SUPLIMENT BURSA ALTERNATIVE TRADING Anul 2020 a adus o nouă revoluţie pe piaţa de capital - este acum momentul să investim?

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 2 aprilie 2021

Anul 2020 a adus o nouă revoluţie pe piaţa de capital - este acum momentul să investim?

Natura crizei financiare cauzate de pandemia de coronavirus a accelerat procesul de democratizare a pieţei în 2020. Rezultatul a fost unul la care nu mulţi s-ar fi gândit: piaţa modernă de capital a devenit accesibilă unei palete foarte largi de investitori, majoritatea de dimensiuni mici, iar accesul la tranzacţionarea online a devenit mult mai rapid, mai facil şi mai ieftin, datorită progreselor tehnologice şi a schimbării paradigmei globale.

Inovaţia tehnologică defineşte trendul pentru viitor, dar nu este suficientă

Tehnologizarea este cheia progresului într-o domeniu care nu poate funcţiona fără cele mai noi şi mai performante unelte de analiză. Dar într-o industrie în care riscurile sunt prezente la tot pasul, securitatea este la fel de importantă. Iar instrumentele de educaţie financiară şi de analiză trebuie mereu să ţină pasul, pentru ca investitorii să fie întotdeauna la curent cu cele mai noi tendinţe şi evenimente.

Anul 2020 ne-a arătat tuturor din plin că există o piaţă din ce în ce mai puternică, există cerere şi există şi ofertă. Trebuie doar să facem alegerile corecte.

CAPEX.com - un start-up conceput în România care îmbină tehnologia de top, educaţia şi securitatea la cele mai înalte standarde

Anul 2020 a adus o nouă revoluţie pe piaţa de capital - este acum momentul să investim?

Platforma de tranzacţionare pentru instrumente financiare bazate pe contracte pentru diferenţă (CFD-uri), capex.com, este unul dintre start-upurile de succes din România care au reuşit să-şi crească business-ul în timpul pandemiei datorită multiplelor oportunităţi de scalare şi pentru business-urilor mici şi mijlocii.

Filosofia sa de afaceri centrată pe clienţi şi orientată spre educaţie, susţinută de o tehnologie robustă şi politici de cea mai bună execuţie a ordinului pentru clienţi, i-a permis să-şi continue procesul de inovaţie într-o piaţă tot mai efervescentă, aflată într-o continuă expansiune şi într-un proces de democratizare accentuată.

Beneficiind de parteneriate de top în ceea ce priveşte suportul educaţional/analiză cu nume foarte cunoscute din industrie precum TipRanks, Trading Central sau TradingView, CAPEX.com a reuşit la sfârşitul anului 2020 să-şi treacă în cont o altă performanţă notabilă: parteneriatul cu Juventus Torino, cea mai titrată echipă de fotbal din Italia.

De asemenea, CAPEX.com face parte dintr-un grup select de business-uri listate ca Microsoft Success Stories, alături de nume precum PayPal, KPMG, IKEA, Coca-Cola sau Volkswagen. Start-upul a reuşit să-şi creeze un ecosistem centralizat, integrând suita de softuri de la Microsoft pentru comunicarea internă, project management, taskuri ş.a.m.d.

CAPEX.com oferă clienţilor săi peste 2.100 de instrumente financiare din diverse grupuri de active (precum indici, acţiuni, Forex, criptomonede, obligaţiuni) pe care aceştia le pot tranzacţiona sub formă de CFD-uri. Compania deţine multiple licenţe de operare de la autorităţi de reglementare din Europa (CySEC), Africa de Sud (FSCA) şi Emiratele Arabe Unite (ADGM).

CFD-urile sunt instrumente complexe şi prezinta un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79,69% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacţionează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luaţi în considerare dacă înţelegeţi modul în care funcţionează CFD-urile şi dacă vă puteţi permite să vă asumaţi riscul ridicat de a vă pierde banii.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb