SUA oferă recompense în schimbul unor informaţii care să conducă la arestarea unor actori care se amestecă în alegerile din noiembrie

A.B.
Internaţional / 6 august 2020

SUA oferă recompense în schimbul unor informaţii care să conducă la arestarea unor actori care se amestecă în alegerile din noiembrie

Statele Unite acordă recompense în valoare de zece milioane de dolari în schimbul unor informaţii care să conducă la arestarea oricărui actor străin care se amestecă în alegerile americane din noiembrie, anunţă şeful diplomaţiei americane Mike Pompeo, relatează AFP şi News.ro

Statele Unite "oferă o recompensă de până la zece milioane de dolari în schimbul unor informaţii care să permită identificarea sau localizarea oricărei persoane care, din ordinul sau sub controlul unui guvern străin, se amestecă în alegerile americane", a anunţat miercuri într-o conferinţă de presă secretarul american de Stat.

Washingtonul încurajează orice persoană care deţine informaţii despre amestecuri străine în alegerile americane "prin intermediul unor atacuri cibernetice ilegale" să contacteze Guvernul american sau Ambasada StatelorUnite cea mai apropiată, a precizat într-un comunicat Departamentul de Stat.

Programul de recompense financiare în schimbul arestării unor persoane căutate de justiţia americană este gestionat de către Departamentul de Stat.

De la înfiinţarea programului, în 1984, peste 150 de milioane de dolari au fost plătite unui număr de aproximativ 100 de persoane în întreaga lume, precizează în comunicat departamentul.

SUSPICIUNI DE AMESTEC RUS

Conducători democraţi din Congresul american şi-au exprimat luna trecută "îngrijorarea" faţă de o campanie de dezinformare orchestrată în străinătate care vizează, acuză ei, alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie.

Serviciie americane de informaţii acuză Rusia de faptul că s-a amestecat în alegerile din 2016, prin intermediul unor hackeri şi campanii masive pe reţele de socializare, în favoarea candidaturii lui Donald Trump şi împotriva rivalei sale democrate Hillary Clinton.

Moscova dezminte ferm aceste acuzaţii.

În februarie, oficiali din domeniul informaţiilor au acuzat noi amestecuri ruse în campania din 2020, tot cu scopul de a-l favoriza pe Donald Trump, în audieri în Congres care ar fi urmat să rămână confidenţiale, dar care au fost divulgate în presă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Eu ma amestec, analfabetilor.

    Orangutanul oranj trebuie sa fie dat in suturi din Casa Alba. Sub sefia lui, fake news au devenit conferinte de presa, SUA au devenit un stat pirat care fura companii sub pretextul fals al securitatii nationale, tortureaza aliatii sa isi opreasca dezvoltarea din 5G doar fiindca un competitor este mai avansat, tortureaza aliatii sa cumpere gaz cu 20% mai scump din SUA, tortureaza aliatii sa cumpere armament la suprapret si prost calitativ de care nu au nevoie. SUA au furat medicamente in pandemie de la tarile care le contractasera deja. Le-au furat pe scara avionului. SUA fura companii si apoi se asteapta ca o buna parte din plata Microsoft pentru Tik Tok sa ajunga nu la proprietari, ci la Trezorerie. SUA a devenit un stat MAFIOT. 

    La puscarie cu tine, Trump si Pompeo. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb