Tăriceanu: "Nu sunt o ameninţare pentru conducerea PNL"

A.G.R.
Ziarul BURSA #Politică / 16 iunie 2009

Tăriceanu: "Nu sunt o ameninţare pentru conducerea PNL"

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat, într-un mesaj postat luni pe blogul personal, că persoanele din actuala conducere a partidului "nu au de ce să îşi simtă scaunele ameninţate" de către el, deoarece nu le este adversar, informează Agerpres.

Călin Popescu Tăriceanu a explicat: "Am auzit voci care spuneau că mă pregătesc să contest actuala conducere. Regretul meu cel mai mare este că unii colegi liberali nu au înţeles că scrisoarea mea nu este un semnal negativ pentru ei; că nu au de ce să îşi simtă scaunele ameninţate - cel puţin, nu de către mine. Unii se gândesc că aş acţiona la fel cum ar face-o ei, într-o situaţie similară. Nu au înţeles acest lucru şi au trecut la atac. Nu am de gând să le răspund. Vreau doar să le amintesc că au o datorie faţă de PNL şi fără înţelepciune nu vor reuşi să îşi facă această datorie. În acelaşi timp, vreau să îi liniştesc. Eu nu le sunt adversar. Din contră, voi continua să lucrez pentru PNL şi pentru idealurile liberale".

Fostul lider al PNL a arătat că scrisoarea deschisă către liberali pe care a făcut-o publică în urmă cu circa o săptămână nu a fost adresată conducerii partidului, ci simpatizanţilor acestei formaţiuni politice.

Fostul premier a precizat: "Acum câteva zile, când am postat scrisoarea deschisă către liberali, am sperat ca voi trezi din somnolenţă măcar o parte din sutele de mii de liberali care au ales să stea acasă în ziua votului pentru alegerile europarlamentare. Scrisoarea era adresată lor, româ­nilor care cred în valorile liberale, românilor care trebuie să aibă un cuvânt de spus în viitorul României.(...) Mulţi dintre ei au înţeles că singura şansă a României este revenirea la o guvernare de cen­tru- dreapta".

Menţionăm că , pe 9 iunie, pe blogul său personal, Tăriceanu a publicat o scrisoare deschisă către liberali, în care îi îndeamnă să se implice mai mult în activitatea formaţiunii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb