SUB PRESIUNEA PUBLICULUI, DESCHIDEM O SECŢIUNE DE DEZBATERI DEDICATĂ BURSELOR Forum BURSA "free", pe site-ul ziarului BURSA, începând de mâine

MAKE
Ziarul BURSA #Miscellanea / 29 august 2011

Forum BURSA "free", pe site-ul ziarului BURSA, începând de mâine

Zecile de mesaje, comentarii şi controverse afişate zilnic în subsolul articolelor despre piaţa de capital, apărute pe site-ul internet al ziarului BURSA, ilustrează că publicul nostru este frământat de probleme legate de Bursa de Valori Bucureşti şi Sibex, ilustrează nevoia cititorilor noştri să comunice pe aceste subiecte şi, de aceea, ca să vă servim, deschidem, pe site, o secţiune de dezbateri publice dedicată subiectului burselor, intitulată "Forum BURSA".

Joi şi vineri, mesajele afişate în josul articolelor pe subiectul BVB au depăşit numărul record de nouăzeci, după ce, o lungă perioadă, se ridicaseră la 40-50.

Majoritatea mesajelor ilustrează controverse interne ale staff-ului Bursei de Valori Bucureşti, contestări ale competenţei directorului general, dar şi a altor salariaţi BVB şi acuzaţii de încălcare a eticii.

În numeroase cazuri, mesajele nu au nici o altă legătură cu subiectul articolului în subsolul căruia sunt postate, decât că articolul se referă la BVB.

Asta înseamnă, implicit, că publicul nostru are o agendă proprie (am publicat un articol despre conflictul declanşat în ocazia concedierii unora dintre salariaţii BVB, dar, evident, nu ne aflăm în posesia tuturor detaliilor interne, pe care comentatorii din rândul cititorilor noştri le scot la suprafaţă zilnic).

Este probabil că mulţimea de mesaje de această natură se explică prin libertatea de exprimare asigurată de ziarul BURSA, care nu cenzurează mesajele (nu eliminăm decât acele mesaje care încalcă civilitatea sau abuzează inocenţi - copii, membri de familie etc.), o libertate cu care încercăm să ne obişnuim atât publicul, cât şi pe noi înşine.

"Forumul BURSA" va fi afişat, începând de mâine, pe site-ul www.bursa.ro.

Pe prima pagină a site-ului ziarului BURSA, în partea de sus, în dreapta, va fi afişată o casetă grafică, cu titlul "Forum BURSA", pe care veţi da "click" ca să se deschidă pagina de discuţii.

Caracterul anonim al postărilor va fi menţinut ca şi până acum.

O altă consecinţă benefică a lansării "Forumului BURSA" este că mesajele pe tema burselor, care nu comentează subiectul articolului în subsolul căruia apar, vor fi redirecţionate spre afişare în cadrul Forumului.

Vă urez dezbatere civilizată şi constructivă.

Opinia Cititorului ( 78 )

  1. Ei da! Bravo. Multumim Make pentru aceasta posibilitate.

    1. si eu sunt de acord Make, bravo.

      Iar nu muncesc Make.

      LA IMPINS VAGOANE CU SF IN FRUNTE.

      Ce multumim !!??

      V-am spus ca Make ii sforar ! uite, nici n-a pornit site-ul dar "dezbaterea civilizata si constructiva" a pornit...... 

      Vai tie, BURSA ; o sa ajungi BURTA (din burta toate) sau, mai grav BRUTA.

      ITI PLACE MAKE ??. 

      Maine avem surprize pentru Pinochio.

    Ionescu tot a scris pe aici ca era criticat doar de doua foste angajate.Make ne spune acum ca a deschis sectiunea asta noua site-ului pentru ca exista mullte persoane interesate de BVB si Sibex. Atunci cine minte? Make sau Ionescu ? Vineri au fost peste 100 de mesaje. La ce caracter are, este evident ca Pinochio BVB este Ionescu.Mult succes Make!

    1. Ionescu nu este numai un mincinos notoriu ci si un mare incompetent. Numai asa se explica rulajele astea mici de la Bursa. Obliga salariatii sa-si dea demisia.

      cand ai aroganta si prostia lui Ionescu nu-ti vine decat sa fugi in lume. dar acum nu sunt vremuri de plecat. colegii au fost concediati ca si cei schimbati acum numai ca asa a dorit Ionescu. realitatea este ca erau colegi foarte buni si cunoscuti de toata lumea din piata ca fiind pozitivi. nu este posibil sa concediezi numai ca nu-ti plac ochii lui. De ce a fost pus dl.Tanasescu sa-si dea demisia? Chiar si Anca a fost pusa sa-i dea demisia? Chiar daca le-a creat noi locuri de munca au fost nevoiti sa-si dea demisia. Ca sa vina el si ce faca? Dorim schimbarea, dar dorim schimbarea in bine nu in rau.

      Daca doar doua salariate au intiat asta inseamna ca sunt bune. Dar eu ma indoiesc de acest lucru.

      De ce? Ionescu nu face nimic singur,

      ce salariate mai? noi ce suntem aici? sufera alea sau noi.

      Acum ca mai are putin cica aduce si Emga si Siveco si mai ce? Toate pe ultima suta de metri.

      Asta stim.

      iar vorbiti aiurea. uitati=va ve se intampla in jur. aveti o placa pusa si nu va mai opriti!

      e simplu. se uita la IP=uri si vede cate sunt diferite. din 100 de mesaje daca sunt max 4=5 IP-uri. FACEM PARIU CA POT POSTA 100 DE MESAJE IN 15 MIN MAX.?!! FACEM PARIU CA POT SA SPUN CE VREAU DESPRE ORICINE AICI, TOTTUL IN FUNCTIE DE CUM M-I S-A SCULAT MIE.

      Asia: Petrolul se ieftineste din cauza uraganului Irene

      Cotaita petrolului este in usoara scadere luni dimineata pe bursele din Asia pe fondul scaderii cererii dupa inchiderea aeroporturilor de pe coasta de est a SUA,  

      E VIATA LOR SA POSTEZE AICI. DAR L-E MAI ANGAJEAZA CINEVA? IA-LE TU MAKE, eee nu vrei normal ca sunt NASPA, tu vrei numai de maxim 20 de ani, ieftine si bune!

      tocmai asta deranjeaza. e greu sa desfaci porcariile facute pana acum. CINE STIE CE IESE LA IVEALA?! UN EXEMPLU TERENUL CUMPARAT DE BVB - poate ne spune BEBE un sunt banii!

      Make, ca-i sforar. 

      Daca-s ieftine, atunci tu de ce nu-ti permiti?

      Somerele de serviciu fac mizerii iarasi......

      Te inseli din nou. Pariez ca pe acest site sunt cewl putin 30 care scriu. Eu stiu 28 de nemultumiti.

      Una dintre colege a lucrat la Ambasada M Britanii 8 ani, cealalta a fost asistenta dl.Presedinte Farmache. Daca esti dr vino cu hartii. Dar nu defaima. Asta inseama ca tu ai manifestarile respective si le recunosti. Nebunia si Depresia fac uneori casa buna cu un angajator care nu cunoaste bunul simt.

      Angajeaza? dar eu cunosc ca sunt angajate. Chiar au si firma de evenimente si contructii. Nu stiai? Dar ncu cine ai pus mocheta si ai zugravit? Vezi te-am prins ai luat plasa.

      Ce se intampla la BVB? Nimic! Oameni care sufera si atat. Oameni care doresc ca contruiasca si nu au cu cine

      Ati vazut ce reactie are cand este intrebat de codul bvb...pauza!!! brusc nu-si mai aminteste nimic.. 

      Ionescu maine cand vin cei de la discriminare si repeti ce ai scris.

      Nu are ce sa iasa la iveala cu el. Bea cafea, se rade si dafaimeaza. pana si d-na Alezandru este dezamagita de recomandarule facute la adresa lui. Si ti repet nu esti nickame. Ma poti contrazice?

      Nu va aduce nimic ca si pana acum. Cine il baga inseama? Din surse sigure stiu asta.

      Vezi Make! Spuneai in articol ca nu ai toate dovezile. Dovezile cred eu ca iti sunt totusi clare. De cate ori nu ti-a jignit colegele? Asa este el de prost gust si arogant. Nu stiu cine i-a bagat in cap ca arata bine, iarta-ma " doua bete infipte... " chiar arata naspa rau.

      Pe colga de la Ambasada a angajat-o dl.farmache la relatii internationale. Se poate compara experienta ei cu cine in Bursa?

      Frumos vorbesti despre colegele noastre. Liliana si-ar fi dat si viata pentru noi. Nu stii aceste lucruri..

      somere? iar somere? de unde stii tu mai dg de doi bani?

    ptr.cititori as vrea sa se inteleaga foarte clar ca noi nu suntem impotriva concedierii. este dreptul firesc al managerului. dar sa faca concedieri corect . si lumea nu intelege cum poti spune ca ai probleme economice sa si sa tai salariile asa cum i-a venit lui pur si simplu, noi neavand nici in ziua de astazi regulament de salarizare, cand vedem cae cumpara, cum a dat prime, cum vor pleca in Cipru. In Cipru sunt peste 30 mii de euro, cum ne simtim noi si cum sa mai muncim?

    1. DANS LA BARA POTI SA FACI? UPS SE INDOAIE BARA SI DA BARUL FALIMENT.

      asa faceti voi?

    Puteau sa-l puna pe Alin daca doreau sa faca treaba la BVB, nu sa aduca chiar pe taica nimeni. Ionescu nu reprezinta pe nimeni.

    1. Alin pune mai mana pe un ciomag si fa ceva cu Escu asta.

      ALIN fa/le felu ca te vor! ALL OR NOTHING, executie clean.

      Alin chiar arata bine. Nu esti departe de visele noastre.

    In articolul de vineri cu noul de la bvb au existat amenintari. asta stie Ionescu

    1. Scrise sigur de el. Nu intelege ca ne provoaca si mai rau.,

    avem colegi care vor iesi la pensie in curand si sunt in bvb de 15 ani, iar salariul lor este mult sub al receptionistei. ei avand functii bune in departamente. cum vi se pare?

    1. cei care ies la pensie nu mai sunt tineri asa cum ii place lui Escu. de ca va mirati. nu se tine cont de performanta, de stiinta numai de aspect exterior.

      nu stiu sa scriu corect romaneste, de engleza nici nu incape vorba....word, excell mmm glumiti ce sunt alea!?? my name is ....

      Ionescu. Mare dg la BVB

      Ionescu sau Farmache!

    Ionescu a lansat ceea ce ii convenea cel mai mult ca cei care scriu aici sunt cei concediati, adica care? Nu si-au dat demisia ei la cererea voastra? Insa ei sunt cu treaba lor si noi cu el, noi vedem aici zi de zi ce se intampla si ce ni se intampla.

    1. varianta lui favorita. nu ati vrea sa spunea adevarul din Bursa nu? asa mai bine loveste in cine nu se poate apara.

    e un inceput pentru dezbateri, sper eu decente si cu argumente.

    1. CARE DECENTA, POATE DEMENTA. Bine ca l-e muti pe nebunele astea de aici, poate dezbatem si noi ceva.

      Nu mai scrieti negstiv. Nu va dati seama. Le va folosi tot impotriva voastra. Sunteti fraieri daca nu vedeti ca sunteti provocati.

    IONESCU aroganta, minciuna si ura.,nu uraste numai ca-i sintem colegi.

    Vand informatii bursiere. Ea are nevoie de afirmare, el de bani ca nu munceste.

    DOVADA STA IN CE POSTATI AICI ZI DE ZI.

    1. Postam ce vedem zi de zi

    Cum de a venit itm ul de 4 ori pina acum?toate numai decit a venit Ionescu.

    1. Cum se numesc persoanele care se ocupa de reclamatii si sesizari? nulitati fara un scop in viata.

      Sunt cei care ii cer dreptatea. Unul ca tine care nu stie si nu cunoaste ce este managementul aduce in viata salariatilor ganduri si energii negtive. Ref.sesizari, inca nu stii ce te asteapta.

    Sunt bun...sunt bun....

    1. Alin este un coleg bun. Il respecta fi fostii si actualii. Alin nu se coboar la murdarii. Si este si profesionist pe deasupra. Alin a facut ceva cu adevarat pentru Bursa.

    Maine toata ziua control la bvb. vin cei de la discriminare.

    1. ca-ul nu mai reprezinta actionarii.

      Control? Iar control? Ce se intampla acolo?

      ITM-ul a fost la BVB in ultimul an de 4 ori si urmeaza iar,. Ceva nu este in regula cu acest domn.

      CA-ul nu-l mai vor pe Pinochio. Acum ii dau dreptate lui Andrei si dl.Botta

    Bebe lasa terenul. Este timpul sa fii alaturi de noi noi. Trebuie sa ne demonstrezi ca poti. Si nu uita si tie ti-au nfacut rau.

    Ce postam noi zi de zi aici pe cine deranjeaza? Ar trebui sa deranjeze daca isi aminteste cate telefoane dadea ca sa se angajeze la BVB. Ca sa vina sa-i ia recomandari ptr.fel si fel de studii afara. Si sa-si aminteasaca cand Farma nu-l primea.

    Legat de engelza, lasa ca stii tu ptr.tot bvb-ul. Si la ce-ti foloseste daca nu poti vorbi liber in lb romana. Cel mai bun exp este cel de la TVR Info. Daca nu ai informatii gen Muresianu de la Intercap.nu poti vb. Asa ca poti sa-ti inghiti eng.pe care o stii. Iar ptr.tine sa stii ca am o declaratie recenta a unui brokar care a spus ca nici macar asta nu o cunosti,

    sunt in varf de munte si mor de ras. cineva l-a numit paiata, altul goagalul, astazi am vazut pinochio. eu cred ca papusa de plastelina i se potriveste cel mai bine. sa stau la dep.6 luni, sa fac ce spune tepes, sau farmache, sa mai stau la bvb, unde or vrea. dar eu fac ce spun ei si atat. altceva nu mai stiu, stiu cum ma cheama, NU STIU!

    Dl.Farmache, Liliana v-a fost la ordin timp de 14 ani si acum am inteles ca sunteti in relatii foarte stranse ( stiu de la ea). Nu inteleg de ce i-ati permis acestui domn sa o concedieze fara sa fie evaluata si nu inteleg de ce-i permiteti lui si protejatei sa fie in asa hal defaimata. Un manager, care are functie publica nu are voie sa incite, nu are voie sa provoace, nu are voie sa defaimaze. Va rog faceti un CA si euj va pot aduce 10 oameni din afara Bursei care sa declare pentru ea, la ce defaimari este supusa. De ce dl.Presedinte nu vorbiti cu el sa se opreasca. Nu facde decat imagine negativa Bursei. Nu are voie sa scrie el si nimeni pentru el.

    1. GREU PENTRU FARMA. A FOST PUS IN FATA FAPTULUI. LILIANA TREBUIA SA DISPARA PENTRU CA ASA A VRUT NU SE STIE CINE. PACAT! PACAT!

    Depresia este o atare emotionala nu o boala. Nebunia este greu de demonstrat. Dar cand nu esti " pupat" si ti se spune verde-n fata normal esti facuta " nebuna". Dar cand unul alearga de 5 ani dupa o functie cum se numeste? Si mai ales cand nu cunoaste nimic de piata??? Si ptr.tine sa stii ca in Franta, Canada, SUA, depaseste un procent de 60% din populatie.

    Sunt si eu curios de urmatoarele aspecte. Tu Ionescu ce ai putea scrie in W sau in Excel? Sau ce scrii la Bursa? Sau mai bine cand ai fost broker ce emitenti ai adus la cota, asa ca si colegii tai si nu-i nominalizez aici? Asa la experienta ta internationala " in mers cu avionul" ca sa nu mai spun in aranjamentele ptr.d-na Alexandru la Viena ca sa te sustina. Deci ce ai adus? Si mai concret, de un an ce ai adus la BVB?

    STIU CA EXISTA UN PROCES CU DISCRIMINAREA. NU MAI SCRIETI CA VA FOLOSI TOTUL . SUNTETI PROVOCATI SI EA LE VA FOLOSI.

    1. si proces si control? lucreaza si nu gluma fata.

      Ce le mai stii tu pe toate, de unde? si daca ar fi ce? BVB nu poate da daune mnorale? mai ales ca se primesc tot felul de probe de la audio la video. avantaj acest proces pentru cine nu stie.

      HAI SA FIM SERIOSI. ARE SI AJUTOR IN DOMENIU. EA ARE CONEXIUNI N UMAI LA CEI CU SELE. ISI PERMITE IN ACEST CAZ. EA STIE MEREU CE-I IN BVB CINE INTRA SI CINE IESE. ASA AS MERGE SI EU LA PROCES. CA SA NU MAI SPUS SI ALTELE, POATE ARE SI EA, ALTFEL CUM AR FI STAST LA FARMACHE 16 ANI?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb