Târgul Naţional Imobiliar TNI devine internaţional

Comunicate de presă #Construcţii / 17 iulie 2019

Târgul Naţional Imobiliar TNI devine internaţional

Ediţia aniversară TNI 15 ani marchează începutul unui parteneriat internaţional cu National Association of REALTORS (NAR) prin care se doreşte promovarea oportunităţilor de investiţii în afara ţării şi ridicarea standardelor pieţei imobiliare din România la nivel internaţional. Fondată în 1908, Asociaţia NAR deserveşte mai mult de 1.200.000 de profesionişti imobiliari din Statele Unite şi din întreaga lume. NAR este cunoscut sub numele de "Voice for Real Estate", reprezentând membrii săi în chestiuni guvernamentale şi legislative, precum şi pledând în numele proprietarilor de locuinţe şi de afaceri. De peste 100 de ani REALTORII (membrii NAR) au ajutat oamenii să deţină investiţii imobiliare şi au facut ca visul de a deţine o proprietate sa devina o realitate pentru milioane de oameni. NAR oferă instrumentele şi resursele, educaţia, tehnologia şi reţelele pentru a ajuta membrii să performeze eficient. REALTORII au cunoştinţe de neegalat în pieţele locale şi experienţa necesară pentru a ajuta clienţii să ajungă la obiectivele lor imobiliare. În afară SUA, NAR Global a încheiat parteneriate bilaterale cu Asociaţii Imobiliare care au preluat principiile şi procedurile cuprinse în Codul Etic NAR, arată un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Anul acesta, cu prilejul Ediţiei Aniversare TNI 15 ani, NAR Global va participa în premieră cu un stand în care toţi membrii săi vor putea să se prezinte şi să relaţioneze atât între ei, cât şi cu publicul. În cadrul ediţiei din 4-6 octombrie la TNI vor fi prezenţi partenerii NAR din România, Moldova, Bulgaria, Grecia, Serbia, Lituania şi alte ţări.

În ultimii doi ani, piaţa imobiliară a caselor de vacanţă a revenit în interesul românilor, iar tranzacţiile pe acest segment s-au intensificat. În cadrul ediţiei TNI din 4-6 octombrie, vizitatorii vor găsi foarte multe oferte de case şi apartamente de vacanţă în zone turistice, cum ar fi Constanţa, Valea Prahovei, Braşov, Transilvania, conform comunicatului citat.

Andrei Gornea, reprezentantul agenţiei imobiliare Mervani Invest, a declarat: "Motivul principal al creşterii cererii pe acest segment îl constituie preţurile care sunt foarte avantajoase în comparaţie cu piaţa din oraşele mari. Spre exemplu o garsonieră în zona pârtiei de ski din Azuga, situată la etajul 3 din 4 costă 18.000euro, un apartament de 2 camere situat în zona semicentrală din Sinaia are preţul de 29.000euro, în timp ce un teren de 2800mp în Sinaia are preţul de 19euro/mp, având toate utilităţile şi acces asfaltat.Pentru cei care caută o oportunitate de a investi în turism, ieşim pe piaţă cu o ofertă super avantajoasă, ce are o rata de amortizare foarte bună. Este vorba despre un hotel în Sinaia de 30 de camere, restaurant, sală de conferinţe şi alte facilităţi la preţul de 900.000 euro. Faţă de anii precedenţi putem spune că şi segmentul proiectelor imobiliare noi s-a revigorat. Din portofoliul agenţiei Mervani Invest face parte un proiect imobiliar nou în Buşteni, zona Valea Albă, ce are ca termen de finalizare luna aprilie 2020, iar preţurile pornesc de 750euro/mp construit, fiecare apartament având incluse boxa şi locul de parcare.

În cea mai căutată zona din Sinaia, Furnica, aproape de Telegondolă avem un proiect avantgardist de tip mountain lodge, cu termen de finalizare mai anul viitor, iar preţurile încep de la 1.200euro /mp. Pentru zona de jos a Văii Prahovei putem aminti o cabană vânătorească la Valea Doftanei, situată într-o zonă pitorească la preţul de 170.000euro. În portofoliul agenţiei există şi un teren situat la DN1, la preţul de 5euro /mp, pretabil pentru o investiţie industrială".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb