Tanzania, fără coronavirus datorită rugăciunilor

G.U.
Miscellanea / 9 iunie 2020

Tanzania, fără coronavirus datorită rugăciunilor

Preşedintele Tanzaniei, John Magufuli, a declarat ţara "fără coronavirus" datorită rugăciunilor cetăţenilor, conform BBC.

"Boala coronă a fost eliminată datorită lui Dumnezeu", a spus John Magufuli închinătorilor unei biserici din Capitală, Dodoma.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la strategia guvernului privind Covid-19.

Guvernul a încetat publicarea datelor privind numărul de cazuri de coronavirus din ţară.

La 29 aprilie, datele oficiale din ultima zi au fost lansate, au existat 509 de cazuri, cu 21 de decese în Tanzania. Cu toate acestea, Magufuli a spus săptămâna trecută că doar patru pacienţi au primit tratament în cel mai mare oraş, Dar es Salaam.

Luna trecută, guvernul Tanzaniei a respins o ambasadă a SUA avertizând că spitalele din Dar es Salaam sunt "copleşite" şi că şansele de a contracta virusul erau "extrem de mari".

Preşedintele a spus în mod repetat că această criza de sănătate a fost exagerată şi a îndemnat oamenii să participe la serviciile din biserici, declarând că rugăciunile "pot învinge" virusul.

"Vreau să le mulţumesc tanzanienilor de toate credinţele. Ne-am rugat şi am ţinut post pentru ca Dumnezeu să ne salveze de pandemia care a afectat ţara şi lumea, iar Dumnezeu ne-a răspuns''.

"Cred şi sunt sigur că mulţi tanzanieni cred, că boala corona a fost eliminată de Dumnezeu", a spus el închinătorilor duminică în Dodoma.

Observaţiile sale au fost primite cu aplauze de sărbătoare., iar Joan Magufuli a felicitat preotul şi închinătorii pentru că nu au purtat mănuşi şi măşti pentru a se proteja de virus.

"Ministrul sănătăţii mi-a spus că avem doar patru pacienţi în Dar es Salaam, dar acest lucru nu va opri zvonurile dimpotrivă", a spus el.

Preşedintele Tanzanie a adăugat: "Trebuie să fim atenţi, deoarece unele dintre aceste donaţii pentru combaterea coronavirusului ar putea fi folosite pentru a transmite virusul.''

Preşedintele tanzanian se numără printre mai mulţi lideri africani care au primit ordine pentru un tonic pe bază de plante oferit de preşedintele Madagascar ca leac pentru Covid-19. Nu este clar dacă a fost administrat pacienţilor din Tanzania.

Nu există nicio dovadă ştiinţifică că tonicul funcţionează şi OMS a îndemnat oamenii să nu folosească medicamente neprobate.

Politicienii din opoziţie l-au criticat în trecut pe John Magufuli pentru promovarea politicilor care ar putea dăuna sănătăţii tanzanienilor.

Şeful asociaţiei medicale din Tanzania, Elisha Osati, a susţinut guvernul într-un interviu recent al BBC, spunând că spitalele funcţionează normal şi că majoritatea pacienţilor internaţi în coronavirus suferă de simptome uşoare. Preşedintele a acuzat oficialii din domeniul sănătăţii din ţară că exagerează criza coronavirusului. El a ridiculizat, de asemenea, măsurile stricte pe care ţările vecine le-au impus pentru combaterea pandemiei.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Au 2 justiții perfecte : Divină+a țării ; ia de-aici PLANETĂ!

    1. Fii mai explicit!

    :)

    uneori (zambind) imi reamintesc cat de stricat sunt eu cu atata amar de munti de cunoastere.... si cat de puri si curati sunt ei cu atata credinta. 

    :)

    ...continui sa zambesc (adesea amar).  

    1. Si tu poti fi ca ei daca doresti!

      Solutia este revolutia spirituala. Daca ne-am ruga toti pe aceeasi frecventa in acelasi timp, la o anumita ora, prin rezonanta am impiedica manifestarea acestui tip de globalizare pentru un model mai bun de vietuire, societal..Rolul nostru este sa ne sincronizam toti cei care sunt buni, curati, iar acestia sa fie locomotiva pentru ceilalti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb