă şi o perspectivă".

"Este cel mai bun document strategic pentru agricultură şi industria alimentară şi spaţiul rural produs după revoluţie. Grija noastră este să nu lăsăm acest raport îmbrăcat frumos în piele în biblioteca preşedinţiei, el va trebui să devină o realitate", a adăugat şeful statului.

Traian Băsescu a mai declarat: "Cea mai plăcută surpriză pe care am avut-o a fost legată de resurse, nu există nicio urmă de lipsă de realism. Principala resursă vine din politica agricolă a UE, cu obligaţii pentru Guvern de a finanţa într-o manieră rezonabilă, dar nu la fel de mică ca până acum, tot ce se propune în acest document strategic. Impresionantă este zona de dezvoltare rurală şi de analiză a resurselor umane, de soluţii pentru a crea competenţe în rândul tinerilor".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb