Surse: Victor Ponta are nevoie de încă o săptămână de recuperare

Politică / 28 iunie 2015

Surse: Victor Ponta are nevoie de încă o săptămână de recuperare

Actualizare 14:56 Liliana Mincă (PND): Premierul Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia

Deputatul PND Liliana Mincă consideră că premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze din fruntea Executivului, urmând ca stabilitatea politică să fie asigurată, în opinia sa, de către vicepremierul Gabriel Oprea.

"Actualul Guvern ar trebui să ne asigure totală stabilitate politică în contextul actual. Mai mult, premierul Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia. Există în acest moment un vicepremier care poate să asigure stabilitatea, mai ales că este vicepremier pe securitate naţională. Cred că poate să asigure majoritatea fără niciun fel de problemă", a afirmat Mincă duminică, într-o conferinţă de presă.

Referitor la schimbarea actualei majorităţi, deputatul PND a susţinut că formaţiunea pe care o reprezintă nu a fost consultată pe acest subiect.

"Nu s-a discutat despre aşa ceva. Nu am fost consultaţi. Prin rotaţie, PSD cu PNL, şi-au dorit să îşi transfere puterea. Cred că nu suntem într-un moment în care să ne permitem acest lux. (...) Noi nu ne dorim puterea aşa cum şi-o doreşte PNL sau PDL, cu orice preţ. Dânşii sunt capabili să destabilizeze, să intrăm într-o situaţie din care să nu putem ieşi", a mai spus Liliana Mincă.

---

Recuperarea premierului Victor Ponta nu decurge conform planului, iar medicii i-au recomandat cel puţin încă o săptămână de tratamente în Turcia, transmite Antena 3, citând surse.

Potrivit sursei citate, medicii ar fi constatat, în urma unui control efectuat chiar în cursul acestei dimineţi, că Ponta are nevoie de exerciţii complexe, în apă, pentru recuperarea elasticităţii ligamentelor.

Zilele trecute, după derapajale UNPR în privinţa Strategiei Naţionale de Apărare a ţării şi a susţinerii lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, mai mulţi lideri PSD i-au transmis lui Victor Ponta să se întoarcă în ţară cât mai curând.

Liviu Dragnea vorbea despre "starea de dezorientare" din PSD şi îl sfătuia să facă "un efort, chiar dureros" şi să revină. Ba chiar plusa cu o eventuală ieşire de la guvernare a PSD.

Şi mai explicit a fost baronul de Vrancea, Marian Oprişan: "Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară! Datoria lui e să se întoarcă urgent şi să spună clar ce are de gând să facă. Cei care conduc România trebuie s-o facă din căruţ, din cârje, aşa conduc bărbaţii de stat".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Da' lăsați-l bre în pace, sa rămână acolo cât o vrea!

    Cat mai mult, poate de tot!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb