TABERELE SE JUDECĂ LA TRIBUNAL Instanţa, ultima soluţie pentru conflictul de la SIF Muntenia

ADINA ARDELEANU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 14 septembrie 2012

Instanţa, ultima soluţie pentru conflictul de la SIF Muntenia

Proces pentru suspendarea alegerii noilor reprezentanţi ai acţionarilor

Înregistrarea deciziilor AGA SIF Muntenia din primăvară, suspendată provizoriu

SIF Muntenia a fost chemată în judecată, ieri, de şaptesprezece persoane, care solicită suspendarea hotărârilor acţionarilor, din iulie, privind revocarea Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor şi alegerea unuia nou, potrivit unui comunicat transmis Bursei.

Procesul are termen de judecată pe 17 septembrie.

Instanţa pare singura cale de soluţionare a conflictului dintre noii reprezentanţi ai acţionarilor, aleşi în Adunarea maraton din 7 iulie, şi administratorul SIF Muntenia, SAI Muntenia, care se află în război încă din primăvară.

Prima încleştare între grupul de acţionari revoluţionari din jurul lui Gheorghe Iaciu şi administratorul SIF4, SAI Muntenia, a avut loc la Adunarea Generală din 12 aprilie. Atunci, unii acţionari au solicitat dividende mai mari şi au cerut socoteală conducerii pentru situaţiile financiare.

Andrici a obţinut la Curtea de Apel blocarea temporară a înregistrării AGA din primăvară

Nici după cinci luni de la şedinţă, hotărârile AGA SIF4 Muntenia din 12 aprilie nu pot fi înregistrate la Registrul Comerţului, după o decizie, de miercuri, a Curţii de Apel.

Deşi Tribunalul Bucureşti a aprobat, pe 13 iulie, cererea SIF Muntenia de înregistrare a deciziilor AGA, Curtea de Apel a dispus suspendarea provizorie a deciziei tribunalului, până la soluţionarea recursului.

Astfel, contestarea în instanţă a noului CRA, comunicată ieri, pare un răspuns al susţinătorilor adminis-tratorului, la decizia Curţii de Apel venită, cu numai o zi înainte, pe 12 septembrie.

Pe 26 aprilie, Adrian Andrici, în calitate de acţionar, a transmis că a formulat cerere de intervenţie în interes propriu la cererea de înregistrare la Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a Hotărârilor Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor din data de 12 aprilie 2012.

Ulterior, la dosar, au fost conexate cererile de intervenţie ale lui Ştefan Gioga, Lucian Mihalache şi Andrei Ovidiu Iancu.

La începutul lunii iulie, acţionarii "revoluţionari" şi-au impus un nou Consiliu al Reprezentanţilor Acţionarilor (CRA), care, recent, a cerut convocarea acţionarilor pentru rezilierea contractului de administrare cu SAI Muntenia.

AGA solicitată nu a fost, deocamdată, convocată, în schimb cele două tabere adverse - noul CRA şi conducerea SAI Muntenia - s-au lansat într-un război al declaraţiilor, cu acuzaţii reciproce de încălcare a prerogativelor.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Esti o fiara haituita cu privirea incetosata locul tau este la puscarie care neaparat trebuie sa fie lungaaaaaaaaaaa

    baieti locul vostru este la puscarie ati furat de ati rupt ora judecatii se apropie cu pasi rapizi interesati va care este cea mai mare satisfactie a unui vanator

    Marian Hoinaru si Filimon sunt cei mai disperati. Acum pun tara la cale pentru alte afaceri dupa ce vor pleca chiar daca vor lupt pe viata si pe moarte sa ramina cit mai mult la Sif. Impreuna vor aduce iporturi de pesticide iar afacerea si depozitele sunt in Slobozia. Acum,in timp ce scriu aceste rinduri ei fura. Calculati pierderile din societatile controlate de ei sau profitul ff mic si vedeti cit fura pe an,pe zi, pe ora pe minut. Da 8300 euro pe zi sau,daca vreti, apriximativ 10 centi /secunda numai din o singura societate. Calculul e facut pe UNISEM. Chiar daca se umfla FILIMON cu profit in unele soc, e o abureala ieftina ptr necunoscatori. Sa luam BUCUR SA unde fina lui Gabita e sefa si are un profit de cacat in comparatie cu anii precedenti si cu potentialul societatii. V ati prins, profitul dispare in diferite firme ale sotiilor, finilor, etc. D-aia sun cacati,cacatii pe ei si trag cu dintii sa ramina la butoane ca altfel vine Iciu vinatoru s-au belito. Alo,ba, astia noi,trziti-va dracu odata si dati i mai repde afara ca astia fura tot pina va ciciiti voi mamelucilor

    Pai bine bre, tanti Fico,asa ne-a fost vorba! !!! Matale esti fameie batrina, cu experienta, da, da dar ma abtin nu ca mi este bre frica de cineva da ce dracu te a gasit pe tine si pe ceaciru ala da Filipeaza s-o dati in Michael Jackson tocmai acum in vremurile astea nasoale ptr voi, furaciosilor mici. Nu va mai ajung pateurile,ce dracu aveti, la virsta,si experienta voastra, de va luati de copii d-astia mici. Transmiteti, draga doamna,stiti dvs unde, ca ATI DEFECTAT drept ptr care stiti ce o sa patiti cu mine si nu incercati sa ma amenintati ca Dumnezeu stie ca i am spus ca numai de EL mi e frica. M. V ......stii matale cine sint!

    Nu stiu cat de disperat sau haituit este Filimon, dar voi vad ca v-ati pierdut cumpatul complet. Nasol pt voi, ce sazic.

    1. Poate ca aveti dreptate. In necunostinta de cauza,din tribuna,cum vreti se vad altfel lucrurile. Daca va pierdeati locul de munca ca ati refuzat sa semnati niste ciordeli de ale lui filimon sau va cerea niste bani imprumut pe care nu mai vi i restituia probabil ca vedeati altfel lucrurile

      Poate sunt in necunostinta de cauza. Poate, din tribuna, neimplicat, privesti mai detasat lucrurile. Dar poate si dvs sunteti dezinformat sau manipulat, folosit. Poate nu v-ati rezolvat problemele pt ca nu au vrut unii, care au preferat sa va pastreze portavocea neputintei lor. Poate, zic si eu, poate...

    Mai,Gabitule,de ce dracu nu vrei ma sa pleci? N-ai furat destul.? Zi ma,poate nu-ti ajunge, si-atunci om vedea, vorbesc eu cu astia noii pote accepta ori prelungirea contractului sau daca nu macar sa-ti dea un bonus la plecare ca la marile companii de vreo 5-10 milioane de euro! !!! Nu stiu,ma gindeam si io,or vrea? Dracu stie,! nu cred ca te refuza,treaba lor! nu-si dau seama ce prapad poti sa faci tu in 2-3 luni cu echipa ta manageriala. Mai, Gabi dar daca nu accepta ce ma fac eu cu tine? ?!! iar trbuie sa reiau sa arat cu acte cum furi tu banii sif lui? Nu stiu, mi-este greu, dar iti garantez ca nu scapi de mine,prietene

    Puterea nu se da din miina mai ales de buna voie. Asta o stie toata lumea mai ales dl Hoinaru care a facut cit de cit si niste politica la tineret comunism si pnl pld mai incoace,a trecut si mai trece si pe la sri cu o cota mica de turnatorie ca da bine la relatii, nu avea cum sa l lase pe dl Filimon sa renunte la lupta. Asa ca lupte se vor mai da iar razboiul va dura mult peste asteptarile celor ce vor schimbare. Faceti o paralela cu viata politica din Romania si veti intelege mai bine de ce totul este contra normalului in toate cele!

    Cum au facut banii....se stie....

    La puscarie cu voi derbedeilor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb