Ţara noastră participă la expoziţia "International Fashion" Show din Turcia

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 22 ianuarie 2004

Producătorii din industria textilă şi a modei din România vor putea participa, prin intermediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi a Municipiului Bucureşti, la "International Fashion Show", organizat la Istanbul în perioada 11-14 februarie, una dintre cele mai mari manifestări din domeniul modei şi a tendinţelor din acest domeniu, a declarat Carmen Ungureanu de la Departamentul pentru Dezvoltarea Afacerilor al CCIRB, informează Rompres.

La acest tîrg şi-au anunţat deja participarea peste 1.500 de firme expozante, printre care şi 100 de producători turci care lucrează în exclusivitate pentru piaţa Uniunii Europene.

Manifestarea este cea mai mare de acest gen din Turcia, cuprinzînd o paletă largă de domenii conexe industriei uşoare. Pe parcursul tîrgului vor avea loc şi expoziţii cu vînzare, precum şi seminarii privind tendinţele acestui domeniu la nivel mondial.

Manifestarea atrage cele mai diverse categorii de lucrători precum manageri de societăţi de producţie, vînzare, dealeri, designeri, agenţi şi reprezentanţi ai unor importante firme din Europa, America, Asia, Rusia, corporaţii multinaţionale.

CCIRB doreşte să ofere astfel posibilitatea membrilor săi să cunoască tendinţele în industria modei prin vizionarea colecţiilor celor mai prestigioase firme în domeniu, precum şi identificarea unor potenţiali parteneri de afaceri pentru schim-buri de experienţă şi participare la seminarii. Programul se adresează firmelor producătoare şi comercianţilor din domeniul modei şi sectoarelor conexe. Costul programului este de 880 dolari de participant, incluzînd bilet de avion dus-întors, 3 nopţi cazare la hotel de 4 stele, cu breakfast inclus, transfer autocar la aeroport - hotel şi 2 zile pentru vizitarea tîrgului, cina festivă cu specific oriental.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb