Tăriceanu îi îndeamnă pe votanţi să nu ridice buletinele de vot pentru referendum

M.I.
Politică / 18 mai 2019

Călin Popescu Tăriceanu (Sursă foto: Twitter)

Călin Popescu Tăriceanu (Sursă foto: Twitter)

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis, astăzi, organizaţiilor partidului pe care îl conduce, să-i îndemne pe cetăţeni să nu ridice buletinele de vot pentru referendum întrucât acest lucru echivalează cu prezenţa la acest scrutin.

''Atenţie! Mesajul clar către organizaţii este ca votanţii să nu ridice nici buletinele de vot, pentru că ridicarea buletinelor echivalează cu prezenţă şi validarea referendumului. Trebuie să arătăm că nu suntem aşa de naivi încât să nu înţelegem aceste manevre (...) Ne propunem să boicotăm acest referendum şi pentru faptul că există un deficit democratic, un deficit de cunoaştere a modului în care funcţionează instituţiile europene şi a rolului lor (...) În loc să ne fi concentrat pe o dezbatere care ar fi trebuit să reliefieze ce teme majore avem de susţinut în PE, ce rol au parlamentarii noştri, ce misiune le dăm, această discuţie este insuficientă şi se întâmplă să vină şi o temă parazitară'', a spus Tăriceanu, conform Agerpres.

Totodată, el a arătat că, în ciuda recomandărilor comisiilor Europene şi de la Veneţia de a nu parazita şi cu ''alt gen de confruntări electorale'', Klaus Iohannis vine cu această ''diversiune'' ca ''să fure startul'' campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

''Referendumul este o diversiune prin care preşedintele a încercat să intre în campania electorală pentru alegerile pentru Parlamentul European, în care altfel n-ar fi avut nicio cădere şi niciun rol. Fură în acest fel startul pentru alegerile prezidenţiale, pentru campania de prezidenţiale (...) Cred că toţi îşi dau seama că aceasta este o formulă prin care încearcă să ne vândă un fel de produs expirat'', a spus Tăriceanu, scrie Agerpres.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Dupa Alde urmeaza psd. Si apoi urmam noi cu stampila sa-i lasam la vatra.

    1. iti vei inghiti stampila de ciuda

    Celui ce isi bate joc de popor si l vinde, celui ce si a vandut sufletul ptr 33 de arginti, celui ce ne promite ca ne va fi mai bine (si ne e mai rau)...sa se gandeasca ca i vine sfarsitul vietii. Sunt multi care au mierlit o brusc sau in scurt timp. Si banii stransi ca o satana nesatula nu i au ajutat cu nimic.

    Vai voua...mi e mila de voi !!! 

    De 30 de ani acesti MAFIOTI si HOTI ne fura si vor in continuare sa jefuiasca aceasta tara. Acum le este frica de referendum ca nu o sa isi mai poata subjuga justitia. Du-te si voteaza la referendum pentru a da o palma acestori HOTI si MAFIOTI. PSD, ALDE, UDMR, minoritati, PNL, PMP, PROROM = HOTI si MAFIOTI. SUS PATRIA! JOS MAFIA!

    Pericol de hernie - D-le ???? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb